Sosiaalifoorumin keskustelussa: Transihmisten hedelmättömyysvaatimus sietämätön (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Poris
  • 23.4.2012 13:32
"Translain vaatima sterilisaatio ei ole pakkosterilisaatio. Pakkosterilisaatiota pidetään Kansainvälisen rikostuomioistuimen Rooman perussäännössä rikoksena ihmiskuntaa vastaan eikä meillä Suomessa ole kysymys pakkosterilisaatiosta. Senhän joutuu itse hakemaan."

Kyllä se on pakkosterilisaatio jos kerta itselle välttämättömien hoitojen saaminen riippuu siitä onko sterilisoitu vaiko ei.

"Sukupuolen korjaamisesta on tullut Euroopan neuvoston ja Strassbourgin ihmisoikeustuomioistuimen mukaan ihmisoikeus (se ei ole kohtalo, vaan sen voi valita)"

Miten niin sen voi valita?


"Syitä ilmiöön ei tunneta."

Kyllä tunnetaan ja on ihme, ettei Veronica Pimenoff niitä tunne.


"Hoidot Euroopassa alkoivat laajemmin 1930-luvulla."

Eivät alkaneet.

"Vielä 1990-luuvlla ajateltiin, että sukupuolen muutosta ei voida tehdä henkilölle, jolla on avioliitto tai lapsia. Oli oltava naimaton. "

...tai eronnut.
  • 2 / 4
  • Homopallero
  • 23.4.2012 14:08
Tuossa laissa ole mitään epäselvää: jos olet transsukupuolinen, on sinun oltava myös lisääntymiskyvytön. Toisin sanoen se on eufemismi räsästen sanomalle: jos et ole olemassa tässä maailmaassa samalla tavalla kuin normaali päiviräsänen, on olemassaoloasi rajoitettava, jottei poikkeavuutesi leviäisi "muoti-ilmiönä" uhkaamaan kristillisen lähimmäisenrakkauden mukaista perinteisiin arvoihin pohjautuvaa somaa heteronormatiivista sukupuoliroolileikkiä, jota kutsutaan normaaliudeksi. Nykyisessä translaissa pätee aivan sama ihmisvihaajan kieroutunut logiikka, joka kiihkouskovaisilla ja ruskeapaidoilla on keskustelussa tasa-arvoisesta avioliittolaista: heteroseksuaalisuuden ja heteronormatiivisuuden "legitimiteettiä" on suojeltava, koska räsäset ovat itse narsisteja ja pelkäävät ja vihaavat kaikkea itsestään poikkeavaa. Erilaisuuteen on liitettävä "sivuvaikutuksena" rajoituksia, haittoja, joiden selitetään olevan välttämättömiä erilaisuudesta itsestään tai sen "valitsemisesta", ikään kuin se olisi jokin sairaus tai rikos. Tarkoituksena on osoittaa, että räsästen oma olemassaolo on "luontaisetuineen" ainoa kannattava ja oikea. Vain päiviräsänen ja mikaniikko voivat nähkääs mennä naimisiin, saada lapsen tai ollla päteviä kasvattamaan adoptiolasta! He ovat siihen itseoikeutettuja ja homot, lesbot ja transsukupuoliset taas eivät siitä mielenpuhdistavasta syystä, että he kuuluvat enemmistöön ja siksi he voivat ja heillä on edellytykset pitää itseään parempina! Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä syrjivissä laiessa ei ole kyse yhtikäs mistään muusta kuin ahdasmielisyydestä ja narsismista. Onneksi kehitys on väistämättä menossa parempaan suuntaan.
Minulle transsukupuolisuus oli sellainen valinta, että sain valita menenkö prosessiin vai tapanko itseni kärsimästä. Sitä se on myös monelle muulle.

Ja ilmiön syyt ovat viimevuosina alkaneet selvitä, joten sekin hämmästyttää, että niitä ei tuossa mainita.