Persujen free fall

Edellinen
Aioin ensin laittaa tämän viestin "Perussuomalaisten menestys" -threadin jatkeeksi, mutta koska sen otsikko ei enää kuulosta kovin ajankohtaiselta, avaan tässä uuden.

Lyhyiden Pinnojen Työ

Persujen takinkkäänöistä on puhuttu toki jo ihan tarpeeksi, mutta mielenkiintoisin niistä on mielestäni suhtautuminen itsenäiseen ajatteluun ja "omantunnon mukaan toimimiseen", joita Soini alussa julisti puolueen perusarvoiksi. Sittemminhän puoluekuri on alkanut purra rankemmin kuin tuskin missään muussa puolueessa, hyvänä esimerkkinä tasa-arvoiseen avioliittoon liittyvät keskustelut.
Ei liene suurikaan salaisuus, että ainakin enemmän kuin yhden käden sormilla laskettava määrä persujen kansanedustajia (ainakin esim. Elomaa ja ehkäpä myös "biseksuaali" Tynkkynen) olisi äänestänyt mieluusti lain puolesta, mutta ei sanktioiden pelossa niin tehnyt. Lisäksi erityisesti kunnallispolitiikan kentältä tuntuu lähes viikottain löytyvän puoluetoimiston kurinpitoon kyllästyneitä, ja siksi valtuustoryhmänsä jättäviä persuvaltuutettuja.

Ja nyt siis vasta on ruoska pantukin viuhumaan kuin nagaika kasakalla. Puoluehallitus erottaa oman jäsenensä, puolueen varapuheenjohtaja Tynkkysen, puolueesta. Mielenkiintoista sikäli, että se ei liene yhdistyslain mukaan edes mahdollista. Puoluehallitus kun ei voi kävellä ylemmän päättäjän, eli puoluekokouksen, päätösten yli.

Näin peruspessimistinä ja pahimpaan varautumisen puolestapuhujana ennustaisin, että lopun ajat ovat koittamassa.
Mutta onneksi persuille.

Hyvin moni persuja äänestänyt on syvästi pettynyt (kuka mistäkin syystä: pakolaispolitiikka, Kreikka, köyhät kyykkyyn jne.) puolueen hallituksessa noudattamaan politiikkaan, sehän on selvää. Toivottavasti kuitenkin yhteen tiettyyn asiaan pettyminen avaisi heidän silmänsä myös muille karseille väärinkäytökselle puolueessaan.

Nämä pettyneet lähtevät nyt kuka mihinkin. Toivottavasti mahdollisimman monelle taholle. Mitä pienempiin ryhmiin persut hajoavat, sen parempi koko sivistyneelle maailmalle (paitsi ehkä Demareihin saisi mennä enemmänkin).

Jotenkin vaan tuntuu siltä kuin tämä olisi nähty ennenkin.

Vähän yli 81 vuotta sitten (30.6.1934) eräällä toisella samanlaisen ohjelman -isänmaallisuus ja työväestön puolustaminen- puolueella oli samankaltainen ongelma...

Nazionalsozialistische Deutsche Arbeitspartei, Saksan Kansallissosialistinen Puolue, oli enemmän kuin kusessa.

Puolue oli alkanut jakautua kahtia nimensä mukaisesti "kansallisiin", (Adolf Hitler, SS ja ylä/keskiluokka = edellisestä, hävitystä sodasta revanssia haaveileva porvaristo ja markkinaraon nähneet ase- ja muut tehtailijat) ja "sosialisteihin". (Ernst Röhm, SA ja työväenluokka = sosialisteihin ja kommunisteihin pettyneet sotaveteraanit ja työväestö).
Hallituspuolue (ainut sellainen) NSDAP:n Adolfin puoli oli jo aiemmissa hallituksissa ollut hyvää pataa silloisten porvaripuolueiden eli varakkaamman väestön kanssa ja jopa upseeristo, aatelisto ja Saksalle tyypillisesti aatelisupseeristo/upseeriaatelisto tukivat häntä, joskin pitkin hampain.
Ernstin puoli taas oli kadun/kylänraitinmiehen, "kneipessa" olutta litkien istuvan ja siellä itsekseen/kaverien kanssa jurpottavan kansanosan kaveri.

Noh. Adolf otti aloitteen omiin käsiinsä ja määräsi SS:n lahtaamaan koko SA:n johdon, homoseksuaali Röhm mukaan lukien.

Kyseinen hauska sattumus tunnetaan muuten nimellä "Pitkien Puukkojen Yö".

Miksiköhän vaikuttaa tutulta?


Josef "Tiedotusministeri" Göbbels sitten selitteli homo-Röhmin kuvioista poistamisen ja poikkeavien mielipiteiden kieltämisen parhain päin kansalle.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan miten Matti "Työmies" Putkonen selittelee bi-Tynkkysen kuvioista poistamisen ja poikkeavien mielipiteiden kieltämisen parhain päin puolueväelle.
En voi väittää erityisesti arvostavani Sebastian Tynkkystä tai olevani samoilla linjoilla kanssaan poliittisista kysymyksistä. Lisäksi kulmia kurtistavaa on se, että tämä itse seksuaalivähemmistöön kuuluvaksi ilmoittautuva vastustaa yhdenvertaisuuden edistämistä (avioliittokysymyksessä).

Mutta siitä tosiaan vieno hymyni Tynkkyselle, että - ehkä nuoruuden varomattomuuttaan - kävi potkimaan puheenjohtaja Timo Soinia nilkoille. Tynkkynen teki tempun, joka voi jollain aikavälillä lisätä Soinin ehdottoman vallan kyseenalaistamista. Vallan, jossa toisinajattelijuudelle on paikkansa yksittäistapauksina ja vain riittävän mitättömissä kysymyksissä.

Tynkkäyksen myötä meni Soinin konseptit sekaisin, vaikka yrittääkin pitää julkisuudessa pokkansa ja vähätellä tapahtuneen merkitystä.

Tynkkynen ei ilmeisesti täysin hahmota, että Timo Soinille puolue on enemmän-vähemmän osa häntä itseään. Soini on puolueensa luonut, kerännyt joukkonsa ympärilleen ja rakentanut (laskelmoidusti) mieleisensä paketin, joskin natisevan sellaisen. Tuon paketin ja sen saaman protestista kumpuavan kannatuksen ansiosta Soini on päässyt pyrkimäänsä: vallan polttopisteen luo. Muut, jopa Halla-Aholaisessa klikissä ovat kuitenkin osanneet julkisuudessa pitää suunsa riittävän soukalla tiettyjen peruskysymysten suhteen.

Koko tämä syntynyt kuhina osoittaa sen, ettei protestista voimaansa imevällä populistisella puolueella ole pysyvyyttä ilman Soinia keskipisteenään. Ja Soini tietää tämän oikein hyvin.
Tuo persujen bisse Tynkkynenkin säheltää ristiriitaisena minkä ehtii.
Hänhän, itse umpikrisitittynä persunuorissa lanseerasi mm. islam-pilapiirroskisan - mutta hänessä ei ollut miestä lanseeraamaan samalla pilapiirroskisaa kristinuksomuksesta.

Hän myös netissä on kirjoitellut siitä, miten islamilaisissa maissa sorretaan naisia ja vainotaan homoja, mutta häneltä puuttuu kykyä tuoda samalla esiin, että äärikristitty maailma ei ole ainakana yhtään sen parempi.

Netissä mm. Grinderissä hän mainostaa olevansa jossain "kristittyjen homojen nettifoorumissa" moderaattorina tms. ja että "heitä on monia" kuulemma.
Tietääkös täällä joku, mikä tuollainen foorumi ylipäätään on?

Sitten hän on puhunut julkisuudessa, kuinka häntä bissenä ei ole muka hyväksytty homo-piireissä, vaikka hän on ristiriitaisesti suhtautuntu yhdenvertaiseen avioliittolakiin penseästi ja on sitä mieltä ettei sitä saisi kutsua avioliitoksi.

NYT:n taannoisessa haastattelussahan tuo Tynkkynen muotoili näin:
"Tynkkynen onkin biseksuaalisuutensa vuoksi saanut tottua monenlaiseen syrjintään. Paitsi seurakunnassa, hän kertoo vaikeuksia tulleen myös "homopiireissä".
"Sain paljon hyviä ystäviä, mutta liian monelle perussuomalaisuuteni oli liikaa. Monet ovat tulleet haukkumaan päästä varpaisiin ja osa homoista on dramaattisesti kääntänyt selän ja poistunut paikalta."

Oman puolueensa sisällä hän ei ole kokenut erityistä painetta.
"Mä en ole ainakaan kokenut, että puolueen sisällä seksuaalivähemmistöjä vihattaisiin. Varmaan on yksittäisiä perussuomalaisia, joille se tuntuu vastenmieliseltä. Ennakkoluuloja täynnä olevia ihmisiä löytyy kyllä joka puolueesta."

Viime kesäänä eduskunta äänesti sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta. Tynkkyselle asia on "haasteellinen."
Hän viittaa Perussuomalaisten nuorten linjaan, jonka mukaan valtion papereista avioliitto-sana olisi pitänyt poistaa kokonaan.
"Jos siitä käytetään termiä 'avioliitto', niin en tiedä onko se hyvä, koska se jakaa kansaa niin rankasti kahtia. No, en ollut siellä äänestämässä", hän pyörittelee.

Perussuomalaisista kansanedustajita ainoastaan Arja Juvonen äänesti lopulta tasa-arvoisen avioliittolain puolesta."

P.S. Taisi se natsienkin Röhm olla bisse, eikä homomies.
Anteeksi virheeni. Jotenkin olin jäänyt siihen kuvitelmaan, että Sebastian Tynkkynen olisi myös persujen kansanedustaja, puolueen varapuheenjohtaja kun on...

No eipä ole, mutta eipä silti, keskustelu jatkuu jos ei ehkä kiivaana, niin ainakin vuolaana.

Aikalailla allekirjoittaneen kannalla olivat YLE:n AamuTV:n/Tänään otsikoissa panelistit...

http://areena.yle.fi/1-2398826?autoplay=true

Persukommentointi alkaa kohdasta 12:10.
  • 6 / 308
  • Havainnoija
  • 28.10.2015 17:30
Muutamia huomioita

Persueliitin päätös erottaa Sebastian Tynkkynen on yhdistyslakiprofessorin käsityksen mukaan lainvastainen ja mitätön. Se että epämääräisen erotuspäätöksen tekijöihin kuuluvat Suomen ulkoministeri Timo Soini, oikeusministeri Jari Lindström ja puolustusministeri Jussi Niinistö, osoittaa persueliitin ja sen hännystelijöiden vähät välittävän demokraattisista menettelytavoista. Monet persuaktiivit ja äänestäjät ovat raivoissaan Tynkkysen erottamisesta samoin kuin ”Lajat kiinni taatanan pelkele” -porukka, joka on väsännyt huonolla suomella jo liki tuhat kommenttia persulehteen.

