Puolalainen aktivisti vainon kohteena (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • JesseJones
  • 25.1.2010 16:19
Normaalia menoa Budapestissä, joka on aika yliarvostettu paikka - ainakin toistaiseksi.

Puolan suurlähetystö varmaan toteaa, että he toimivat Unkarissa lähinnä turistin valtuuksin, eikä yksittäisen Puolan kansalaisen asiat heitä kiinnosta. Pikemminkin tämän yksittäisen kansalaisen ei pitäisi häiritä Puolan ja Unkarin välisiä hyviä suhteita narisemalla jostain vainoista.
  • 2 / 2
  • JesseJones
  • 25.1.2010 16:49
Ohjeet viranomaisten kanssa toimimiseksi Suomessa:

1. Yritä löytää joku tuttu tms. viranomainen, joka kertoo, miten asia pitää hoitaa tai hoitaa asian keittiön kautta. Eli korruptiostrategia.

Yht'äkkiä tekemäsi ALV-petos ei kiinnosta ketään, saat läpi perusteettomia verovähennyksiä ja nostat palkkasi päälle harkinnanvaraista sosiaalitukea asuen edullisessa vuokra-asunnossa. Salaisessa oikeudenistunnossa todetaan, että sinulta löytynyt heroiinikilo on niin pikku juttu, ettei siitä tule tuomiota.

2. Yritä virallista tietä ja rukoile ihmettä, että viranomaiset noudattavat lakia tällä kertaa - sinun eduksesi. Lakeja on joka lähtöön ja useita hyviä ja huonoja syitä rikkoa niitä. Lakia säätäviä kansanedustajia mukaillen: "On tyhmää laatia tyhmiä lakeja, mutta vielä tyhmempää olisi noudattaa niitä".

3. Kerää todistusaineistoa kaikista mahdollisista viranomaisten tekemistä asiaan liittyneistä rikkeistä (helppo juttu) myöhempää laillisella uhalla tapahtuvaa kiristysyritystä varten. Vain virkamiehet ovat vastuussa mistään, joten tiedustele siltä asiaasi hoitavalta virattomalta tyttöseltä, kuka on hänen toimistaan vastuussa oleva virkamies. Jos tyttönen satuilee sinulle mukavia päästäkseen sinusta eroon niin älä usko.

Vaadi lausunnot ja päätökset kirjallisina. Tosin viranomaisten itsensä tekemiä sitovia ennakkopäätöksiäkin on tässä maassa purettu heidän itsensä toimesta.

4. Ole sitkeä. 50% vastausprosentti viranomaisilta ja saadut liian ylimalkaiset tai virheelliset ohjeet ovat jo hyvä tulos. Yhden pikku asian hoitamiseksi voit tarvita 40-60 yhteydenottoa viranomaisiin sekä puolestasi uhkailevan lakimiehen.

Puolassa ja Unkarissa viranomaiset ovat vielä hankalampia.