Persujen free fall

Jenkit vielä kiittelee Trumpia. Obamaltahan on jo ehdoteltu Nobelin palkinnon perumista, koska hän valehteli saadakseen sen.
Ennustan, että Halla-aho on seuraava puheenjohtaja. Tuki on jo nyt suurempi kuin Soinilla. Ja Halla-aho nostaa PS:n kannatusta, kun osa Soiniin pettyneistä palaa.
Kuntavaaleissa PS on 15% kannatuksen tienoilla.
TonTon, osaat varmaan myös kertoa, mitä Obama valehteli saadakseen Nobel-palkinnon. Sanamuodostasi voi päätellä, että olet samaa mieltä niiden kanssa, jotka "ehdottelevat" vuoden 2009 Nobelin rauhanpalkinnon perumista.
Obama lupasi vähentää mailman ydinaseita ja edistää maailmanrauhaa. Obama sai lupauksellaan Nobelin, jota ihmeteltiin jo 2009, koska Obama ei ollut vielä tehnyt mitään, vain luvannut tehdä.
Euroopassa ydinaseiden määrä kaksinkertaistui Obaman aikana. Yhdysvallat on sijoittanut lisää ydinaseita Eurooppaan. Aasiassa määrät lisääntyneet myös.
Vain Yhdysvaltojen omalla maaperällä niiden määrä lienee vähentynyt. Tosin aseiden teho on kasvaunut.
Norjan parlamentin nimittämä Nobel-komitea ei myöntänyt palkintoa minkään "lupausten" perusteella. Lausunnossaan se totesi: "We have not given the prize for what may happen in the future. We are awarding Obama for what he has done in the past year. And we are hoping this may contribute a little bit for what he is trying to do".
Obama itse totesi palkintoa vastaanottaessaan: "Throughout history, the Nobel Peace Prize has not just been used to honor specific achievement; it's also been used as a means to give momentum to a set of causes. And that is why I will accept this award as a call to action — a call for all nations to confront the common challenges of the 21st century."
Palkinnon myöntämiseen vaikutti varmasti paljon Obaman aikaansaama uusi positiivinen ja optimistinen ilmapiiri, joka Yhdysvalloissa ja maailmassa oli syntynyt Bush nuoremman kahdeksanvuotisen synkän valtakauden lopulta päätyttyä. Se, että Obama ei presidenttikaudellaan pystynyt toteuttamaan kaikkia tavoitteitaan, on tuskin hänen vikansa.
Eipä norjalaiset maininneet mitä Obama oli vuoden aikana tehnyt. Tuossahan mainitaan, että palkitsevat mitä hän yrittää tehdä "trying to do"! Ei lue, että "he has done". Sitä tekojen puutetta ihmeteltiin ihan Suomenkin uutisissa.
Obama itsekin tuossa lainauksessasi sanoo, että ottaa palkinnon "as a call to action" - eli kutsuna tekoon. Vielä ei ollut mitään tehnyt. Hänen kannattajansa vain olivat mainostaneet, että hyvältä tuntuu, kun heidän suosikkinsa valittiin presidentiksi. Se oli se ainoa "teko".

No, nyt Trumppikin on luonut positiivista, energistä ja optimistista ilmapiiriä. Hänen kannattajansa ovat erittäin optimistisia! Tosin Clintonin kannattajat tekevät kaikkensa luodakseen pelkoa ja pahaa mieltä. Joko Trump saa kohta Nobelin tuosta positivisuuden ja energisyyden levittämisestä? Tilannehan on avian sama kuin Obaman kauden alussa.
Myös Trump on sanonut vähentävänsä sotia ja ydinaseita. Myös Trump on luvannut luoda rauhan maailmaan. Nobelia odotellaan... ja Darwinin Award Clintonin kannattajille, kun luovat pahaa mieltä!!
Suomen ulkoministeri Timo Soini (ps) sanoi Turkin pääkaupungissa pitämässään puheessa, että Suomella ja Turkilla olisi yhteinen arvopohja. Jäi mietityttämään, että millainen se olisi. Minusta sellaista ei oikein ole.
Turkin johtoa pitää tyynnytellä ja mielistellä, jotta eivät avaa rajojaan EU:hun. Heillä on siellä iso pommi valmiina, jos joku hermostuttaa heidät.

Arvopohja-sana lienee suomalaisen toimittajan keksimä? Oliko lähteenä democratic values, jota Soini kuvaili samanlaisiksi Suomen kanssa? - Mielistelyä.
Soinihan sanoi, että kunnioitamme ja tuemme nykyistä Turkin johtoa. - Mitä muutakaan voi sanoa? :D
Soini sanoi meidän toivovan Turkin pysyvän lähellä EU:ta ja sen arvoja. - Ei siis osana EU:ta.
Ja Soini toivoi Turkin kääntyvän noudattamaan meidän arvojamme. - Nyt ei siis niin vielä ole.
Soini myös kertoi Turkin kanssa neuvottelemisen olevan tärkeätä. - Tietysti, eihän kukaan sotaa halua?
Tietysti Soinin ja PS:n vihaajat esittää, että kaikki meni väärin. Mutta tuskin keksivät mitä olisi voinut tehdä paremmin?
Nyt ISIS ja Clintonin kannattajat suunnittelevat iskuja Trumpia vastaan.
Jos Clinton olisi voittanut, juhlisivatko ISIS:n ja Clintonin kannattajat yhdessä?
Nimimerkki TonTon on ilmeisesti päättänyt, että Donald Trump on arvomaailmaltaan perussuomalainen. Kieltämättä yhtymäkohtia löytyykin. Nyt kun vaan saatais Nalle Wahlroos ryhtymään persujen presidenttiehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa, niin saataisiin Suomeenkin oma Trump.
Perussuomalaisten kannatus vähentynyt
TNS:n tekemän kyselyn tulosten mukaan ps:n kannatus on alempana kuin koskaan vuoden 2010 jälkeen.
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005054805.html