Persut ovat sekoilleet niin paljon, että kannatus tuskin enää nousee, päinvastoin. Seuraavana on vuorossa sotahuuto-Immosen paluu eduskuntaryhmään ja ”harjaaminen”. Jonkin verran mielenkiintoa herättää myös persunuorten syyskokous, joka alkaa ylihuomenna Seinäjoella:
http://www.ps-nuoret.fi/tapahtumat/valtakunnallinen-syyskokous-30-10-1-11-seinajoella

Persunuorten uudistettu periaateohjelma, joka on tarkoitus hyväksyä ensi viikonloppuna, korostaa ”kristillistä etiikkaa”, ”perinteisiä arvoja” jne. En ole ehtinyt sen kummemmin tutustua, katsotaan nyt viitsinkö, mutta tässä kuitenkin kiinnostuneille iltalukemista:
http://www.ps-nuoret.fi/wp-content/uploads/2015/10/P%C3%A4ivitetty-periaateohjelma.pdf
Human hyvä,

Ymmärrän (ja varmaan kaikki muutkin jo tässä vaiheessa ymmärtävät), että kristinusko vituttaa sinua niin, että hampaita vihloo.
Koittaisit nyt kuitenkin ymmärtää, että kaikki politiittiset/muut tapahtumat maailmassa ja varsinkaan Suomessa EIVÄT MILLÄÄN TAVALLA LIITY KRISTINUSKOON!!!

Meidän täytyy tälläkin foorumilla pystyä puhumaan niistä ilman uskontoon liittyvää hybristä.

Et voi syyttää kristinuskoa kaikesta pahasta. Suosittelen sinulle lämpimästi psykoterapiaa, ennen kuin alat polttaa kirkkoja tai kaataa hautakiviä.

Suosittelen sinua lukemaan Tom Hollandin mainion kirjan "In the shadow of the sword", joka kertoo Islamin maailmanvalloituksesta, sen taustoista, ja kuinka se sulautti itseensä kaikkein kiihkomielisimmät kristityt ja juutalaiset, tarjoten heille ihan oman areenan jolla teurastaa "uskottomia koiria".

Kas sellainen on ihmismieli. Jos on jumittunut jotenkin johonkin ajatusmalliin, on siitä vaikeaa lähteä. On itse asiassa helpompaa kääntyä äärijuutalaisesta tai äärikristitystä äärimuslimiksi, kuin omaksua oman uskon suvaitsevaisempi ajatusmaailma. Kun koko psyyke pyörii ehdottomuuden ja väkivaltaisen rangaistuksen ehdoilla, on hyvin vaikeaa miettiä, voisivatko asiat olla toisin...

Sinä olet jumittunut ääriateistiseen ajatteluun, ja siitä on tullut sinulle pakkomielle.
Mitä hyvänsä tällä sivustolla kirjoitetaan, yrität aina löytää asiaan uskonnollisen näkökulman, vaikka asiassa itsessään ei olisi mitään uskontoon vivahtavaakaan.
Mielestäni olet kuin käänteinen Riquman. Aina vouhkaamassa asiasta, joka ei muille merkitse yhtään mitään, mutta josta itse haluat rakentaa jotain merkityksellistä. Siinä kuitenkaan koskaan onnistumatta.
Pete,

Ensinnäkin minua ei koskaan mikään "vituta", sillä en ole niitä miehiä, jotka sortuvat tuossakaan mielessä käyttämään nasellisuuksia kirosanoina tms.

uskomustemppeleitä ja hautoja tuhoavat lähinnä vain uskovaiset, sillä uskontojen nimissähän moista pahaa on tehty kautta aikojen, kuten teki tännekin tuotu kristinuskomus taannoin ja teki samoin ortodoksikrisitty stalininkin kristinuskomusversio.

Toiseksi tämän keskustelun keskeinen aihe, eli Tynkkynen on tunnustuksellinen kristitty ja persut on kristillisyyttä korostava populistipuolue, joten miksi sen asian vaikutukset hänen puuhissaan, persuissa ja asian käsittely keskustelussa pitäisi olla jokin tabu? Varsinkin kun Tynkkynen kristillisyydestään ja muista uskomuksista on vouhottanut varsin paljon. persuille ja Petellehän islam tuntuu olevan se "vääräuskoinen" uhkakuva, joka heidän mukaansa uhkaa "vääräuskoista" kristikuntaa - vaikka nuo kummatkin tahot rypevät samassa abrahamisessa tervassa.

persuillahan on sama jeesustelu-orientaatio, kuin eräällä olemattomalla renttu-maankiertäjälläkin taannoin. katoliselle Soinille ei varmaan tule mieleenkään yrittää ulkoministerinä tehdä mitään katolisen diktatuurin vaivaamalle Eritrealle, josta puskee persujen mielitiettyjä, maahanmuuttaja-kristittyjä katolilaisia tänne perukoille asti. Niistähän voi tulla vaikkapa ihan jopa persu-äänestäjiä.

Kaikki me tiedämme, vaikka jotkut sen ehkä kieltävätkin, että meille seksuaalivähemmistöille kuin monessa muussakin suhteessa kristinuskomus&islam ovat monen pahan alkulähde. Ja silkkaa typeryyttä ajatella, että ne siitä uskomusvaluviastaan paranisivat. uskomukset jotka perustuvat epätodelle, hölynpölylle, eivät voi koskaan olla kunnollisella pohjalla. Niissähän on perisyntinään niiden ristiriitaisuus, niiden luonnoton oppirakennelma.

Ja tuohan näkyy persuilussakin ilmiselvästi. Etenkin kun siellä persuilee katolisia, helluntailaisia yms. Luvataan yhtä, tehdä toista. Sallitaan itselle yhtä, mikä halutaan kieltää toisilta.

Eli Pete, jos sinulle on henk.koht. ongelma kristinuskomuksen tai muidenkin uskomusten ongelmallisuus ja niistä puhuminen, se on sinun ongelmasi ja koeta eheytyä asian suhteen - mutta älä sorru kristinuskomaiseen ajatusten vapauden kieltämiseen. Toki tiedän ettei kristinuskomuksessa sitä saisi arvostella, mutta sehän on vaiin tuon uskomuksen moraalinen heikkous - eikä meidän uskonnoista vapaiden ihmisten.

Jokainen tervehenkinen ihminen ymmärtää sen, että raamattu&koraani ovat täysin impotentteja sepustuksia ja roskalukemista, aikansa uskomusfanaattisia mielipidesekamelskakirjoituksia, koska niistä uupuu naisten, lasten ja muidenkin kulttuurien ja luonnon viisautta, sekä aivan olennainen: kehityksen henki ja elämä, eli niistä uupuu hyvin paljon hyvää. Ja sitten kun jos niillä aivopestään ihmisiä pienestä pitäen, niin huonoa jälkeä tulee meille kaikille.

Toki voihan se olla niinkin että ovela saatana kirjoitutti uskovaisille raamatun ja koraanin ja "vittuuntumisen" ihmelahjan - kun taas luontoäitijumalan sukukunta antoi meille muille kyvyt ajatella, keskustella ja vapauden olla sortumatta uskomaan hölynpölyjä : )
Human,

Oletko koskaan miettinyt sitä vaihtoehtoa, että Saatana tai Lucifer (valon tuoja) oli itse asiassa enkeli/avaruusolento, joka kapinoi Ylipäällikkö Jahven johtamaa intergalaktista imperiumia vastaan, ja päätti tuoda tietoisuuden ja älyn orjarotuna pidetyille protoihmisille geenimanipulaation avulla (toi valon)?
Tämän vuoksi hänet ja hänen kanssakapinallisensa karkotettiin Maahan, planeetalle, jossa hän oli luonut ajattelevan rodun.

Mikäli et ole, niin suosittelen tutustumista aiheeseen. On se ainakin piirun verran tervehenkisempää kuin jatkuva kristinuskon silmitön mollaus tai jonkinlaisen Maa-äiti -uskonnon julistaminen.

No joo. Ehkä puolen piirun...

Tehtäköön kuitenkin tiettäväksi: en ole enkä koskaan ole ollut ja vielä vähemmän tulen koskaan olemaan kristitty. Agnostikko ja ylpeä siitä ;-D
Human,

Iankaikkinen, multiversaalinen ulkoavaruuden spagettihirviökin on USA:ssa ihan laillinen palvonnan kohde.

Itse suosisin kuitenkin "Oh My God!":ia eli Krapulan Jumalaa, Profeetta Terry Pratchettin (Rauha Hänen Sielulleen ja Ikuisesti Kilpikonna Häntä Kantakoon) ansiokkaasti esiintuomaa kalpeakasvoista, huonovointisen näköistä ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelijaa muistuttavaa randomina yltympäriinsä oksentelevaa jumalaa.
On itseäni huomattavasti lähempänä kuin mikään muu tähän mennessä tapaamani jumaluus (koska en ole tavannut ensimmäistäkään).

En ymmärrä nimimerkki "Humania" paristakin syystä:

a) Miksi ihmeessä pitää jauhaa uskonnonvastaisuutta täysin sille kuulumattomilla threadeilla, ja sitten julistautua Gaia -uskovaiseksi?

b) Miksi pitää jatkuvasti paasata kristinuskoa vastaan? Onhan se minunkin mielestäni typerä uskonto siinä kuin kaikki muutkin, mutta eikös fiksun ihmisen pitäisi antaa kaikkien tulla autuaaksi omalla uskollaan ja olla suvaitsevainen?

Minä yritin herättää keskustelua persujen syväsukelluksesta, en kristinuskosta.

P.S. "JAMPPA". En tiedä mikä Riikinkukkoenkeli on (Kalakukkkoenkeli kuulostaisi maukkaammalta. Ostan huomenna Hanna Partasen semmoisen), mutta siitä vaan palvomaan.
Itse taidan harkita Jumalaksi myös Pthuita, koiranpäistä oviaukkojen vartijaa, joka nostaa jalkaansa sisään yrittävien kintuille. Ai joo. mullahan on jo sellainen jota palvon. Sillä on tosin myös koiran ruumis ja se vaan nuolee vieraat, mutta ei kai se niin ihan oikeasti näin uskovien kesken merkitse mitään.
Tänään, puolen päivän nurkilla pitäisi olla tiedossa, jatkaako persunuorien puhjeenjohtajana ja samalla piikkinä Timo Soinin pyllyssä Oulusta kotoisin oleva Sebastian Tynkkynen, vai nouseeko hänen sijalleen kuopiolaistaustainen Samuli Voutila. Molemmat ovat 26-vuotiaita. Voutila näyttäisi olevan avarakatseisempi samaa sukupuolta olevien avioliittojen suhteen kuin Tynkkynen - siitä huolimatta, että Tynkkysen tiedetään kuuluvan itsekin seksuaalivähemmistöön.
Tynkkynen jatkaa äänin 42-22. Näyttäisi kapinamieli kytevän sen verran mukavasti, että Persu-reality jatkuu tältä(kin) osin.
Pete, jos kerran olet agnostikko, eli epäilijä, niin miksi sitten olet agitoitunut puolustamaan (vain) kristinuskomusta ja kritisoimaan (vain) islamia?
Eikös sinulla pitäisi olla tasaveroinen suhtautuminen noihin uskomuksiin, jotka ovat kokolailla samaa hölympölyä.
Sekä agnostikkona epäilemään niiden hölynpölyjä ; )

Mutta toki tiedämme, miten risitiriitaisia kaappi-kristityt ovat :D

Itse suhtaudun hölynpöly-krisinuskomukseen ja hölynpöly-islamiin yhdenvertaisesti, eli samaa moraalitonta, pakanallista potaskaa kumpikin.

