Kielteiset asenteet seksuaalivähemmistöjä kohtaan aiheuttavat mielenterveysongelmia, ei vähemmistöön kuuluminen (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Kolmoisritti
  • 12.2.2017 16:17
Oliko tässä jotain uutta? Tässä on se pointti, että asenteen muutos on erittäin hidasta ja se kestää 50-100 vuotta. Se on erittäin hidas prosessi! Suomalainen eduksunta näytti millainen on heteronormatiivinen työpaikka työpaikkana, kun siellä kiusataan ( ja sekin tiedettiin millaista eduskunnassa oikeasti on, missä puolueet pelaavat ns. viholliskuvilla ). Miten joku huonosti koulutettu työlaistaustainen kansanediustaja olisi muka niin sivistynyt että ymmärtäisi ( tai oikeammin välittäisi ) hlbtqi väen tasa-arvopyrkimyksistä, kun heillehän ne rahat pitää mennä. Kaikki tappelevat rahasta ja tuista! Tämä on se todellisuus, mitä moni hlbtqi- kansalainen ei ymmärrä. RAHA on se mikä pyörittää maailmaa ja LISÄÄ HYVINVOINTIA. Hyvät tulot ja korkea asema tekevät riippumattomaksi osittain, mutta se ei välttämättä poista marginaalista: solvauksia saa kestää. Tässä tutkimuksessa tulee esille kuitenkin TARVE, johon yhteiskunta EI REAGOI millään tavalla, koska se vaalii näitä uskonnollisia ja heteronormatiivisia arvoja. Lainsäätäjät vaalivat niitä. Mitään muutospakkoa ei ole. Sitten osa väestä jää ansaan ja varjoon: koska HEITÄ EI OLE OLEMASSA. He ovat olemassa jossakin epämääräisenä joukkona ja saavat palveluja, jos saavat. Heille EI NIITÄ TARJOTA tai heitä ei tunnisteta. Marginaalissa eläminen tarkoittaa kurjuutta jossakin mielessä: se tarkoittaa ulkopuolisuutta ja ulkopuolelle jättämistä. Tämä on myös aktiivista hyljeksimistä! Tämä valheellinen mantra , "ketään ei jätetä", ei ole koskaan pitänyt paikkansa: kyllä niitä sinne rintamalle jätettiin. Se mantra koskee vain heteroja!
  • 2 / 4
  • Kolmoisritti
  • 13.2.2017 15:57
Tyhmä kommentti!

Lainaus: "Mielenterveysseuran toiminnanjohtaja Marita Ruohonen totesi tuolloin, että tasa-arvoinen avioliittolaki edistäisi hyvinvointia ja onnellisuutta yhteiskunnassa, joten avioliittolain hyväksymisen voi nähdä myös perustavanlaatuisena mielenterveystyönä".

Avioliitto on minusta ennenkaikkea oikeudellinen ja verotuksellinen asia. Tässä kommentissa vääristellään asioita tyyliin: "tää avioliitto lohduttaa niitä". Avioliitto on ulostuleminen ja nähdyksi tuleminen. Siinä ollaan yksilöitä ja kumppaneita toisilleen. Sen syvempi merkitys on tuen antaminen ja jakaminen. Joskus verkostoituminen. Homoilta puuttuu nämä sosiaaliset turvaverkot lähes kokonaan. Monilla ei ole käytännössä omaisia. Avioliitossa toinen osapuoli on VIRALLISESTI lähiomainen. Tällä on suuri merkitys käytännön elämissä, jos vaikka sairastuu. Toinen voi antaa huolenpitoa käytännössä. Avioliiton kariuduttua tapahtuu omaisuuden jakaminen ja kuollessa perinnön jakaminen. (Aikaisemminhan sukulaiset "ryöstivät" homoja näiden kuollessa) Avioliitto mahdollistaa myös taloudellisen turvallisuuden. Kahden tuloilla voi mahdollistaa monia asioita. Moni menee avioliittoon useammin suurissa kaupungeissa kuin jossakin periferiassa: miksi? Mikä todellisuus silloin tulee esille? Mihin törmätään? Tietenkin homofobiaan ja alkeellisiin ennakkoluuloihin. Yksinkertaiset ja kouluttamattomat, tyhmät kansalaiset eivät voi muuttua suvaitsevaisiksi ( koskaan ) alemmuuden tuntojensa takia. He luulevat kaikenlaista ja ovat kateellisia kaikesta. Se synnyttää vihaa. ( luokkavihathan meillä jo on ). Tämä viha pyhitetään. Ihminen on edelleen samanlainen kuin aikoinaan, kun olivat kannibaaleja: raakalaisia!Väkivaltaisia! Tämä on se todellisuus missä elämme. Hyvä pitää mielessä.

Mutta kunhan verottaja saa omansa! Rahat otetaan, mutta ei saa palveluja! Saa tyhjää kättä!
  • 3 / 4
  • Kolmoisritti
  • 20.2.2017 3:42
http://www.huffingtonpost.com/2015/02/06/marijauna-depression_n_6622126.html

Oleellinen asia tässä on, että pitkäkestoinen stressi aiheuttaa masennusta. En halua mainostaa huumeita.

In studies on rats, the researchers found that chronic stress reduced the production of endocannabinoids, which affect our cognition, emotion and behavior, and have been linked to reduced feelings of pain and anxiety, increases in appetite and overall feelings of well-being. The body naturally produces these compounds, which are similar to the chemicals in cannabis. Reduction of endocannabinoid production may be one reason that chronic stress is a major risk factor in the development of depression.

Kommenttia muokattu: 20.02.2017 klo 03:43
Toisdaalta myös vähemmistö luo omia paineita vähemmistöön kuulumiseen ja sen ehtoihin, joilla sinut hyväksytään kuuluvaksi johonkin alakultuuriin. Nämä rakennelmat voivat olla hyvinkin tiukkoja ja esimerkiksi ulkonäkökeskeisiä. Oma paineensa on luonut myös tasa-arvoisnen avioliitto keskustelu ja arvomaailma, jota se edustaa. Ehkä nämä osaltaan on vaikuttanut toisaalla keskustelussa herättelemääni kysymykseen, miksi jotkut homot harrastavat riskiseksiä vaarantamalla terveytensä.