Perussuomalaisista eronneet Järvenpään ps:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Jarkko Wallenius ja valtuutettu Jaana Siukola kertovat eron syyksi mm., että puolueeseen on tullut vierasta väkeä: poliittisia pyrkyreitä ja radikaaleja maahanmuuton vastustajia ja jatkuva kohuissa rämpiminen on väsyttänyt. Siukola kokee, ettei ole pystynyt paneutumaan esim. vanhustenhoitoon ja mielenterveystyöhön, kun aika on mennyt puoluetoverien tekemisten selittelyyn. Walleniuksen mielestä puoluejohdon olisi pitänyt ottaa tiukempi kanta rasistisiin möläytyksiin.
Enpä usko, että PS haluaisi Suomeen Trumpia. Suomalaiset ovat paljon fiksumpaa porukkaa kuin jenkit.
Eikä Nallesta ole PS:n arvomaailmaan.. enemmän Kokoomuslainen.
PS.n kannatus on pyörinyt samoissa luvuissa parin vuoden ajan.
Onhan noita foorumeja vasemmistollakin.. jossa mm. juutalaisten polttohautaamista toivovat, kuten Jimi Karttunen kirjoitti.

Lisää: "Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokas Jussi Marttila lähetti itsenäisyyspäivänä Tampereelle Kiakkovieras-mellakkaan lähteville tovereilleen hyytävät terveiset:
– Heittäkää minunkin puolestani kivi/polttopullo. Tai molemmat, Marttila kirjoitti."
Kommentista oli muutama jopa tykännyt. - Ei reaktiota?

"Vantaan demarinuorten varapuheenjohtaja Kamal Palani Jafi julkaisi Twitterissä kirjoituksen jossa viitattiin aseelliseen vastustukseen. Aseellinen vastustus on joskus tarpeellista."
- Ei reaktiota?

Kerropa mulle joku suosittu foorumi, jossa ei ole Berneriä haluttu hengiltä?

Vassareiden lauluissakin yllytetään polttamaan autoja ja tappamaan poliitikkoja (mm. Paleface). Eikö sellainen yhtään huolestuta? ;) Ja heidän musavideoilla esiintyy terroristeja, raiskaajia ja tappajia. Se on ihan ok?
Brunila yllytti Peli Poikki - puheessaan jengiä vastustamaan poliisia sen etsiessä laittomasti maassa oleskelevia. Moni kansanedustaja taputti ja hurrasi Brunilan kiihoitukselle vastustaa rasistista poliisia. Poliisia sai haukkua rasistiseksi ja kansaa sai kiihottaa käyttämään väkivaltaa poliisia kohtaan. Ei reaktiota!

Trumpista vielä sen verran, että kun hän nyt väliaikaisesti kiristi maahanpääsyä muutamalta terroristimaalta, niin siitä nousi iso meteli. Mutta kun Obama sulki (väliaikaisesti) kaikilta irakilaisilta maahanpääsyn terrorismiin vedoten 2011, ei siitä kukaan metelöinyt.

Moni maa on sulkenut rajansa juutaisilta. Ei reaktiota? Saudi-Arabia (ja muutama muu Lähi-Idän maa) on sulkenut rajat vääräuskoisilta. Ei reaktiota? Silti meidän kansanedustajat presidenttiä myöten vierailee näissä maissa ja tottelee niiden rasistisia lakeja. Suomen sisäministeriö vielä kehottaa noudattamaan isäntämaan (rasistisia) tapoja. Jenni Haukio alistui käyttämään huivia siellä vieraillessaan.
Obaman vaimo ei suostunut käyttämään huivia vieraillessaan Saudi-Arabiassa 2015. Onko Michelle Obama hirvittävä rasisti? Saksan ministerikään ei huivia suostunut käyttämään pari kuukautta sitten Saudi-Arabiassa vieraillessaan. Hän halusi olla vapaa nainen päättämään asiasta itse. Mutta meidän ensimmäinen nainen alistui.
Ja kun sieltä tullaan tänne, ollaanko täällä maassa maan tavalla? Ei vaan tuodaan omat tavat mukana ja poljetaan meidän lait ja tavat. Ja meidän kuulemma pitää siihen alistua.

Samoin sen "muurin" kanssa. Obama aloitti muurin rakentamisen, ei sitä silloin Suomessa vastustettu. Mutta kun Trump lupasi jatkaa Obaman aloittamaa projektia, on hän hirvittävä rasisti?
TonTon:

Tässä heti yksi (lätkän ystävä kun olen) missä Berneriä ei ole virtuaalisestikaan haluttu tapettavaksi: http://keskustelu.jatkoaika.com/threads/autoiluketju.37023/page-473

Persut, tarkemmin sanottuna Kiemunki, on taas vauhdissa:
Terhi Kiemunki kunnostautuu jälleen, vasta kun ollaan haettu valituslupaa oman rikosilmoituksen aiheuttamasta tuomiosta, siirrytään jo trumpmaisiin vaihtoehtofaktoihin.

Suljetussa MV-ryhmässä haaveillaan keskitysleiristä ja poliittisista murhista: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701302200061867_uu.shtml

Iltalehden juttu suljetusta MV-ryhmästä, lainaan olennaisen, niin ei tarvitse klikata:
"Hakkaraisen jälkeen tunnetuin ryhmään kuuluneista perussuomalaisista on tamperelainen varavaltuutettu Terhi Kiemunki.
Kiemunki kertoi STT:lle perjantaina, että ei ole itse hakeutunut ryhmään ja aikoo poistua sieltä.
-   En ole koskaan liittynyt tuollaiseen ryhmään, enkä kannata sitä julkaisua millään tavalla. Joku voi varmaan lisätä siihen kenet vain.
En ole koskaan lukenut sieltä mitään, enkä käytä sitä millään lailla."