- - - - - - - - -

Tynkkynen tosiaan jatkanee persu-teatteria. Tynkkynen toivoo perussuomalaisislta ”isänmaallista, kansallismielistä ja eurokriittistä politiikkaa” ja on osallistunut natsi-henkisten ruotsi"demokraattien" kokouksiin, vastustaa yhdenvertaista avioliittoa, biseksuaalina mainostaa Grinderissä "pohjoisenpoika"na jotain "homojen kristillistä (netti)yhteisöä" ja kertoo olevansa sen moderaattorina tms.

Eli olisi edelleenkin mielenkiintoista tietää, mikä tuo bisse-Tynkkysen "homojen kristillinen (netti)yhteisö" on ja mitä se puuhastelee?

kristitty bisse Tynkkynenhän kiihkoilee islamia vastaan, mutta kumartaa kuitenkin samaa avioliittovastustusta.
Tynkkysen raamatussa tuomitaan "ne, jotka maakaavat miehen kanssa siten kuin naisen kanssa maataan" = bisset, mutta koraanin teksteissä ei ole bisse- eikä homotuomioita lainkaan. Sekä raamattu että koraani tuomitsevat aviorikokset, eli pettämiset yms ja molemmissa naiset alistetaan miehiin nähden, jesse katsoo avioliiton olevan ikuinen eli jessen mielestä erota ei saa.

Perin ristiriitaisesti Tynkkynen harrastaa raamattu-vihaansa islamia kohtaan. islamissa sentään mahdollisuus homovihan poispyyhkimiseen (joka tulee siellä vain kiertokautta, eli avioliiton ulkopuolisen seksin kieltämisen kautta - mikä kielletään myös raamatussa), mutta raamatussa bisse/homoviha on kiveenkirjoitettuna (ainakin tuomitaan raamatun teksteissä).
Sehän meni nappiin, ja perusshow jatkuu piristäen meidän muiden syksyä. Uutisten mukaan Soini & Co. oli varoittanut valitsemasta Tynkkystä jatkoon. Äänestyksen hävinnyt Voutila toivoo, ettei persujen riitoja käsiteltäisi enää iltapäivälehdissä. Turha toive.
Keskusta ja kokoomus sallivat persujen harrastaa rasismilla flirttailua sillä muuten hallitus hajoaisi, paljon ollut netissä esim eläkkeensaajan asumistuen romutus jota hallitusta tukevat perustelevat maahanmuuttovyöryllä johon menee satoja miljoonia mutta ovat hiljaa siitä että asia päätettiin jo aikaisemmin viedä läpi, nyt vain hallituksessa kaikki hiljaa että se leikkkaus olisi maahanmuuttajien vika eikä heidän, jolloin köyhiltä leikkaamisen vastustajat alkavat vihata maahanmuuttajia ja ne joille leikkaukset sopii voivat selittää että maahanmuuttajien vika että pakko.

Itseäni harmittaa että ennen neutraalit tuttuni ovat ruvenneet negatiivisesti suhtautumaan maahanmuuttajiin koska luulevat vaikka olen totuuden kertonut edelleen että maahanmuuttajien syy että köyhiltä leikataan.

Iljettävää että hallitus antaa valheiden ja rasismin lisääntyä eivätkä voi puhua totta ja sitten tapahtuu jotain pesevät kätensä vastuustaan viharikoksien lisääntymiselle ja voimistumiselle. Mutta niin taisi natsitkin saada jatkaa vihapuhettaan juutalaisia, homoja, kommunistejä, vammaisia, vääränvärisiä vastaan porvariston hiljaisella tuella ennenkuin saivat demokraattisilla vaaleilla sanottua vastustajilleen lopettakaa ininä vaalit on käyty!
Persujen lehti uutisoi viiden virkkeen mittaisesti Tynkkysen saamasta jatkopestistä. Kohta Tynkkynen asetettaneen epähenkilön asemaan perussuomalaisten piirissä - kuten Neuvostoliitossa tehtiin aikanaan kiusallisille äänille, ja/tai luvassa on puolueen piiristä sopivanlainen lokakampanja.
Persaukisten persujen ykkösagenda näyttää olevan kaapata yhteiskunnan rahat omalle Soinin & co johtamalle salaiselle säätiölle.
http://areena.yle.fi/1-2467208 Pätkän lopussa todetaan hyytävästi minkä itse kirjoitin aiemmassa viestissäni: (taloutta vahingoittavien ja turhien) leikkausten ihmisten hyvinvointiin ja lisättynä siirtolaisten tulo tulee aiheuttamaan järkyttäviä konflikteja varsinkin kun persujen kumppanit mielummin pitävät hallituksen kasassa vaikka se aiheuttaisi paljon pahaa kuin se riski että hallitus hajoaa ja tulee uudet vaalit jossa valittu eduskunta ei leikkaa kirveellä ja saavat kantasuomalaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset elämään rauhassa keskenään, mutta laittavat oman etunsa ihmisten edun edelle ja antavat kaiken pahan tapahtua hiljaisella hyväksymisellään.

Ekonomisti Robert Skidelsky varoitus: "Talouskurin vastustus kasvaa Espanjassa, Kreikassa ja Italiassa.​ ​Se ei itsessään aiheuta poliittista maanjäristystä.​ ​Myrkyllinen sekoitus muodostuu talouskurin vastustuksesta ja siirtolaisvastaisuudesta.​ ​Jos kaikki menee hyvin, siirtolaisvastaisuus pysyy kurissa.
Jos taloustilanne on huono, tunteet nousevat pintaan, ja sanotaan, että siirtolaiset vievät työpaikat. Mielestäni näiden kahden asian yhdistyminen on vaarallista.​ ​Euroopan eliitti suhtautuu vähättelevästi siihen, mitä kutsun "talonpoikien kapinan" mahdollisuudeksi.​ ​Eliitti uskoo pystyvänsä hallitsemaan kaikkea ja se on totta tiettyyn pisteeseen asti. ​ ​Jos ihmisten elintaso laskee ja siirtolaisuus lisääntyy, erityisesti pakolaisten myötä, se suututtaa ihmisiä. Silloin politiikassa voi tapahtua hyvin epämiellyttäviä asioita."

(Hlbt) ihmisten kannalta kapitalismin ja fasismin liitto joka esittäytyy suomen SSs(vai sSS) hallituksessa voi viedä ihmisoikeudet natsi saksan ja suomen sotilaallisen yhteistoiminnan aikojen tasolle. Missä menee se raja jolloin voidaan sanoa nykyisen hallituksen puolustajia fasisteiksi tai fasisteja suvaitseviksi porvareiksi? Ottaen huomioon tämän(kin) palstan eipä siihen kauaa mene kun hallituksen puolustelu ei enää ole hyväksyttävää kuin äärioikeiston mielestä.
SMO.
Olisiko ylläpidolle perusteltua torpata sekopäiden kirjoitukset, koska ne estävät/hidastavat keskustelua tällä palstalla. Viittaan nyt esim. Nimimerkkien "Human " ja "Puppeliassi" hengentuotoksiin.
En toki halua millään muotoa rajoittaa järkevien kommenttien esittämistä, mutta joku tolkku se pitää olla.

Kyseiset henkilöt hyppelevät niin yli kaikista aiheista ja ajavat omia agendojaan, että voihan vitsi :(
Jos luet omat kirjoituksesi ketjussa ja sitten minun niin aika samankaltaista mutta ehkä et tiennyt mitä kirjoitit? Luepa aloitusviestisi ja sitten minun kirjoitukseni, ihan sama aihe, näkökulma, loppupäätelmä.

Itse vihaan hallitusta joka on syy miksi olen henkisesti dramaattisesti vuoden takaiseen verrattuna huonommassa kunnossa eikä ole edes ensi vuoden leikkaukset tulleet voimaan ja olisi kiva jos voin sen sensuroimatta kertoa SANOIN.
Tai ehkäpä ongelmana ei ole minä, human tai vaikkapa riquman jonka olet ajanut pois toivonmukaan ei sentään itsemurhaan vaan ihan itse olet ongelma tällä palstalla. Suvaitse muiden mielipiteitä tai ehdota sensuuria kuten näemmä koet järkeväksi koska sehän ratkaisee kaikki ongelmat ja on niin kivaa kun yksin voi ketjussa kirjoitella eikä kukaan ole muuta mieltä kuin sinä.
Minätässsä kunkirjoittelenniin yuny yhuusailtäettä vähäm halveksyteaan. Ja kaikki jotka ovat minua vastaan, ovat ilkeitä pikku paskiaisia, jotka vcdasan yrityväöt minhbn swdrfdfnv.

Kiitos.
Tuoreimpien kannatuslukujen suhteen YLE otsikoi "Perussuomalaisten syöksy jatkuu, SDP:n kannatus pomppasi taas" ( http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisten_syoksy_jatkuu_sdpn_kannatus_pomppasi_taas/8430304 ). YLE:n uutisessa todetaan, että Perussuomalaiset putosivat jytkyä edeltävään aikaan.

