Seta juhlii 45 vuottaan julkaisemalla minidokumentin (juttukommentit)

  • 1 / 6
  • vaeltaja2006
  • 31.5.2019 7:30
Setan alkuaikoja kuvattiin ranneliike.netin artikkelissa vuodelta 2014. Silloin Seta täytti 40 vuotta.

https://ranneliike.net/teemat/11026/seta-syntyi-40-vuotta-sitten-pois-kellareista-ja-puistojen-pimennoista-rohkeasti-esiin

Arkistosta löytyy paljon muitakin juttuja Setan ja Psyken alkuajoilta. On mm. tämä artikkeli Setan ensimmäisestä puheenjohtajasta, joka oli jotenkin ristiriitainen hahmo ja josta ei paljon ole haluttu puhua.

https://ranneliike.net/artikkelit/12134/setan-ensimmainen-puheenjohtaja
Myös juttu "Tutkimus järjestäytymisen alkuvaiheista" ( https://ranneliike.net/uutiset/2657/tutkimus-jarjestaytymisen-alkuvaiheista ) ja "Homoradio-ohjelmaa Suomessa 25 vuotta" ( https://ranneliike.net/teemat/4258/homoradio-ohjelmaa-suomessa-25-vuotta ) valottavat hlbti-järjestöaktivismin historiaa Suomessa. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin liittyvää historiaa on koottuna Historia-osioon ( https://ranneliike.net/teemat/historia ).
  • 3 / 6
  • Kolmoisritti
  • 31.5.2019 20:32
Tavoitteet ovat vaan liian matalat, lattianrajassa.
Mikään ei etene muuta kuin etanavauhtia : maksaa monien ihmisten hengen.
Mutta tämä ei liikuta ketään.
Tää on lähinnä tällaista harrastustoimintaan luettavaa.
Mutta TE olette itse syypää tähän kaikkeen....
Rahaa EI OLE eikä sitä koskaan jaeta. Raha luo hyvinvointia.
Tämä hyvinvoinnin käsite on homoilla jne aivan hukassa. Varmaan tällaista retard sakkia....ei tajuta missä mennään: toiset saa. Me jäädään osattomaksi. Tämä on vakava asia.
Tavoitteet ovat juuri kohdallaan: ei vähempää eikä enempää kuin yhdenvertaisuus. Seksuaalivähemmistöihin kuuluvia kohdellaan Suomessa lain edessä käytännössä yhdenvertaisesti. Sukupuolivähemmistöihin kuuluvat eivät, toistaiseksi. Asenneongelmien kanssa painiskeltaneen vielä pitkään.
  • 5 / 6
  • Kolmoisritti
  • 2.6.2019 20:27
Ne jotka ovat mukana näissä puolueissa , tekevät juuri niin kuin puolue sanelee. He eivät voi käytännössä ajaa oikein mitenkään seks. vähemmistöjen asiaa. Ne stoppaa sen tehokkaasti. Sit nää puolueaktiivit ei riskeeraa omaa uraansa.

Aivan yhtä tyhjän kanssa uskoa politiikkaan.
Ja silti maailma muuttuu ja lainsäädäntöä on muutettu yhdenvertaisuutta kunnioittavammaksi. Milläs se sitten pitäisi selittää?