Kuvakaappaus sekä Kiemungin postauksesta ryhmään sekä Janitskinin purkaus samoin kuvakaappauksena saatavilla... tänne ei näköjään niitä pysty laittamaan.
TonTon, jos olet huomannut, niin tässä ketjussa pohditaan Perussuomalaisia puolueena ja sen näkyvien hahmojen edesottamuksia. Totta kai vaikka mitä voi yrittää puolustella sillä että "kun tuokin". Esittämäsi esimerkit eivät kuitenkaan oikein vakuuttaneet perussuomalaisten kansanedustajien ja näiden taustajoukkojen edesottamusten rinnalla...
Ja ainahan voi perustaa oman ketjun jossa päivitellään "vihervassareiden" (= kaikki muut paitsi perussuomalaiset) ylilyöntejä, eikö?
TonTon:lle vielä yksi vastaus tähän ketjuun. Jos haluaa, niin jatketaan muualla. Jenkit/Israel/tms eivät tähän enää kuulu. Laiskuuttani en viitsinyt avata uutta ketjua.

TonTon kirjotti (lainauksilla siis kirjoittamansa)
”Trumpista vielä sen verran, että kun hän nyt väliaikaisesti kiristi maahanpääsyä muutamalta terroristimaalta, niin siitä nousi iso meteli. Mutta kun Obama sulki (väliaikaisesti) kaikilta irakilaisilta maahanpääsyn terrorismiin vedoten 2011, ei siitä kukaan metelöinyt.”

Ei Obama sulkenut kaikilta Irakilaisilta maahanpääsyä. Vain turvapaikanhakijoilta. Trump sulki rajat seitsemän maan kansalaiset lähes kaikilta. Tuossa on aika moinen ero.

”Moni maa on sulkenut rajansa juutaisilta. Ei reaktiota? Saudi-Arabia (ja muutama muu Lähi-Idän maa) on sulkenut rajat vääräuskoisilta. Ei reaktiota?”

Ei juutatalaisilta, vaan Israelilaisilta. Ja ko kielto on molemmilta puolilta. Lisäksi en henkilökohtaisesti odota esim Saudi Arabialta, Syyrialta tms vastaavaa länsimaisten arvojen noudattamista mitä Yhdysvalloilta. Kukaan ei täällä (minä ainakaan) kiellä em maiden ongelmia ihmisoikeuksien suhteen. Yhdysvalloilta olisin odottanut huomattavasti enemmän, väittävät olevansa ihmisoikeuksien puolustaja – nyt Trump yrittää mennä ohi perustuslain. Tarkoituksenani oli taas mennä ko valtioon elokuussa (nettikone ollut ahkerassa käytössä), mutta olen hyvin vakavasti harkinnut jättäväni väliin. Sääli, sillä NY on suosikkikaupunkejani maailmassa. Tiedän, ettei NY edusta kuin hyvin pientä osaa valtiosta (jossain määrin kupla), mutta taidan silti jättää menemättä.

”Silti meidän kansanedustajat presidenttiä myöten vierailee näissä maissa ja tottelee niiden rasistisia lakeja. Suomen sisäministeriö vielä kehottaa noudattamaan isäntämaan (rasistisia) tapoja. Jenni Haukio alistui käyttämään huivia siellä vieraillessaan.
Obaman vaimo ei suostunut käyttämään huivia vieraillessaan Saudi-Arabiassa 2015. Onko Michelle Obama hirvittävä rasisti? Saksan ministerikään ei huivia suostunut käyttämään pari kuukautta sitten Saudi-Arabiassa vieraillessaan. Hän halusi olla vapaa nainen päättämään asiasta itse. Mutta meidän ensimmäinen nainen alistui.
Ja kun sieltä tullaan tänne, ollaanko täällä maassa maan tavalla? Ei vaan tuodaan omat tavat mukana ja poljetaan meidän lait ja tavat. Ja meidän kuulemma pitää siihen alistua.”

Kukaan ei ole Jenniä tai Tarjaa pakottanut käyttämään huvia. Hyviin tapoihin se toki kuuluu. Michelleä (tai Merkeliä) ei missään tapauksessa voi tuon mukaan väittää rasistiksi. Ja jos tänne turvapaikanhakijat jäävät – niiltä osin kuin jäävät – on syytä olettaa että sopeutuvat yhteiskuntaan. Ei täällä eletä samalla tavalla kuin esim Syyriassa, mutta en silti aio heitä alasti minun kanssani saunaan pakottaa, vaikka kuinka kuuluu ”tapoihin”.

Samoin sen "muurin" kanssa. Obama aloitti muurin rakentamisen, ei sitä silloin Suomessa vastustettu. Mutta kun Trump lupasi jatkaa Obaman aloittamaa projektia, on hän hirvittävä rasisti?"

Obaman aloittamasta muurista olisi kiva saada lisäinfoa, en ainakaan muista (vanhuuteen kuuluu kaksi tautia, toinen dementia, toista en muista) hänen sitä aloittaneen. Muutenkin tuo Trumpin touhu on Netanjahun kanssa veljeilyä; toinen saa laajentaa siirtokuntia, toinen Netanjahun kehumana muurin (”kun se toimii meilläkin”) ja yllättäen nämä seitsemän maata, joista Yhdysvaltoihin on nyt maahantutulokielto, ovat samoja joihin Israelilaisilla ole menemistä (toki molemmin puolin). Ja tietenkin samoja joissa Trumpilla ei ole, eikä ole ollut, liiketoimintaa. Saudeihin oli tarkoitus mennä, mutta se pistettiin jäihin loppusyksystä.
Korjaus: "tietenkin eri maita, joissa Trumpilla ei ole, eikä ole ollut, liiketoimintaa. Saudeihin oli tarkoitus mennä, mutta se pistettiin jäihin loppusyksystä."
Hillary Clinton äänesti muurin puolesta 2006 ollessaan senaattori. Tässä video hänen puheestaan:
https://www.youtube.com/watch?v=AlFi0QUboxs

Myös Obama äänesti muurin puolesta 2006 ollessaan senaattori. Presidenttinä hän sitten piti lupauksensa ja aloitti muurin rakentamisen. 2011 hän mainosti, että muuri on "basically complete".
http://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2011/may/16/barack-obama/obama-says-border-fence-now-basically-complete/
(En tiedä lähteen luotettavuudesta, mutta hakusanoilla löytyy paljon muitakin lähteitä. Mm. Wikipedia)