21,7 Keskusta (0%)
20,7 SDP (+2,4%)
18,3 Kokoomus (+0,3%)
12,2 Vihreät (-0,5%)
9,8 Perussuomalaiset (-0,9%)
7,4 Vasemmistoliitto (-0,9%)
4,4 RKP (-0,4%)
3,4 Kristillisdemokraatit (-0,6%)
2,1 muut (+0,6%)

Persu-johtaja Timo Soini kutsui edellisen hallituksen pienempiä puolueita takiaispuolueiksi. Miksiköhän persuja voidaan kutsua? Tahmapallopuolueeksi?
Onpa hieno viikko: hyviä uutisia, auringonpaistetta ja lämpöä. Viiden (5) prosentin kannatus persuille joulukuussa olisi sangen ilahduttava joululahja. Joku oli sitä mieltä, että seuraava jytkäys kuuluu siitä, kun Timo tipahtaa ministerinpallilta, mutta katsotaan nyt...
Persujen kannatuksen lasku ei sinänsä ole yllätys, kun katsoo, millaisia surkeita tapauksia (Soini, Niikko, Hakkarainen, Immonen, Oinonen, Huhtasaari, Halla-aho, Terho, työmies Putkonen, S. Tynkkynen jne.) persueliitti pursuaa.
Käväisin tässä lapsuudenmaisemissani kotikonnuillani Kontulassa (Hih. Ainakin kuulostaa hauskalta; konnuilla-Kontula) tapaamassa vanhoja luokkakavereita paikallisessa pubissa.
Naapuripöydän n. kymmenen henkilöä äityivät poliittiseen keskusteluun, jossa vähemmistöön 9-1 jäänyt (ja isoin, jotenkin Tony Halmeen kokoinen, näköinen ja oloinen-toivottavasti ei ollut haamu) kommentoija alkoi perustella omia mielipiteitään argumentilla "nyt minä en ymmärrä, mutta kohta minä lyön". Ilmeisesti pöydässä istuvista entisistä poliittisista persheimolaisistaan, nykyisistä demareista, vassareista ja nukkuvista suivaantuneena hän myös yritti panna periaatteensa toteen, mutta valitettavasti joutui ilkeän henkilökohtaisen ja poliittisen vainon kohteeksi tanssilattialle johtavien kahden rappusen, pudonneen jääpalan ja portsarin toimeenpaneman törkeän sananvapaudenriiston/niskaperseotteella pihalleheiton myötä.
Nenästäkin alkoi vuotaa verta, eikä saanut edes serviettiä hakea...

Voi ressukkaa voi.

Vakavasti ottaen:
Kyllä nyt luojan kiitos alkaa vaikuttaa siltä, että kaikki pinnavikaista polkupyörää korkeamman älykkyysosamäärän omaavat alkavat hakeutua persuista niin kauas kuin kykenevät. Toivottavasti kuitenkin sellaisiin puolueisiin, joilla olisi ihan oikeasti jotakin muskelia hyvän tekemiseen.
Kukin päättäköön mielessään.

Silti se ääliönpoisto oli kyllä ehkä hauskinta vähään aikaan näkemääni.
Anteeksi.
Olen huono ihminen.
Anteeksi.
(Hih.)
Nytpä tämä luomisopin asiantuntija ( http://suomenkuvalehti.fi/tarinoitatieteesta/opettaja-kansanedustaja-kiistaa-evoluution/ ) Laura Huhtasaari (ps) on vakavissaan pohtinut, että Suomen olisi tarvittaessa rikottava kansainvälisiä sopimuksia ( http://yle.fi/uutiset/professori_tyrmaa_kansanedustajan_lausunnon_oikeudellisesti_taysin_vastuuton/8448990 ), liittyen meneillään olevaan turvapaikanhakutilanteeseen. Kansainvälisen oikeuden professori sanoo Huhtasaaren lausunnon olevan oikeudellisesti "täysin vastuuton", ja toteaa, että valtionjohto ei rohkaise oikeuden noudattamatta jättämiseen.
Persupudotus jatkuu...

Yle / taloustutkimus, marraskuu ( http://yle.fi/uutiset/sdp_hengittaa_jo_keskustan_niskaan_perussuomalaisten_syoksy_syvenee/8499909 )

Keskusta 21,6 (-0,1)
SDP 21,0 (+0,3)
Kokoomus 18,3 (0)
Vihreät 12,6 (+0,4)
Perussuomalaiset 8,9 (-0,9)
Vasemmistoliitto 8,1 (+0,7)
RKP 4,6 (+0,2)
KD 3,5 (+0,1)
muut 1,4 (-0,7)

HS / TNS Gallup, loka/marraskuu ( http://www.hs.fi/kotimaa/a1447840479780 )

Keskusta 21,6
SDP 19,6
Kokoomus 18,4
Vihreät 11,6
Perussuomalaiset 11,9
Vasemmistoliitto 8,0
RKP 4,3
KD 3,5
muut 2,0
Somessa on laskeskeltu, että persuista paenneita on paljon enemmän kuin Tornion raja-asemalle saapuneita toisia pakolaisia. Hemmo K. Rovaniemeltä kirjoittaa, ettei persujen työväestöstäkään ole enää juuri muita jäljellä kuin pääkonttorin työmies Putkonen ja hänen merkonomivaimonsa, joka on sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylän (ps) erityisavustaja.

Jukka Nieminen on esitellyt kirjoituksessaan julkkispersut. Timo Soini on ”todennut poliittiseksi sloganikseen että vaikka tinkiikin kaikista periaatteistaan ja vähät välittää mistään mitään, vaalit on vasta vuosien päässä”. Työ- ja oikeusministeri Jari Lindströmiltä ”väliin leimahtaa ihan älykästäkin”. Puolustusministeri Jussi Niinistö on ”hankkinut sotatietoutensa Esa Anttalan kaukopartioromaaneista”. Laura Huhtasaari on ”arvoiltaan vähäjärkinen, mutta sanavalmis”. Jussi Halla-aho on ”väritön ja saamaton nahjus”, Olli Immonen on turhake, joka edustaa samaa kuin Halla-aho, Sampo Terho on ”ilmeisesti keskinkertaisuus, joka on ottanut roolikseen virkamiesmäisyyden vaikuttaakseen älykkäältä” jne.
Jukka N. esittelee myös Riikka Slunga-Poutsalon, Teuvo Hakkaraisen, Matti Putkosen, Pentti Oinosen, Toimi Kankaanniemen ja Mika Niikon. Tässäpä perjantaipiristystä.
http://jukkanieminen11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207804-esittelyssa-julkkispersut
Lisää huonoja uutisia kristillis-populisteille.

"Kansalaisaloite, jolla vaadittiin hoitohenkilökunnalle oikeutta kieltäytyä tekemästä raskaudenkeskeytyksiä, on torjuttu selvin luvuin eduskunnassa. Täysistunto torjui hankkeen äänin 136-33, hyväksyen sosiaali- ja terveysvaliokunnan mietinnön."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120420780350_uu.shtml

Kansalaisaloitteen puolesta (siis mietintöä vastaan) äänesti 16 perussuomalaista, 12 keskustalaista ja 5 kristillisdemokraattia.

https://www.eduskunta.fi/FI/Vaski/sivut/aanestys.aspx?aanestysnro=3&istuntonro=76&vuosi=2015
Tuorein HS/TNS Gallup

HS-gallupin mukaan persujen kannatus on laskenut viimekertaisesta prosenttiyksiköllä, joskin kyselyn mukaan pako persuista on silti kiihtynyt entisestään, sillä enää 40 prosenttia perussuomalaisia keväällä äänestäneistä äänestäisi puoluetta nyt, kun kaksi kuukautta sitten osuus oli 47.
Kristilliset ovat myös onnistuneet pitämään kannatuksensa alhaalla kiitos Sari Tanuksen, Sari Essayahin ja Päivi Räsäsen. Jatkakaa samaan malliin.

Sdp 21,1
Kesk 20,9
Kok 17,7
Vihr 11,3
Ps 10,8
Vas 8,4
Rkp 4,3
Kd 3,5
muut 2,0

http://www.hs.fi/kotimaa/a1450332300708
Taloustutkimuksen uusimman gallupin mukaan suurten puolueiden kannatus ei ole ratkaisevasti muuttunut, sillä muutokset mahtuvat virhemarginaaliin. Pienpuolueiden kuten perussuomalaisten ja kristillisdemokraattien kannatus on myös pysynyt ennallaan ( http://img.yle.fi/uutiset/kotimaa/article8560231.ece/ALTERNATES/w960/30_12-Puoluekannatus.png ).
Perussuomalaisten kannatus voi vielä pudota, sillä puolueeksi pyrkivä ”Suomidemokraatit” aikoo haastaa persut. ”Suomidemarien” aktivistit koostuvat rassahtavista pikkunasseista, homo-ongelmaisista ja putinisteista ( http://suomidemokraatti.fi/suomidemokraatit-haastavat-perussuomalaiset/ ).
---
Juhlia suunnitteleville tiedoksi, että jytkyjä ei ole enää saatavilla, joskin papatteja vielä löytyy:
http://www.kaleva.fi/jari/2015-12-31/#karuselli
Maikkari kertoo, että pj Timo Soinin tähti alkaa himmetä omien keskuudessa.
No niin. Sekalaisen protestiseurakunnan kattotoimija perussuomalaisten hajoaminen näyttää saaneen uutta vauhtia, kiitos hallitusvastuun, Sebastian Tynkkys -sompailun ja kaikenlaisen muun isomman ja pienemmän. Turun Sanomat kertoo, että "kansallismielistä väkeä kootaan Turkuun - uusi puolue voi syntyä" ( http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/839543/Kansallismielista+vakea+kootaan+Turkuun++uusi+puolue+voi+syntya ), ja tuossa astutaan aika isosti kuohitun perussuomalaisten tontille.
Tuoreimmassa HS/TNS -gallupissa perussuomalaisten kannatus on pudonnut alle 10 prosentin ja tammikuun puolella kannatus on laskenut edelleen. Gallupin tulosten mukaan perussuomalaisista enää 37 % kuuluu puolueensa ehdottomiin kannattajiin.
http://www.hs.fi/kotimaa/a1453353392750?ref=hs-art-top-8
Sdp 22,8
Kesk 19,7
Kok 17,9
Vihr 11,1
Ps 9,6
Vas 7,9
Rkp 4,5
Kd 4,2
muut 2,3

Perussuomalaisten puoluehallitus päätti, että Sebastian Tynkkynen saa liittyä takaisin persupuolueeseen. Tapaus meni niin, että S. Tynkkynen erotettiin puolueesta, mutta oli sen jälkeen kuitenkin puolueen varapuheenjohtaja. Nyt Tynkkynen otetaan takaisin puolueen jäseneksi, mutta samalla hän eroaa puolueen varapuheenjohtajan paikalta. Tynkkynen joutuu siis eroamaan puolueensa varapuheenjohtajuudesta voidakseen liittyä takaisin puolueeseensa.
Persupuolue on kyllä ihmeellinen, ja ihmeellinen on myös sen hallitustaival.
---
Kansa kaikkosi perussuomalaisten tilaisuuksista, vaikka neljä ministeriä oli paikalla
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012421010892_uu.shtml
Persujen Laura Huhtasaari on avioliittolain uudistamiseen liittyvässä keskustelussa ottanut esiin ns. "älykkään suunnittelun". Tiistaina eduskuntakeskustelussa Huhtasaari sanoi, että "Tässä on taustalla erittäin älykäs suunnitelma siitä, että vain nainen ja mies voivat keskenään saada lapsen, joten taustalla on ajatus siitä, että mies ja nainen on paras roolimalli ja paras kasvattamaan lasta" ( http://ranneliike.net/teema/eduskunta-aanestaa-keskiviikkona-ensimmaisesta-liitannaislakipaketista?aid=12204 ). Samaisessa keskustelussa myös mm. Niikko ja useampi muukin oli äänessä.
Ensin myönteistä
Tiina Elovaaran (ps) puheenvuoro oli poikkeuksellisen myönteistä kuultavaa ( https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/PoytakirjaAsiakohta/Sivut/PTK_8+2016+8.aspx#17.05Elovaara ).

