Ruotsalainen muotimerkki esittelee syysmallistoaan – kuvissa afro-amerikkalainen homoperhe (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • JETT
  • 21.9.2017 14:52
Tuossa kuvassa treenatut topless-isit kampaavat tyttöjään kouluun.
Saattaa vahvistaa jo pride-kulkueiden luomaa käsitystä homoidentiteetin olevankin nimenomaan homoSEKSUAALISUUTTA.
Toisaalta paljaan ihon ei pitäisi olla mikään tabu.
En tosin muista nähneeni perhemainoksia, missä äidin tisut vilkkuisivat arkipäivän askareissa. Joissain asumissani maissa toki äidit hoitavat arkea topless aivan normaalisti.
Mainoksissa tosin harvemmin.
Ehkä meidän siveyssäännöt tässäkin diskriminoivat naisia.
  • 2 / 5
  • irednoW
  • 21.9.2017 15:43
Saattaa olla että homoisä ei koe tyttärensä hiiusten kampaamista seksuaalisena asiana, koska homot eivät yleensä innostu tytöistä seksuaalisesti. Vai onko homomies seksuaalinen vain koska on ilman paitaa, niin kuin heterotkin uimarannalla, koko perheen kesken saunassa, tai jopa baarin terassilla joskus? Vai alkoiko viisarisi nousemaan vain siksi, että kuvassa on komeita treenattuja miehiä, niin kuin tuhansissa muissakin miesten vaatteita mainostavissa kuvissa?

Se on minullekin mysteeri miksi naisten nännit ei saa näkyä kuvissa tai julkisesti, paitsi jos nainen imettää lastaan asiat käänntyy päälaelleen.
Q: Milloin homomies ei esitetä/esiinny ilman paitaa tai jollain tavalla objektina?

A: Silloin, kun hän ei vastaa homojen käsityksiä komeusihanteista.
  • 4 / 5
  • human
  • 25.9.2017 0:01
Q: Milloin oletusheteromies ei esitetä/esiinny ilman paitaa tai jollain tavalla objektina? + Milloin oletusheteronainen ei esitetä/esiinny niukoissa vaatteissa tai jollain tavalla objektina?

A: Silloin, kun hän ei vastaa oletusheteroiden käsityksiä komeusihanteista / kauneusihanteista.

Uutisen kuvista sitten. Komeintahan miehessä on useimmiten silmät.
Sen sijaan nuo tatuointimäärät kropassa jakavat maailmallakin linjoja sekä terveyden että estetiikan suhteen - mutta toisaalta kvartaaleittain vaihtuvat vaatemuodit ja jopa ikuiseksi puettavat tatuoinnit ovat melkoinen aikaperspektiiviero-trendi, joten ehkä noissa noinkin äärimmäiset vastakohdat viehättävät joitain.
Hupaisaa vääntöä ja mukapoliittisesti korrektia sanailua. Pointtisi ilmeisesti oli, kun "oletusheterotkin" näin tekevät niin se on hyvä juttu? Ongelma kuitenkin on siinä, että näitä epärealistisia vartalo-olettamuksia luovat usein homosuunnittelijat, ja mielikuvaa pidetään yllä muotilehdissä ja mallimarkkinoilla. Sama ilmiö näkyy homojen alakulttuureissa, joissa räikeämpänä ulkonäköpaineista vapautunutta karhumiehiä luokitellaan vatsan koon mukaan.

"Komeintahan miehessä on useimmiten silmät."

"Oletushomot" usein kertovat, miten he kiinnittävät ToF kuvissa huomion katseeseen, miten tärkeää katse kuvissa on kun taas "oletusheterot" kiinnittävät huomion kullin kokoon.