2009: U.S.-Mexico fence building continues despite Obama's promise to review effects
http://www.nytimes.com/gwire/2009/04/16/16greenwire-usmexico-fence-building-continues-despite-obam-10570.html

"Kukaan ei ole Jenniä tai Tarjaa pakottanut käyttämään huvia."
- Sisäministeriö vahvasti käski. Ei nyt sentään ihan pakottanut, mutta..
Esitän esimerkein, ettei persut poikkea muista puolueista tai edes kansasta. Eikä "free fall" ole menossa. Ennustan nousua keväällä (verrattuna joulukuun 2016 kannatukseen).
Ilman Bernerin panettelua siis löytyi yksi potkupalloilijoiden foorumi, jossa ei politiikasta varmaan muutoinkaan keskustella..
Eli äänesti puolesta ollessaan senaattori. Bush tyhmempi siis rakensi, jos tarkoitetat vastaavaa "rakentamista" kuin Trump nyt.
2008 Obama kannatti "muurin" rakentamista:
http://dailycaller.com/2016/11/14/2008-obama-memo-border-fence-useful-in-stopping-illegal-immigration/
http://www.thepoliticalinsider.com/wikileaks-reveals-memo-showing-obama-supported-a-border-fence/

Eli Obama on senaattorina ja ensimmäisen presidenttikautensa kannattanut sitä? Hän lupasi sen äänestäjilleen.

Ilmeisesti G. Busch aloitti sen rakentamisen 2006 (Obaman ja Clintonien tukemana).
https://en.wikipedia.org/wiki/Mexico%E2%80%93United_States_barrier
Yksi Obaman ja Trumpin välisistä suurista eroista on siinä, että toisin kuin seuraajansa, Obama kuinnioittaa lakeja.
Republikaanit olivat ajaneet läpi lain vuonna 2006 muurin rakentamisesta Yhdysvaltain lounaisrajalle ja Bush nuorempi hyväksyi sen. Obamalla ei olisi ollut republikaanien vastustuksen vuoksi mitään mahdollisuuksia kumota lakia, joten hän pyrki mahdollisuuksien rajoissa toteuttamaan sen.

http://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2011/may/16/barack-obama/obama-says-border-fence-now-basically-complete/
Mitä lakeja Trump ei kunnioita?
Muuri on siis ollut rakenteilla jo yli 10 vuotta. Trump on kuitenkin rasisti, koska jatkaa muiden aloittamaa ja kymmenien miljoonien amerikkalaisten haluamaa projektia?
Kyllä Trump käynnisti ihan oman muuriprojektinsa, jolla ei tietenkään ole vielä lainvoimaa eikä kenelläkään ole harmainta hajua edes siitä, miten se rahoitettaisiin.
Janitskin: Kiemunki valehtelee

Terhi Kiemunki väitti aikaisemmin, ettei hän ole liittynyt suljettuun MV-ryhmään, jossa haaveillaan keskitysleireistä ja poliittisista murhista ( http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701302200061867_uu.shtml ). MV:n Janitskin ihmettelee, kuinka Kiemunki voi valehdella niin paljon. Janitskinin mukaan Kiemunki on ollut aktiivisesti mukana ( http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/480761-nyt-lataa-mvn-janitskin-tayslaidallisen-kiemungille-kuinka-voi-noin-paljon ). Tässä lisää Kiemungin touhuista ( http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/480662-kiemunki-sttlle-mv-kohusta-en-kannata-sita-julkaisua-millaan-tavalla-perusti-oman ).

Terhi Kiemunki on Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) eduskunta-avustaja. Lea Mäkipää puolestaan kuuluu persujen homo-ongelmaiseen kiihkouskovaissiipeen. Eduskunnan käsitellessä tasa-arvoista avioliittolakia Mäkipää sekoili useampaan kertaan maalaillen mm., kuinka tasa-arvoisen avioliittolain myötä Suomesta tulee rietas bordelli yms. Mäkipää kertoo, että hänen tärkeimpiin harrastuksiinsa kuuluu osallistuminen Kihniön kirkonkylän rukouspiirin toimintaaan.
------
Tiina ja Timo Soini valtion kustannuksella rukoilemaan Trumpin kanssa
Soinit lähtevät aamiaisrukoukselle Amerikkaan. Ulkoministeriö ei kerro matkan kokonaiskustannuksia eikä sitä, mitä Soinin ohjelmaan kuuluu rukousaamiaisen lisäksi. Soinin kabinetista ei myöskään kerrota, oliko Soinin tarkoituksena tehdä virkamatka Yhdysvaltoihin ennen rukouskutsun saamista vai alettiinko matkaa valmistella vasta rukouskutsun jälkeen.
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201701312200062890_pi.shtml

Rukousaamiaiselle osallistuvat myös kansanedustajat Antero Laukkanen (kd) ja Laura Huhtasaari (ps). Huhtasaari on tullut tunnetuksi mm. hilpeyttä herättäneistä kreationismihöpinöistään. Tässä Jyri Tiimonen vastaa Huhtasaarelle ( http://jyritiimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/202535-kansanedustaja-huhtasaari-on-elain-uskoi-tai-ei ).
Huhtasaari paljastaa tuoreimmassa kirjoitelmassaan miesihanteensa ( http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230252-amerikkalaiset-saivat-miehen-eivat-hiirta ). Huhtasaari kuuluu persujen nuiviin, joskaan ei vielä kymppikerhoon, sillä häneltä puuttuu 10 päiväsakkoa.
Jenkit oli niin pettyneitä Obaman (ja Clintonien ja Bushien) "aitaan", että Trumpin toivotaan nyt tekevän vähän paremman aidan. Trump lupasi muurin. Rahoitus tuskin on ongelma, koska raja- ja huumevalvontaan uppoaa jo nyt monta miljardia vuodessa.

Nythän Trump vaatii Meksikoa maksamaan 5-10miljardia tai se keskeyttää laittomasti maassa olevien rahalähetykset Meksikoon. Meksikoon kulkeutuvan rahamäärän on arveltu olevan 25miljardia vuodessa. Tosin en oikein usko, että ainakaan tuo Meksikolta vaadittu rahoitus toteutuu.