Leena Meri valheiden verkossa
Leena Meri (ps), joka korostaa olevansa lakimies, esitti valheellisia väitteitä, että Suomi ei ole muka saanut huomautuksia ihmisoikeustoimijoilta siitä, että meidän lainsäädännössämme on ihmisoikeusongelmia. Meri väitti mm., että ”me emme ole saaneet siitä mitään huomautuksia” ja ”Kukaan ei ole koskaan väittänyt, että Suomessa on tapahtunut tämän suhteen ihmisoikeusloukkauksia.”
Sanna Marin (sdp) vastasi Merelle: ”Tämä (Leena Meren väite) ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Näihin epäkohtiin muun muassa translain osalta ovat kiinnittäneet huomiota esimerkiksi Eurooppa-neuvoston ihmisoikeusvaltuutettu sekä YK:n kidutuksen ja muun julman, epäinhimillisen ja halventavan kohtelun tai rangaistuksen erityisraportoija. Suomi on siis saanut huomautuksia näistä ongelmista, mitä meillä on esimerkiksi translaissa, joten se, mitä edustaja Meri tässä aikaisemmin totesi, ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa.”

Leena Meri totesi myös, että ”nimenomaan adoptio-oikeuden kohdalla korostaisin sitä, että kyllä siinä on se lapsen oikeus saada kunnolliset vanhemmat...” Sateenkaariperheen vanhemmat eivät siis Meren mielestä ole kunnollisia vanhempia.
Leena Meren puheenvuoroissa oli runsaasti tuulesta temmattuja väitteitä, mitä pidän tahallisena valehteluna, ja ne kertovat, että Meri ei ole edes vaivautunut lukemaan käsiteltävää asiaa koskevaa aineistoa, ja kaiken kaikkiaan Meren suhtautuminen sateenkaarikansalaisten oikeuksiin on mielestäni niin halveksivaa, että Meri ei ole sopiva kansanedustajaksi eli pidän häntä kelvottomana.

Mika Niikko, Laura Huhtasaari, Simon Elo ja Teuvo Hakkarainen
halusivat puolestaan välttämättä esitellä kaikille, millaisia harhoja heille on kehittynyt foliohattu päässä elämisestä.
Se persujen Sebastian Tynkkynen julistaa tuolla nettfoorumeilla "pitävänsä netissä ryhmää vakaumuksellisille sateenkaari-ihmislle".

Ottaen huomioon tuon Tynkkysen ulosannit sateenkaari-ihmiistä, millaistahan ryhmää se mahtaa pyörittää? Onko jollain kokemusta asiasta?

http://blogit.image.fi/tamankylanhomopoika/totuus-sebastian-tynkkysesta/

Lisäys: Tuo Tynkkysen vettämä ryhmä on kuulemma kristityille satteenkaari-ihmisille, joita on kiusattu "omissa ympyröissään".

Ihan mielenkiintoista, miten Tynkkynen ja persut noudattavat näitä kristinuskomuksen ohjeita: https://www.cai.org/bible-studies/1050-new-testament-commands

Vai olisiko persuissa jopa ihan sen saatanansa palvontaa?
biseksuaali Sebastian tynkkynen ei sitten jaksanut kovin kauaa murehtia häviötään yhdenvertaisen avioliiton vastustamisessaan,
vaan johdattaa ps-nuorisojenginsä nyt ristiretkelle tyttöileviä bi-aviomiehiä, bi-vaatekaappiväkeä, genderblendereitä, bi-tyttöpoikakiinnostuneita, transsukupuolisia, ... vastaan:

http://www.ps-nuoret.fi/uutiset/tiedote-perussuomalaiset-nuoret-aloittaa-tanaan-tytto_poika-sukupuolikampanjan

Mitähän Timo-täti siihen sanoo? http://1.bp.blogspot.com/-g2_H3agOWAk/TbxZP3jkwDI/AAAAAAAACww/tjawMTilYQU/s1600/%25C3%25B6x95.jpg

Tarkoittaakohan tuo ps-nuorten tytöt ja pojat erikseen -kampanja sitä, ettei ps-nuorissa kristittyjen tyttöjen tarvitse ahtautua enään samaan _samanlaisen_ _sukupuolettomaan_ muottiin poikien kanssa, eli ei palvomaan mies&poika-jumalaa, vaan voivat ihan tyttöinä palvoa tyttö&nais-jumalaa ;D
Persut näköjään tekevät kaikkensa päästäkseen otsikoihin, mikä tietenkin kuuluu pölhöpopulismiin.
---
Persunuorten hörhöilyä on jo kommentoitu
Suvi Auvinen: Persunuoret kakkaavat housuunsa saadakseen huomiota
"Minä ehdotan, että kehotamme tällä kertaa rauhallisesti Persunuoria siivoamaan jälkensä ja jätämme sen jälkeen nämä piehtaroimaan omaan paskaansa. Tämä ei tällä kertaa tästä selittämällä parane."
http://suviauvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212501-persunuoret-kakkaavat-housuunsa-saadakseen-huomiota
persuthan ovat varmastikin nyt ihan ihastuksissaan ja lääpällään Euroviisuistakin,
sillä mukavasti kyllä kansa tietää valitsi maahanmuuttaja-taustaisen laulajan, Sandhjan edustamaan meitä Ruotsiin Tukholmaan.

http://areena.yle.fi/1-3332548

Hänen sukujuurensa vievät Guayanaan ja edelleen Intiaan.
Eli sehän tarkoittaa että samoilta kolkilta maapalloamme, kuin romanitkin alunperin.

Sandhja on julkaissut levyn, ollut Helsingin Juhlaviikoilla Huvila-teltassa pääesiintyjänä ja
hän lauloi myös kesällä 2014 Helsinki Priden puistojuhlassa, mistä kommentoi näin:

http://www.helsinkipride.fi/blog/rakkaudella-jos-millaan-ei-ole-rajoja/
Rukoilu Soinin kanssa 120 euroa

Neljä kansanedustajaa kutsuu maksulliseen tilaisuuteen, jossa Suomen loistava tulevaisuus kuulemma taataan Jeesuksen opetuksilla. Soinin kanssa rukoilemaan houkuttelevat persujen Lea Mäkipää, krisujen Antero Laukkanen, kepun Lasse Hautala ja demarien Harry Wallin. Tilaisuuden avaavat krisujen Sari Essayah ja Sauli Ahvenjärvi, virallisen tervehdyksen tuo eduskunnan toinen varapuhemies Paula Risikko (kok).

Tilaisuuden huippukohta on Timo Soinin esittämä raamatunluku ja rukous.
Ohjelmassa sanotaan, että ”on hyvä, että ihmiset kaikilla yhteiskunnan tasoilla jälleen löytävät rukouksen syvällisen merkityksen ja Jeesus Nasaretilaisen opetukset, silloin voimme tulla osaksi ratkaisua paremmasta tulevaisuudesta”.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016030521223240_uu.shtml
Mitähän seuraavaksi?
-----
Lisäys
Soinin rukoilu puhuttaa:
http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213135-rukoilemaan-timo-soinin-kanssa
Toivottavasti Soinin Timo ei mene koestamaan uskoaan, jäillä kävelynä tuolla Kalastajatorpan rannassa, sillä Munkkiniemen rannan jäät ovat jo varsin heikot kannattelemaan ...
Perussuomalaiset pohjoiskorealaisina
Timo Soini on pitänyt pitkiä saarnoja, joista on persulehdessä viisi juttua ( https://www.suomenuutiset.fi/ ), mutta niitä ei voi kommentoida. Ensimmäinen kommentoitava uutinen koskee puoluevaltuuston kokousta, ja jopa persuaktiivi Tossavainen ja joku muu kritisoi persujen toimintaa:
https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaisten-puoluevaltuusto-kokoontuu-tanaan/

Hallitustaivalta arvostelleet heitettiin ulos puoluehallituksesta
http://yle.fi/uutiset/hallitustaivalta_arvostelleet_ulos_perussuomalaisten_puoluehallituksesta/8741068
---
Soinin arvot
Soini kirjoittaa plokissaan sananvapaudesta. Ensimmäisinä asioina hän mainitsee, että ”tässä maassa saa syödä lihaa, vastustaa homoliittoja...”
http://timosoini.fi/2016/03/perussuomalainen-eika-haveta-yhtaan/
Soini on mielestäni osoittautunut poikkeuksellisen typeräksi tapaukseksi.
Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja ja Pirkanmaan piirin ensimmäinen varapuheenjohtaja Terhi Kiemunki on erotettu piirinsä varapuheenjohtajan tehtävästä:
http://yle.fi/uutiset/kiemunki_erotettiin_varapuheenjohtajan_tehtavasta_-_syyna_luottamuspula/8784697
Kiemunki on onnistunut persustelemaan useaan kertaan oikein kunnolla. Seuraavana heiluntavuorossa on Kiemungin jatko kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) eduskunta-avustajana ja sen jälkeen pysyminen Tampereen perussuomalaisten puheenjohtajan pallilla.
---
Tässä tuoreimman puoluekannatusmittauksen tulokset:
http://yle.fi/uutiset/keskusta_nousi_suurimmaksi_puolueeksi_sdp_putosi_kakkostilalle/8778209
Timo Soinin päättymätön painajainen
Timo on taas avautunut plokissaan onkelmastaan, joka vaikuttaa pahenevan. No kun ne punavihreät. Vihreät ovat tietenkin kaiken pahan alku ja juuri, ainoastaan persut osaavat hoitaa hommat, satuilee Timo:
http://timosoini.fi/2016/04/vihreat-villat-ja-kaksi-sankaria/
Jyrki Lehtola kirjoitti otsikolla ”Timo Soinin työnäyte”, suosittelen lukemaan koko kommentin:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001160190.html

Pääkonttorin työmies Putkonen
puolestaan satuili STT:lle, että persujen kunnanvaltuutetuista ei ole muka moni eronnut, vaikka eronneita on vähintään 90:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016041721432355_uu.shtml

Vilkaisin persuvaltuutettujen töppäilyjä, ja niitähän riitti. Mainittakoon tässä ainoastaan kaksi eli Pietarsaaren persuvaltuutettu ei ole viitsinyt osallistua valtuuston kokouksiin puoleentoista vuoteen ja lahtelainen persuvaltuutettu haistatti elintä SPR:lle yms.
Minä olen aina halunnut osallistua Jeesus-marsseille, mutta nyt se tuntuu kovin vastenmieliselle ajatukselle. On ikävää, että Jeesus-marssi rajautuu tietyn tulkinnan kannattajien äänitorveksi.
Näyttää siltä, että Persuja kannattaneiden usko odotettuun muutokseen hiipuu hiipumistaan. Kuten ounasteltiin, ei hallitusvastuu tee hyvää pelkästä protestista, populismista ja katteettomista lupauksista ammentavalle puolueelle.

SDP 21,5 (+1,2)
Kesk 20,4 (-1,3)
Kok 17,0 (-0,1)
Vihr 13,5 (+1,0)
Vas 8,5 (+0,2)
PS 8,5 (-1,0)
RKP 4,5 (-0,2)
KD 3,6 (+/-)
muut 2,5 (+0,2)

Soinin toiminta vielä vie puolueen imagoa lähemmäs uskontopuolue Kristillisdemokraatteja - ja veikkaanpa, että varsin suuri osa perussuomaalisia äänestäneistä lopulta vierastaa uskonnon vyöryttämistä politiikkaan siten kuin Soini on tehnyt.
Soinin puhe tai höpötys Jeesus-marssilla oli kyllä sitä luokkaa, että vähemmän uskonnolliset lähtevät persuista, elleivät ole jo lähteneet. Soini veisaa samaa virttä muista puolueista ( http://timosoini.fi/2016/05/vasemmiston-vappupuheet/ ), kun ei populistina muutakaan osaa.

Joku kirjoitti, että persujen puoliintumisaika on vuosi. Nimittäin vuosi sitten persujen kannatus oli 17,7 prosenttia, nyt 8,5. Vuoden päästä se olisi siis noin 4,3 %, seuraavana vuonna noin 2,1 ja sitten vaalivuonna noin 1,1 prosenttia. En nyt kuitenkaan usko, että kehitys olisi noin suotuisaa, mutta toteutuessaan se toki olisi sangen ilahduttavaa.
Soini on plokannut lässytyksestä

Suurena ajattelijana tunnettu ulkoministerimme Timo Soini on kirjoittanut jälleen kerran ajankohtaisesta aiheesta. Timo kirjoittaa esimerkiksi:
”Vaaleissa mitaan (mitataan?) puolueiden kannatus. Ei sitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä.”
Terävä huomio. Puolue voi olla vaikka kuinka pihalla kaikesta, mutta saa siitä huolimatta paljon ääniä ja puheenjohtajansa esim. ulkoministeriksi.
http://timosoini.fi/2016/06/lassytys-lyo-takaisin/

Eräs toinen Timo on syynännyt kesälomansa alkajaisiksi ulkoministerimme kirjallista antia:
http://taukovihko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218105-ulkoministerin-plokikirjoitus-syynissa
Timon ällä ja Vitteri

Tämänpäiväisessä plokissaan ulkoministerimme muistelee menneitä kirjoittamalla, että ”minulla oli äidinkielessä Laudatur”. Timo luo katseen myös tulevaan kommentoimalla viestintäkeinoja:
”Vitteriin mahtuu lyhyitä tokaisuja. Meikäläisen media sanoo markkinamies. Uutinenkin. Jos toisilleen viittaavat toimittajat niin haluavat. Vitteri kuulemma sopisi minulle. On ilmeisen yksinkertainen väline.”

http://timosoini.fi/2016/06/plokin-tarkoitus/
Persukansanedustaja Ville Tavio tanssii murhattujen päällä

Ville Tavio (ps) päätti hyödyntää homojen ruumiita poliittisen agendansa ajamiseen valehtelemalla, että ”Perussuomalaisten toiminta tähtää koko Suomen kansan hyvinvointiin, myös homojen”.
Jokainen tietää tasan tarkasti, että persut ovat vastustaneet kaikkia sateenkaarikansalaisten asemaa parantavia lakeja ja levittävät halveksuntaa ja vihaa meitä kohtaan. Mikäli persuilla olisi ollut mahdollisuus päättää maamme asioista, homojen ihmis- ja kansalaisoikeudet olisivat Venäjän tasolla tai alemmalla. Persut eivät ole missään muussakaan asiassa tuoneet mitään myönteistä suomalaiseen yhteiskuntaan, kuten eivät populistit missään muussakaan maassa.
https://www.suomenuutiset.fi/kansanedustaja-tavio-isis-on-homojen-vihollinen/

USA:ssa republikaanien Trump aloitti tanssinsa murhattujen päällä, kun ruumiit makasivat vielä ravintolan lattialla. Tavio ja Trump kuuluvat samaan kastiin.
https://demokraatti.fi/ville-ranta/
Ville Tavio on äänesti avioliittolain puolesta helmikuussa, yhtenä harvoista Perussuomalaisista. Muuta olivat Tiina Elovaara ja Arja Juvonen. En siis sanoisi häntä miksikään haudoilla tanssijaksi.

Nyt joku varmaan kaivaa hänen vaalikoneensa vastaukset tähän aiheeseen liittyen. No, Vasemmistoliiton uusi puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Suldaan Saed Ahmed vastusti ainakin vielä 2012 vaalikoneessa avioliittolain muuttamista ja abortinkin hyväksyi jossai facepäivityksessään vain äidille, joka on hengenvaarassa (ei raiskatulle!). Tietysti ranneliikkeen vihervassarihomot ei näe tätä ongelmana.
Nimimerkki ”ulkosuomi” sekoili:
”Ville Tavio äänesti avioliittolain puolesta helmikuussa...”

Eduskunta ei äänestänyt avioliittolaista helmikuussa, ei ainakaan tasa-arvoisesta avioliittolaista. Eduskunta hyväksyi tasa-arvoisen avioliittolain 12.12.2014 ja presidentti vahvisti sen 20.2.2015. Se löytyy tästä ( http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1929/19290234 ).
Persukansanedustajia oli silloin 37, joista vain yksi eli Arja Juvonen äänesti tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Ville Tavio ei ollut silloin kansanedustaja.

Kasaryn puheenjohtaja Janne Hälinen on kirjoittanut hyvin haaskalintujen, kuten Ville Tavion typerehtimisestä. Hälinen kirjoittaa muun muassa:
”Siitä onkin jo aikaa, kun homoja on viimeksi käytetty keppihevosina maahanmuuttokriittisten (sic!) toimesta. Nyt Orlandossa tapahtunut, ilmisesti sisäisestä homofobiasta ja ääri-islamilaisesta ideologiasta kärsineen kaappihomon toteuttama järkyttävä verilöyly antaa tälle oikein oivat puitteet. Hyvä jos ruumiit ovat ehtineet edes kylmetä, kun haaskalinnut ovat jo apajilla.”
Hälinen toivoo persujen todella tekevän jotain homojen oikeuksien puolesta skeidan sijaan kirjoittamalla muun muassa:
”Tässä maassa on vielä paljon korjattavaa yhdenvertaisuuden saralla. Kutsunkin Tavion ja perussuomalaiset sankoin joukoin edistämään syksyllä eduskuntaan tulevaa äitiyslaki-kansalaisaloitetta. Myös kristillisdemokraattien viime vaalikaudella torppaama translain uudistus odottaa toteuttamistaan. Perussuomalaisilla hallituspuolueena on siihen mitä parhaimmat edellytykset.”
Suosittelen lukemaan koko kirjoituksen.

Janne Hälinen: Perussuomalaisista homopuolue?
http://jannehalinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218464-perussuomalaisista-homopuolue
Puolustamatta tai sen paremmin kurmoottamattakaan Taviota, tämä ei ollut kansanedustaja vielä silloin, kun eduskunta äänesti tasa-arvoisesta avioliittolaista. Juvonen oli; hänen myönteinen kantansa on selvä.

Tavio kuitenkin äänesti liitännäislakien hyväksymisen puolesta. Oliko taustalla aitoa halua parantaa samaa sukupuolta olevien parien asemaa vai kertooko Ylen vaalikoneen vastaus olennaisen: "Asian uudelleenkäsittely olisi ajanhukkaa."
Hesarin vaalikoneeseen ilmaistu kanta antaa toki lisäperspektiiviä: "Ihmisten tulee olla juridisesti yhdenvertaisia seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Biologisistakin syistä yhteiskunnan perusyksikkönä on kuitenkin pidettävä miehen ja naisen muodostamaa perhettä."
Vaikka hänellä näyttää olevan rajansa yhdenvertaisuuden suhteen, Tavio poikkesi asiassa myönteisesti puolueensa valtavirrasta.

Minusta on kuitenkin väärin rakentaa vastakkainasettelua hlbti-vähemmistöjen ja muslimien välille - jo siksikin, että muslimeissa on hlbti-vähemmistöihin kuuluvia siinä missä muissakin kansanryhmissä. Minusta kansanryhmä muslimit eivät ole vastuussa Omar Mateenin teosta, vaikka teon mahdollinen uskonnollinen motiivi varmistuisi ( http://ranneliike.net/teema/edustiko-orlandon-ampuja-vain-itseaan-vai-uskontoaan?aid=12407 ).
Persunuorten polttotalkoot

Persunuorten puheenjohtajan Sebastian Tynkkysen edellinen tempaus ( http://ranneliike.net/teema/perussuomalaiset-nuoret-kaynnistivat-sukupuolikampanjan-setan-verkkosivuilla-ruoditaan-kampanjaa?aid=12217 ) läsähti parissa päivässä. Persujen pää-äänenkannattajan kommenteissa persunuorten miespuoliset suuresti pelkäsivät, että hirveät feministit vievät heiltä munat, mutta tilanne rauhoittui nopeasti.

Tulitikku- ja sytkärileikkejä aiemminkin harrastanut S. Tynkkynen ( http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahella/emopuolue-ei-arvostanut-eu-lippu-paloi-maljassa-272329 ) haluaa seuraavaksi jatkaa harrastustaan Kansalaistorilla:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061621739744_uu.shtml

Sillä lailla.
Havainnoija kirjoitti: "Tulitikku- ja sytkärileikkejä aiemminkin harrastanut S. Tynkkynen ( http://www.lansi-savo.fi/uutiset/lahella/emopuolue-ei-arvostanut-eu-lippu-paloi-maljassa-272329 ) haluaa seuraavaksi jatkaa harrastustaan Kansalaistorilla:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061621739744_uu.shtml
Sillä lailla."