Ei tullut vastausta tuohon, että mitä lakia Trump ei noudata?
Jokainen maa saa ihan itse päätää keitä se maahansa päästää. Siksi UK ei päästänyt Ranskan kautta tulevia elintasopakolaisia maahansa tunnelin kautta vaikka Ranska ja EU kovasti painosti.

Minkähänlaista muuria Norja suunnittelee, kun jos Ruotsista tulee Lähi-Itä ja se romahtaa?

Norway’s Prime Minister Warns Sweden Is About To Collapse, Seals Borders
Sweden is about to collapse due to the overwhelming influx of refugees in the country.
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2527/norwegian-government-we-will-abandon-international-law-if-sweden-collapses.html
http://www.zerohedge.com/news/2016-02-24/norway-warns-sweden-will-collapse-pm-will-defy-geneva-convention-protect-border
http://yournewswire.com/norways-prime-minister-warns-sweden-is-about-to-collapse-seals-borders/
https://www.youtube.com/watch?v=1272KaueAQ8
Kävihän Soini siellä Obamankin rukousaamiaisella 2014. Mukana silloin oli Räsänen, Essayah ja Korhola. Miksi nyt pitäisi kieltäytyä?? Se ei olisi kohteliasta ;)
Jos Soini olis kieltäytynyt, olisi otsikoissa isolla, että Soinikin vihaa Trumpia :D
Ja jos Soini olis kieltäytynyt Obaman rukousaamiaisesta, olisi otsikoissa: Soini on rasisti :D
Jotenkin kaikki, mitä Trump tekee samoin kuin Obama, on paheksuttavaa? Miksi? Jotenkin kaikki, mitä Soini tekee Trumpin kanssa samoin kuin teki Obaman kanssa, on paheksuttavaa? Miksi?
Tuollaiset rukousaamiaiset ovat hömppää, joissa vallanpitäjien nuoleskelijoille annetaan tunne siitä, että he ovat jotenkin tärkeitä ja heitä muka arvostetaan. Lisäksi saadaan osoittaa, kuinka hyveellisiä ja puhtoisen hurskaita tässä ollaan, pahan maailman keskellä. Kun paikalla on kolme ja puoli tuhatta aamiaisvierasta, siellä ei joku Soini tai Huhtasaari paljon ehdi verkostoitua. Näiden hypokraattien matkan me kuitenkin kaikki maksamme, olimmepa tästä tilaisuudesta mitä mieltä tahansa.

Tapahtuma ei ole Yhdysvaltain presidentin järjestämä, vaan sen takana on hieman hämärä kristillinen Fellowship-järjestö, joka on esimerkiksi Ugandassa rahoittanut avokätisesti äärikristillistä toimintaa ja edesauttanut suuresti syrjivän lainsäädännön aikaansaamista Afrikan maissa.
Tähän presidentti Obama kiinnitti myös aikanaan välillisesti huomiota rukousaamiaisella pitämässään perinteisessä presidentin puheessa, jossa hän totesi muun muassa:
"We may disagree about gay marriage, but surely we can agree that it is unconscionable to target gays and lesbians for who they are -- whether it's here in the United States or, as Hillary mentioned, more extremely in odious laws that are being proposed most recently in Uganda."
Tällaista tekstiä tuskin tullaan kuulemaan Trumpin puheessa.

Ja mitä Trumpin lainkuuliaisuuteen tulee, eikös hän rehennellyt jo kampanjassaan, miten hän on onnistunut kiertämään veroja. Jotain kertoo myös se, että kun oikeusministeri olisi halunnut arvioida Trumpin määräysten lainmukaisuutta, seurauksena olivat välittömät potkut.
Eikä perusteeksi kelpaa se, että Trumpille mieluista oikeusministeriä odotellessa virkaa tekevä ministeri oli edellisen presidentin nimittämä, sillä lainmukaisuudella ei ainakaan pitäisi olla mitään tekemistä sen kanssa, mikä on ihmisen puoluekanta. Päävaatimus oikeusministerin tehtävässä on lain tuntemus (paitsi tietysti vaikkapa Suomessa).
Olet oikeassa. Olisi tyhmää lausua rukousaamiaisella samat sanat kuin edeltäjäkin. Odotellaan nyt mitä Trump sanoo ja tuomitaan vasta sitten?
Mutta verkostoitumista se varmasti edistää. Soinikin pääsee tutustumaan ketkä ovat Trumpin porukkaa.

Verojen kierto ei ole laitonta. Suomessakin sitä melkein kaikki harrastaa.

Tyhmä veroja maksaa - hyvätuloiset suomalaiset käyttävät yleisesti erilaisia veronkierron välineitä
http://www.talouselama.fi/uutiset/tyhma-veroja-maksaa-3392574
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/06/07/laillista-veronkiertoa

Erotettu oikeusministeri töppäsi. Sai kenkää siksi. Kaikki tietää, että Trumpin maahanmuuttorajoitusten kiristäminen oli laillista. Obamakin teki niin 2011.
Meidän professori Martti Koskenniemikin totesi sen olevan näin: "Professori Martti Koskenniemen mukaan valtiot saavat itse päättää, keiden ne antavat maaperälleen saapua. Pakolaisten oikeudet eivät ole suurempi arvo kuin kansalaisten turvallisuus."
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005060713.html

Kyse ei siis tässäkään ollut siitä, että Trump olisi jättänyt noudattamatta lakia.

Väite, että Trump ei noudata lakia on yhä osoittamatta ;)
Toistaiseksi se on vain ennakkoluuloisen ihmisen keksimä valhe.
Okei. kannatat siis veronkiertoa. Tiedoksesi, että verosuunnittelu (laillinen) on eri asia kuin veronkierto (laiton).