Onhan tuo lipunpoltto tuommoinen humoristinen tempaus :)
Mutta Sebastianilla on ihan oikea projekti menossa: kansanäänestys Suomen EU-jäsenyydestä. https://euroopanpelastajat.com/2016/06/17/tiedote/
Vaikka EU-jäsenyydestä voidaan olla montaa mieltä, niin tervehdin ilolla Sebastianin aloitetta. Jäsenyydestä on 20-vuotta, joten hyvä käydä lävitse ollaanko onnellisempia EU:ssa vai EU:n ulkopuolella.
Heteropersun vessa- ja pesutilafobiat

Persukansanedustaja Mika Raatikainen on suuresti peloissaan, koska hän on kuulemma ”seksistisen homokyyläyksen uhri”. Raatikainen haluaa siksi ”kyyläysvapaa alue” -kylttejä yms. ( http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/biggest/domain-16686/kuvat/raatikainen1.jpg ).
Ylen uutinen
http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisten_kansanedustaja_peraa_heterojen_oikeuksia_vessoissa_ja_pesutiloissa/9020007
En tiedä, onko Raatikainen unohtanut panna korkin kiinni vai onko ihan syntymäpöliä.
----
Lisäyksiä

Sebastian Tynkkynen luovuttaa
Piristävän pöljistä tempauksistaan tunnettu persunuorten puheenjohtaja jättää sekoilemisen muille. Tynkkysen mukaan hänen tilalleen on tarjolla "loistavia ehdokkaita".
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sebastian-tynkkynen-ei-aio-jatkaa-perussuomalaisten-nuorten-johdossa/5987086

Vitsi, vitsi
Persujen juristi-kansanedustaja Leena Meri on tunnettu huuhaahöpinöistään. Tällä kertaa Meri on typerehtinyt oikein kunnolla.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016071221895215_uu.shtml

Persut ovat näemmä päättäneet kiihdyttää vapaata putoamistaan.
Perussuomalaisilta tuntuu nyt olevan suunta hukassa. Tappio on häämöttämässä seuraavissa vaaleissa. Hallituksessa on pakko pysytellä vaikka hampaat irvessä. Samalla Soini jatkaa vaalilupaustensa syömistä ja seuraa kannatuksen hupenemista. Niillä eväillä, joilla Soini sai aikanaan voittonsa, ei kovin pitkälle pötkitä politiikassa. Kova todellisuus tulee vastaan kuin seinä.
Minusta perussuomalaisilla ei ole koskaan oikein suuntaa ollutkaan. On ollut lähinnä protestia, osin keskenään ristiriitaistakin - ja kosolti populistista uhoa. Vaaleissa annetaan (katteettomia) lupauksia. Hallituksessa olo peilaa puolueen piirissä vellovien "suuntien" realististisuutta.

Perussuomalaisissa on nyt tapahtumassa se, mitä tapahtui SMP:lle. Hajoaminen on jo hiljalleen alkanut. Ja paikallisjärjestöissä toraillaan ihan huolella. Toistaiseksi Soini on puolueen kattoa kannatteleva pylväs tai kokonaisuutta kiinni pitävä lima. Soininkaan asemaa ei kuitenkaan enää pultata kahdella ruuvilla.

Kun Soini jossain vaiheessa luopuu, kiihtyy puolueen alasajo. Sopivaa seuraajaa Soinille ei ole. Kuka tahansa muu hommaan mietitty pystyy ehkä pitämään puolueen jonkin aikaa henkitoreissaan, mutta repeäminen on vääjäämätöntä.
Tuohan näyttää jotakuinkin asialliselta listalta. Ystävällistä Tynkkyseltä koota tälläinen tiekartta seurattavaksi. Omasta mielestä transnaisten kilpaileminen naisten sarjassa tuntuu tosin vähän epäreilulta. Eikä uskonnollisilta järjestöiltä varmaan kielletä heteroparisuhdemallin opettamista mitä se sitten tarkoittaakin. Jos taas "nimien historialliset sukupuolimerkitykset neutraloidaan"(siis juridisesti?) niin tuskin tulee suurta ryntäystä nimetä tyttöjä Jaakoiksi tai poikia Liisoiksi.

Tuosta ei käy ilmi tukeeko Tynkkynen tämän mallin toteutusta. Ilmeisesti kun on nähnyt niin paljon vaivaa sen tekemiseen
A-studio vai Iltalypsy?

Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo jatkoi puolueensa suvihörhöilyä selittelemällä ihan vakavalla naamalla, että perussuomalaisten heikko kannatus naisten keskuudessa johtuu perussuomalaisten asiapitoisesta linjasta. Naiset kuulemma menevät tunteella. Slunga-Poutsalon mukaan asiakeskeisyys erottaa perussuomalaiset tunnepohjaisesta politikoinnista.
Katsojat kommentoivat S-P:n suvihörhöilyä:

https://twitter.com/YleAstudio/status/763450383125639168
persujen ei tarvitse kuin vilkaista Lähi-idän suosikkiruokiin, niin näkee miten lähisukulaisia Lähi-idän kanssa ollaan.

Syyra, mm. kaalikääryleet https://herkku.wordpress.com/category/ruokia-maailmalta/lahi-ita/syyrialaiset-lahi-ita/

Irak, Kurdistan, mm. lihapullat https://herkku.wordpress.com/category/ruokia-maailmalta/lahi-ita/iranirakkurdistan/
ja lihapullaporukkaa ne afgaanitkin https://herkku.wordpress.com/category/ruokia-maailmalta/aasialaiset-ruokia-maailmalta/afganistanilaiset/

Libanon, mm. perunaruoat ja paistettu kala https://herkku.wordpress.com/category/ruokia-maailmalta/lahi-ita/libanonilaiset/

kahvista ja väkiviinasta ja mämmistä/sämänusta nyt puhumattakaan.
https://fi.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4m%C3%A4nu
http://www.farsinet.com/farsieats/recipes/samanu.html
Populistista persustelua

Kansanedustaja Juho Eerolan huume- ja pornovideo
Hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi valittu kansanedustaja Juho Eerola (ps) julkaisi sadomasokistisen videon, jossa örvelletään humalassa, vedetään huumeita nenään ja työnnetään seksilelu takapuoleen.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016082622226560_uu.shtml
Persuissa on seinät leveällä eikä kattoa ole ollenkaan, joten persujohto silitti päätä. Muissa Pohjoismaissa Eerolan kaltainen tapaus ei olisi päässyt yhteenkään valiokuntaan. Suomessa ei näköjään ole enää millään mitään väliä.

Juho Eerolan sairaalloinen homo-ongelmaisuus
Eerola on tullut tunnetuksi persuilustaan useamman kerran. Eerolan blogista selviää, että hän pitää homoutta sairautena, jonka kuulemma aiheuttavat oireyhtymät. Lisäksi Eerola valehtelee, että homoseksuaalisuuden poisto sairausluokituksesta päätettiin pelkästään äänestämällä, eikä pohjana käytetty akateemisia tutkimuksia. Pride-kulkueesta Eerola on kirjoittanut mm. että ”seksiasiat on aikuisten juttu ja pedofilia on rikos. Lapsensa tuollaiseen tilaisuuteen (prideen) vievät eivät ansaitsisi adoptio-oikeutta”. Suosittelen lukemaan seuraavan blogin, joka kuvastaa hyvin Eerolan sekopäistä ajatusmaailmaa:
https://juhoeerola.wordpress.com/2010/07/05/homojen-hommista/
--------
Persunuorten pj Sebastian Tynkkynen Saksan rasistisen homovihapuolueen ylistäjänä

Saksan AfD (Alternative für Deutschland=Vaihtoehto Saksalle) on tunnettu rasismistaan, mutta se on myös erittäin homovihamielinen. AfD taistelee tasa-arvoista avioliittolakia vastaan, järjestää mielenosoituksia koulujen opetussuunnitelmia vastaan, polttaa sateenkaarilippuja, pitää homoja alempiarvoisina ihmisinä ja levittää osavaltioissa homovihaa kaikin mahdollisin keinoin.
AfD:n nuorisojärjestö on nimeltään Junge Alternative (JA). Sillä on myös paikallisosastot eri osavaltioissa. Persunuorten puheenjohtaja S. Tynkkynen on käynyt toisen persunuoren kanssa ylistämässä JA:n toimintaa Thüringenin osavaltiossa. Tynkkysen ohella JA:n toimintaa kehumassa olivat ruotsidemokraattien ja Ranskan äärinationalistisen Front Nationalin edustajat.
Videolla Tynkkysen puhe rasistisen ja homovihamielisen nuorisojärjestön tilaisuudessa:
https://www.youtube.com/watch?v=eWz85vhKdIY

Sebastian Tynkkysen vihakampanja
Tiedotusvälineet ovat kertoneet Tynkkysen käynnistämästä vainosta, jota pidetään transfobisena vihakampanjana:
http://blogit.kansanuutiset.fi/toimittaja-testaa/hesburgerin-tyontekija-haastattelussa-kohun-takana-oli-transfobinen-vihakampanja/
--------
Persujen työllistämispaketti
on toiminut jo pitkään. Jo vuosia persut ovat työllistäneet poliiseja, käräjä- ja muita oikeuksia. Tällä hetkellä tutkittavana on ainakin persunuorten puheenjohtajan Sebastian Tynkkysen, Tampereen persujen pj Terhi Kiemungin ja kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen sanomiset ja kirjoittelut. Lisäksi persujen paikallisyhdistyksissä on monenmoista käräjöintiä. Persujen työllistämiskampanja on epäonnistunut mm. siinä mielessä, että se työllistää pelkästään hyvin toimeentulevia lakimiehiä ja tuomareita.
--------
Kansanedustajien ja paikallispoliitikkojen persusteluja
on esiintynyt runsaasti, mutta niihin on jo niin totuttu, että useimmat eivät vaivaudu niitä edes lukemaan. Tässä pari esimerkkiä.
Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu Olli Sademies sai syytteen kiihottamista kansanryhmää vastaan ( http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001245696.html ),
Espoon kaupunginvaltuutettu ja perussuomalaisten ryhmäpuheenjohtaja Seppo Huhta kirjoittaa mm., että ”vihernuoret ovat pahempi loissakki kuin Hitlerjugend” ynnä muuta, lukekaapa tästä ( http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/biggest/domain-17119/kuvat/seppo_2.jpg ),
Satakunnan perussuomalaisten hallituksen jäsen ja Suomen Sisun varapuheenjohtaja haluaa virkakunnan ja lehdistön puhdistuksia, jotka koskisivat mm. ”vihervasemmistolaisia mädättäjätoimittajia” ( http://yle.fi/uutiset/3-9065065 ),
kansanedustaja Laura Huhtasaari puolestaan tykkäsi vihaviestistä, jossa ylistettiin tuhopolttoiskuja vastaanottokeskuksiin ( http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/sprn-ilmoitus-vihamielisesta-viestista-johti-syyteharkintaan/737515/ )
jne.
--------
Putkosen räjähtelevät lepakot
Pääkonttorin työmies Matti Putkonen kertoo kuulleensa Nakkilan torilla 20. elokuuta, että tuulivoimasta aiheutuisi terveyshaittoja. Putkonen meni googlaamaan ja löysi jutun, jossa kerrottiin, että lepakot muka räjähtäisivät tuulivoimalan läheisyydessä. Tässä tutkijan vastaus Putkoselle:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100722429806_uu.shtml
Putkonen ei lopettanut, vaan järjesti pseudotieteellisiä tilaisuuksia eduskuntaryhmässä ja muualla.
--------
Soini: ”Ei helkkari. Taidan jatkaa näissä hommissa, ainakin ministerinä, vaalikauden loppuun.”
Tarkoittaa mielestäni sitä, että Soini on luopumassa puolueensa puheenjohtajan pestistä, mutta haluaa jatkaa ilmastoidun ministeriautonsa takapenkillä vaalikauden loppuun. Soinille on se ja sama, tuleeko puolueen johtoon sahuri Hakkarainen vai Halal-aho, pirstoutuuko puolue pillan päreiksi, koska vaalikauden alussa säädetty Lex-Soini takaa, että persuilla pysyy sama puoluetuki puolueen hajotessakin, vaikka sillä olisi vain yksi edustaja, esim. Soini.
--------
Pekka Vennamon mielipide persujen Suomen Uutiset -lehdestä: ”Vaihtakaa nimi Suomen Ulostukseksi”
https://demokraatti.fi/nyt-paloivat-suomen-uutisten-ex-toimitusjohtajan-pekka-vennamon-hihat-vaihtakaa-nimi-suomen-ulostukseksi/
PS:n tuorein tuotos: Epäneutraali sukupuolikirja

Ajatuspaja Suomen Perusta on julkaissut ”Epäneutraalin sukupuolikirjan”, jossa pääsevät ääneen kuplassaan elelevä ex-tiedetoimittaja Marko Hamilo, Aa-seurakunnan ex-puheenjohtaja Jukka-Pekka Rahkonen ja pornovideokansanedustaja Juho Eerola. Muut sekoilijat ovat Henry Laasanen, Musta Orkidea, Timo Hännikäinen ja Tiina Ahva.
Ajatuspaja Suomen Persustan toiminnanjohtajana toimii Simo Grönroos ja säätiön hallitukseen kuuluvat mm. Simon Elo, Laura Huhtasaari ja Juho Eerola, joten tuotos on tekijöidensä näköistä.

https://www.suomenuutiset.fi/tuumaustunnilla-torstaina-epaneutraalin-sukupuolikirjan-julkistus/
Ryhtiliike, Teuvo Hakkarainen ja ”Me”

Helsingin perussuomalaisten nuorten toiminnan kulmakivenä on heidän ilmoituksensa mukaan kerho nimeltään Ryhtiliike. Lisää ryhtiä kerhoon tuo keskiviikon vieras, joka on Teuvo Hakkarainen.
http://www.ps-nuoret.fi/helsinki/tapahtumat/helsingin-ryhtiliike-2016-12-14

Salattua tietoa?
Ajatuspaja Suomen Perusta tuo julki Me-kirjan, joka kuulemma ”valottaa perussuomalaista ajatusmaailmaa” ja ”avaa näkökulmia liikkeen jäsenten ajatuksiin ja maailmankuvaan”. No nyt on sanottava, että persut ovat kyllä suorastaan kiitettävästi ”valottaneet ajatusmaailmaansa” useamman vuoden ajan. Siitä on seurannut, että persujen määrittelemät ”me” ja ”kansa” ovat kutistuneet hämmästyttävän nopeasti, mikä on sinänsä sangen ilahduttavaa.
https://www.suomenuutiset.fi/uunituore-kirja-valottaa-perussuomalaista-ajatusmaailmaa/
Mestari Jussi Halla-Aho palaa Suomen politiikkaan EU-parlamentin jälkeen. Ensin voitetaan kunnallisvaalit vuonna 2017 ja sitten mennään eduskuntaan 2019. Mukava sinänsä, koska pidän Halla-Ahoa suht. järkevänä tyyppinä.
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005006062.html

Ehkäpä persut saa nyt edes jonkinmoisen kannatuksen tulevissa eduskuntavaaleissa. Mikä olisi hyvä, koska he ovat EU-kriittinen puolue verrattuna esim. kokoomukseen ja demareihin. Sääli vain, että heillä on tämä arvokonservatismi ohjenuoranaan.
Heh, "suht järkevä tyyppi" taitaa olla melkoista liioittelua. Ja kun tarjolla on oikeastikin järkeviä tyyppejä, niin miksi äänestää jotain yhden asian kouhottajaa joka ei ole toistaiseksi saanut aikaan muuta kuin eripuraa puolueensa sisällä.
Helsingin kunnallispolitiikassa häntä tuskin nähdään ensi kevään vaalien jälkeen sen enempää kuin tähänkään asti. Kunhan mittauttaa henkilökohtaista kannatustaan ja kerää ääniä Perussuomalaisille. Nähtäväksi jää, minkä nimisen puolueen listoilta Halla-aho pyrkii eduskuntaan seuraavissa vaaleissa.
Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini kertoo "plokissaan" funtsineensa. Hän kertoo siihen olleen aikaa joulunpyhinä.

Vaan mitäkö Soinilla sitten mielessä? No homot tietysti!

"Saadaanko kansalaisaloitteella muuta aikaan kuin homoliitot ja (armo)murhat. Mahtavat voimat ovat liikkeellä. Aito avioliittoaloite ollaan vesittämässä ja eutanasiaa viedään läpi."

Onhan tuossa Soinin tekstissä kaikenlaista muutakin; näyttää remmi läpsyttävän ihan huolella.
Timo Soini ei tykkää
kansalaisaloitteista. ”Homoliittoaloitteesta” Soini sopertaa, että ”homoliittoaloite oli kuin oppikirjasta. Tunnettuja eri alan vaikuttajia ja mediarummutus päälle, jonka tutut tiedotustoimijat tekivät Nordenstrengin hengessä”. Eutanasia-aloite ja ilmeisesti muutkin ovat kuulemma ”vuodeosaston vallankaappaus” ja ”Yle vetää vuodeosaston vaalivankkureita”.
http://timosoini.fi/2016/12/vuodeosaston-vallankaappaus/

Persunuorten Tynkkysen tuorein tempaus
Julkisuudenkipeä ja tyhjäpäisiä puhuva Tynkkynen konttaa vaippahousuissa ruoskittavana Jeesus-hahmona Helsingin tuomiokirkon portailla persuilevan rukouksen siivittämänä "pakkoruotsin vallan murtamiseksi":
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612282200046532_uu.shtml
Tässä lisätietoa Tynkkysen töppäilystä, uutisen alla kommentteja:
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/ps-nuorten-videolla-yhdella-ruoskijoista-on-kasvonaamari-rkp-johtajasta-kohde-mautonta/747414/

Persun elämä nyky-Suomessa ei ole auvoista. Onneksi meillä muilla on hauskaa.
Ah toi Soini, kyllä sitä harmittaa urakalla nyt kun epäaitoavioliitto-aloite sukeltaa syvälle. Mut seuraavissa vaaleissa persut tulee varmasti sukeltamaan ja huolella.
Kun juppiskootterit ja huvikuunarit menee verolle moottoripyörien kanssa, on ihmiset niin v.....neita ja niissä on paljon tuon persun kannattajia.
uskovais-nationalismi"seurakunta" Soini ja persuthan lupasivat Suomelle maat ja taivaat ... mutta näköjään sitten siellä "tuonpuoleisessa".

Mitä nyt sitten persu"saavutuksia" Hakkaraisen piippelikuvalevitykset, ex-kd:läisen akkamies Kankaanniemen harrastukset vikitellä nuoria naisia netissä ... ilmeisesti polvirukoilemaan kanssaan.

persu-puolustusministeri&työministeri-parivaljakko on keskittynyt asevarustelun lisäämiseen ja jonkinlaiseen "arbeit macht frei" -kyykytystoimintaan.

lesta-kepu-pääministeri laulavat samassa virsikuorossa ja valtiovarainministeri-Ospo se kans asettui firmi"staraksi" kauppaamaan kristinuskomusta kirkon mainos-spotissa leffateattereissa. Ilmeisesti hallitus panostaa rukoilun "voimaan".
Halla-aho persujen puheenjohtajaksi?

Halla-aho ilmoitti, että hän asettuu ”todennäköisesti” ehdolle puheenjohtajakisaan ( http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005026269.html ), mikä poliittisten tarkkailijoiden mukaan tarkoittaa, että lähtee ryminällä mukaan.

Halla-aho haluaa takaisin Suomeen, koska EU-parlamentissa häntä pidetään kummajaisena. EU-parlamentista kerrotaan, että Halla-aho toimii siellä täysin marginaalissa tai jopa sen ulkopuolella. Kansalaisvapauksia ja -oikeuksia käsittelevässä valiokunnassa Halla-ahon näkemyksiä pidetään sekopäisinä yli puoluerajojen, myös hänen omassa puolueryhmittymässään ECR:ssä. EU-parlamentissa keskustelua ei tosiaankaan käydä Halla-ahon hengessä eikä hänellä onneksi ole monta hengenheimolaistakaan. Halla-ahon aatetoverit löytyvät lähinnä ranskalaisfanaatikko Marine Le Penin joukoista, jotka ammentavat voimansa muukalaispelosta ja muukalaisvihasta. Persujen euroedustajana toiminut Sampo Terho sai aikoinaan Brysselin suomalaistoimijoiden listauksessa nolla (0) pistettä ( http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000580989.html ). Olen vakuuttunut, että Halla-aho on ollut yhtä surkea.
Kansanedustajana ja Helsingin kaupunginvaltuutettuna Halla-aho on puolestaan ollut turhis, jolla ei ole ollut mitään annettavaa.

Mielenkiintoinen vuosi tulossa. Jos Halla-aho tosiaan lähtee puheenjohtajakisaan, niin sitten selviää sekin, kuinka suuri kannatus persujen natsi- ja rasistisiivellä on.
Viimeinen taisto käydään Seinäjoella.
http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/470565-kommentti-viimeinen-taisto-seinajoen-auringonnousussa
Persujen syöksykierteessä ei ole lainkaan mahdoton ajatus, että Timo Soini lyö hanskat tiskiin nyt kun viime vaalien ansiosta puolue paistattelee edelleen vallan valokeilassa, sillä häviäjän rooli vaaleissa 2019 ei varmaan tunnu Soinista mitenkään houkuttelevalta.
Mielenkiintoiseksi tilanne kehittyy siinä vaiheessa, jos Halla-aho ei saa varteenotettavaa kilpailijaa puheenjohtajakisaan vaan tekee Trumpit ja tulee valituksi puolueen johtoon. Halla-aho ulkoministerinä (kunnes hellituskriisi väistämättä iskee ennemmin tai myöhemmin ennen seuraavia vaaleja) olisi viimeinen naula Suomen kansainvälisen uskottavuuden arkkuun.
Tuo persujen seuraava puheenjohtajavalintahan on pirun kutkuttava.

Nimittäin, olisikohan persujen rukouksiin sitten täysin vastattu, jos katolilais-"paavi" Timo Soini jälkeen persu-joukkoja alkaisikin johtamaan ihan itse Jussi hALLA-aHo ?

;D
Minä luulen että jo kunnallisvaaleissa saa persut vähän maistiaisia mätkyistä, eduskuntavaaleissa sitten tulee loppu hautajaiset. Soinin juppiskootteri ja huvikuunarivero kun osui täydellisesti heidän jäsenkuntaan.
Edellinen