Trumpin lainkuuliaisuudesta esimerkiksi täällä:

http://edition.cnn.com/2017/01/31/us/trump-lawsuits-travel-ban-conflicts-interest/

Miksi hän muuten ei sietänyt sitä, että hänen toimiensa laillisuus olisi tutkittu? Jos ongelmaa ei ole, ei kai tutkintaakaan tarvitse pelätä.
Trumpin lätkäisemä maahantulokielto ei muuten paranna USA:n kansalaisten turvallisuutta tippaakaan, vaan päinvastoin. Pakolaisten oikeuksia se kyllä rikkoo.
Hmm.. miten Trumpin muuri muka ei parantaisi USA:n kansalaisten turvallisuutta? Eikö se ole selviö, että se parantaa sitä?

Miksi USA muutoin käyttää miljardeja rajojen valvomiseen, jos se ei ole turvallisuusasia? Huvikseenko sitä tehdään?
Huvikseenko Unkari, Sveitsi, Espanja, Itävalta, UK ja muut Euroopan maat rakentelee raja-aitoja?

Pakolaisilla ei ole sen suurempia oikeuksia maahantunkeutumiseen kuin muillakaan maahantulijoilla. Meksiko ei ole kenellekään vaarallinen maa.

Ai, taisitkin tarkoittaa tuota maahantulokieltoa muualta. Sehän on vähän sama asia. Miksi Obama sitten teki saman tempun, jos siitä oli vain haittaa?

Meinaatko, että koska jo maassa olevat voisi suuttua siitä, niin siksi se ei ole hyvä asia? Eli uhkailuun tulisi antautua?
Meinaat, että oikeilla pakolaisilla on varaa ostaa lentolippu jenkkeihin ja nyt eivät saakaan lentolupaa? Heidätkö päästetään lentokoneeseen vaikkapa Ranskassa tai Dubaissa ilman papereita ja sillain? Nyt eivät sitten vaan pääse USA:aan, mutta koneeseen pääsisivät??

Veronkierto on ihan yleinen termi. Sitä käytti Taloussanomat ja Yle noissa antamissani linkeissä. Itse en kannata edes kaikkia laillisia tapoja minimoida veroja.

Trump on varmasti ollut usein syytettynä ja myös kantajanakin. Sellaista se bisneselämä on. Monenlaista kiistaa painitaan oikeudessa.
Terhi tervehtymässä
Terhi Kiemungin muisti palautuu pätkittäin. Nyt hän sattui muistamaan, että hän on ”joskus saattanut kirjoittaa facebookin suljettuun MV-ryhmään ja kommentoida kirjoituksia”. Terhi kuitenkin lisää, ettei hän kykene muistamaan, mihin hän on kuukausia sitten kirjoitellut. Kuulostaa sen verran vakavalta, että Terhin olisi syytä kääntyä tohtorishenkilön puoleen ongelmassaan.
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/perussuomalaisten-kiemunki-olen-voinut-joskus-kirjoittaa-mita-vittua-ryhmaan/750425/
Kiemunkikeisin uusimmat käänteet:
http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/481617-kiitos-mv-lehdelle-julkaisemisesta-terhi-kiemunki-ilmoittaa-kirjoittaneensa

Persujen kuntavaaliohjelma
julkaistiin persujen pää-äänenkannattajassa pari päivää sitten, mutta en viitsinyt siihen sen kummemmin paneutua, koska sillä nykytilanteessa on vain vähäinen merkitys. Ohjelmassa on muutamia asiallisia kohtia, mutta sitten on tietämättömyyttä ja vähä-älyistä persustelua. Saku Timonen puuttui muutamaan kohtaan ja teki yhteenvedon. Persujen mielestä esim. pyöräily on mukava harrastus, mutta työmatkapyöräily mahdollista vain harvoille. Koska pyöräily on "fillarikommunismia", niin persut haluavat pitää sen vain harvojen mahdollisuutena vastustamalla pyöräilyn mahdollistavaa liikennesuunnittelua. (Timo Soini polkemassa munamankelilla Erottajalla, mutta no, saahan sitä kuvitella...)

Sitten persut pääsevät ”todellisiin asioihin” eli vessoihin, tyttöihin ja poikiin. Tämä viittaa Sebastian Tynkkysen hilpeyttä herättäneeseen lippistempaukseen, jossa lippiksillä kerrottiin, onko tyttö vai poika. Sebastian kasvatti jossain vaiheessa varmuuden vuoksi parran, jotta ei muistuttaisi tyttöä.
Suosittelen lukemaan koko kirjoituksen ja sen alapuolella olevat kommentit.
http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/01/31/solkkuampari/
Mitenkähän yhdistit pyöräilyn kommunismiin?
Työmatkapyöräily päivittäin on mahdollista vain harvoille. Se on fakta. Kolmasosa käy pyörällä töissä joskus. Ehkä 10% käy päivittäin. Suurimmalla osalla työmatka on yli 10 kilometriä. Keskimäärin se on 15km tienoilla. Eli todella monilla se on yli 20km. Tuossa matkat keskimäärin:
http://yle.fi/uutiset/3-7877400

Moni lisäksi kuskaa lapsensa hoitoon työmatkalla. Sekään ei fillarilla yleensä onnistu, etenkään sillä yli 10km:n ajolla. Lisäksi on paljon selkä ja jalkavaivaisia, jotka eivät juurikaan voi pyöräillä.
Miten ihmeessä 20km kilometrin työmatkapyöräily olisi fillarikommunismia?? Se vaatii aikaa ja kuntoa, ei kommunismia.

Sitäpaitsi eikös siellä ohjelmassa ollut väylien kunnossapitovaatimus pyöräilijöitä varten? Onko sekin jotenkin väärin vaatia kunnollista pyöräteiden kunnossapitoa?
Jos ajateltais aina ensin pyöräilijöitä, ajateltais 10% työmatkalaisista. Tällöin ne 90% saastuttaa entistä enemmän, jos niiden matkat vain pitenee huonon liikennesuunnittelun seurauksena.

Jos Vasemmisto tai Vihreät vaatisi noita samoja asioita, niin olisivatko hekin fillarikommunismin kannattajia? Ai mutta hei, hehän vaativat ihan samoja asioita! Kyllä julkisen liikenteen suunnittelun tulisi olla etusijalla. Vai oletteko eri mieltä? Vihreätkin on samaa mieltä kuin PS.

Vihreiden Kuntavaaliohjelmassa esitetään, että julkista liikennettä tulee kehittää, mutta toteavat, että myös oma auto on monelle ainoa vaihtoehto. Kuinka he julkeavat? Ihan fillarikommunismia sanoa, että autoakin tarvitaan! Vihreätkään eivät esitä, että liikennesuunnittelu tulisi tehdä pyöräilijöiden ehdoilla. Kamalia fillarikommunisteja ovat.
Kyllä se on itse isä aurinkoinen, joka yhdisti fillarit kommunismiin viime toukokuussa haastamalla kunnallisvaaleja ajatellen plokissaan "fillarikommunismin, pakolliset kasvisruokapäivät, tarpeettomat kaupunkibulevardit, tuhoisat tietullit, turpeenkäytön rajoitukset, turkistarhauksen tuhoamisvimman, kotiäitien kyykyttämisen, pakkopaitafeminismin". Eli kannattaa kysyä sylttytehtaalta, mitä yhteistä näillä kahdella on. Tuskin vastausta tulee siihen, mitä nuo tuhoisat vastustettavat asiat käytännössä tarkoittavat ja mitä ongelmaa vastaan tässä nyt itse asiassa taistellaan, uusia sloganeita varmasti sitäkin enemmän.
Näköjään fillarikommunismi on haastettu. En tosin löytänyt Soinin blogista sitä, että mitä se tarkoittaa. Onko se hyvä vai huono asia haastaa fillarikommunismi? Mitä se haastaminen tarkoittaa? Eihän se vastustamista ole, vaikka niin ehkä uskotkin.
Mutta jos PS:n vaaliteema on haastaa fillarikommunismi, niin vastava ohjelma on Vihreilläkin: Vihreät haluaa kehittää, pyöräteiden lisäksi, julkista liikennettä ja henkilöautoilua. ;)
Perussuomalaisilla on yleensäkin tapana kertoa, mitä he vastustavat (tietysti senkin mahdollisimman epämääräisin sanankääntein). Ja haastaminen on minusta todellakin vastustajan haastamista taistoon.
Muut keskittyvät enemmän tuomaan esiin sitä, mitä he pyrkivät saamaan aikaan.
Ehkä sinulla on vain vahvat ennakkoluulot. Etkä ole edes tutustunut mitä asioita PS kannattaa.
Kaikki puolueet vastustavat joitakin asioita ja kannattavat toisia asioita. Monet puolueet, kuten Vasemmisto ja Vihreät, eivät aina kerro mitä he vastustavat, ja siksi he välillä kannattavat ja välillä vastustavat samaa asiaa. Riippuen ovatko hallituksessa vai eivätkö ole..
En näe sellaisessa mitään hyvää. Näetkö sinä?

Esim Vihreät vastustavat ydinvoimaa. Sinun mielestä on siis huono asia vastustaa ydinvoimaa? Välillä Vihreät vastustaa vesivoimaakin. Vastustavat ilmeisesti kaikkea energiantuotantoa? Kyllä ne jaksaa vastustaa.. mutta mitä he sitten pyrkivät saamaan aikaan, jos kerran vastustavat kaikkea? Lähinnä pyrkivät haaskaamaan verorahoja..
Ennakkoluuloja hälventtääkseni luin Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin "plokin" kirjoitukset vuodenvaihteen tienoilta tähän päivään.
Hieman tuskallista oli, lyhyistä virkkeistä huolimatta. En onnistunut löytämään sieltä visioita enkä näkemyksiä tulevasta, siitä mitä pitäisi uudistaa ja mikä on tärkeää. Valitusta ja nälvintää toisten tekemisistä, aloitteista ja mielipiteistä kyllä oli, ja sitäkin enemmän kehuskelua omista ja oman puolueen menneistä saavutuksista. Ai niin, tulevaisuuteen tähtäsivät kyllä huolet siitä, saavatko perussuomalaiset aikaan oman presidenttiehdokkaan ja pari viittausta puolueen tulevaan puheenjohtajakilpaan.
Make Perussuomalaiset great again! Perussuomalaiset first!
Vihreiden puheenjohtajalla Ville Niinistöllä ei ole edes ollut mitään sanottavaa tänä vuonna ;)
Vihreät on siis ihan pihalla ilman minkäänlaista tulevaisuutta? Viimeisin kirjoitus on 13.12. ja siinäkin vain valitetaan eriarvoistamisesta. Sitä edellisessä ollaan huolissaan sotesta. Vain valitusta ja nälvintää toisten tekemisestä.
Päätoimittaja Karri Kannalan terveiset Terhi Kiemungille:
”Kiemungin toiminta on uskomattoman typerää, kestämätöntä ja ala-arvoista. Ala-arvoisuutta korostaa hänen asemansa Tampereen perussuomalaisten puheenjohtajana ja kansanedustajan avustajana, näissä tehtävissä tulisi kyetä osoittamaan edes hieman parempaa harkintakykyä.”
http://www.tamperelainen.fi/blogi/482001-case-kiemunki
---
Kreationistihörhö Laura Huhtasaari oli pissiä housuihinsa, kun sai aamiaisrukouksella istua 15 metrin päässä vauvakeisari-miesihanteestaan.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005072250.html
Eli kun haukkuu perusteetta perussuomalaisia mm. pissahousuksi, on asialinjalla. Persuja saa arvostella aiheetta? Kun arvostelee aiheesta vihreitä, on trolli?
Persujen ja Aa-joukkion aktiivien yhteinen valesivusto

Persujen ja Aa-joukkion aktiivit ovat perustaneet ns. vaihtoehtoisia faktoja tyrkyttävän sivuston eli suomeksi sanottuna valesivuston. Sen toimittajiin tai ”toimittajiin” kuuluu esimerkiksi ex-kansanedustaja Reijo Tossavainen (ps) ja entinen tiedetoimittaja Marko Hamilo, joka aloitti persustelun noin 10 vuotta sitten Tiede-lehdessä, erosi/erotettiin, ja on sen jälkeen kirjoitellut valitusvirsiään persujen pää-äänenkannattajaan. Hihhulilahkoja ”toimituksessa” edustaa Aa-joukkion entinen puheenjohtaja Jukka-Pekka Rahkonen, joka tuskin esittelyä kaipaa. Haastateltaviin kuuluu mm. krisupuolueen Sari Tanus ja homovihamielisen Suomen evankelisen allianssin johdossa ollut kiihkoilijatapaus.

Kun persujen nuivaliston ja Aa-joukkion lahkolaisten ihmis- ja maailmankuvat yhdistyvät, niin skeidan määrä on uskomaton. Ei ole väliä, lukeeko sivuston uutisia (lue: ”uutisia”) vai blogeja, sillä molemmat edustavat ns. vaihtoehtoisia faktoja ja/tai hihhulilahkojen homo-ongelmaisuutta ja sekopäisyyttä.
Tässä Marko Hamilon työntämä aivopieru:
http://beta.oikeamedia.com/o1-3700
Tässä Jukka Rahkosen:
http://beta.oikeamedia.com/o1-3541
Tässä haastattelussa krisupuolueen Sari Tanus sekoilee väittämällä, että vähäosaisiin, lapsiperheisiin ja eläkeläisiin kohdistuvat leikkaukset eivät ole lainkaan niin vakavia kuin sukupuolineutraali avioliittolaki, joka muka hävittää avioliiton ja lisäksi ”gender-ideologia” vahingoittaa herkässä kasvuiässä olevia lapsia ja nuoria yms. skeidaa.
http://beta.oikeamedia.com/o1-3506
Lahkolaisten Patmos-bisnessäätiön sekoilija Juha Ahvio oli hekumoissaan, kun nyt Suomeenkiin saadaan amerikkalaistyylinen valesivusto.
------
Kaksi kannanottoa
Markkinointi&Mainonta -lehden Maija Tamminen:
http://www.marmai.fi/uutiskommentti/oikea-media-on-sittenkin-vaara-6620147
Timo Kilpiäinen: Oikea media puski päänsä mäntyyn
http://taukovihko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/230671-oikea-media-puski-paansa-mantyyn-heti-alkumetreilla
------
Hieman ihmettelin, että ex-kansanedustaja Reijo Tossavainen ja ex-tiedetoimittaja Marko Hamilo ovat vajonneet niinkin alas, mutta persuissa on näköjään kaikki mahdollista.
Kun olet noin ennakkoluuloinen ja asenteellinen, niin voisitko antaa jonkin esimerkin parjaamasi tahon vaihtoehtoisesta uutisesta tai valeuutisesta?
Tuohan on kuin sanoisi, että homous on mielisairaus, onhan se. Hassu väite täysin ilman perusteluja.

Esimerkiksi etusivun juttu alaikäisestä homosta ei ole valeuutinen, eihän?
Seuraava juttu: Suomi 100 Tallinnassa. Mitä valetta siinä on?
Myöskään juttu kaksoiskansalaisuudesta ei liene valeuutinen?
Timo Soini tuoreessa haastattelussa

Haastattelija: Jos Jussi Halla-aho lähtee kisaan ja tulisi valituksi, mitä se tarkoittaa hallituksen kannalta?
– Minä sanon vaan sen, että jos minä lähden, minä voitan.
Mitä se tarkoittaa hallituksen kannalta, jos Jussi…?
– Ei mitään, kun mä voitan, Soini sanoo kesken kysymyksen.
https://demokraatti.fi/kolme-puoluetta-ei-tekisi-hallitusyhteistyota-halla-ahon-johtaman-perussuomalaisten-kanssa/
----
Mikäli nuivien Halla-aho valittaisiin persujen puheenjohtajaksi, ps kilpailisi krisupuolueen kanssa pienimmän puolueen tittelistä, mikä olisi sangen ilahduttavaa.
Jahas. Kun jää alakynteen, alkaa toisen henkilökohtainen solvaus. Sitä myös vihapuheeksi kutsutaan..
Jotkut roskapuolueet ovat jo väläyttäneet, etteivät ala yhteistyöhön Halla-ahon vetämän PS:n kanssa. Se on heidän ongelmansa.
PS on samoilla linjoilla, kuin mitä on muutama sata miljoonaa eurooppalaista. Itse asiassa viimeisten kyselyjen mukaan suurin osa eurooppalaisista on samoilla linjoilla. Ja täällä valitetaan yhä siitä, mitä enemmistö haluaa..
Jotta PS:n nähdään olleen oikeassa, tarvitaan ensin ikäviä tapahtumia. Valitettavasti vasta sitten tyhmimmätkin havaitsevat, mihin maailma on menossa, jollei muutosta tapahdu.
Niitä "ikäviä tapahtumia" ns. maahanmuuttokriittiset ovat vesi kielellä odotelleet jo vuosikausia. Ikäviä tapahtuu koko ajan, avaatpa minkä päivän lehden hyvänsä, aina on jossain päin maailmaa räjähtänyt, pommitettu, ammuttu summittaisesti väkijoukkoon, puukotettu, parhaassa tapauksessa ehditty estää rikoksia tapahtumasta.
Eniten ihmisiä taitaa kuitenkin jatkuvalla syötöllä kuolla hukkumalla Välimereen. Se tosin ei ole joidenkin mielestä lainkaan ikävää, ja hukkuvien ihmisten auttamisesta Halla-ahot ja TonTonit haluaisivat tehdä rikollista. Ja näitä Halla-ahoja omaa napaansa pitemmälle näkemättömät sitten äänestävät.
Euroopan liikenteessä kuolee paljon enemmän kuin mitä Välimereen hukkuu. Ja hukkumiskuolemia tulee jatkossakin, mikäli Välimeren ylittämistä tueteaan ja matkaan kannustetaan yrittämään. Se on ikävää, että jotkut haluavat ihmisiä kannustaa hukkumaan.
Suurin osa eurooppalaisista haluaa lopettaa nuo hukkumiskuolemat, ei kannustaa niihin. Suurin osa eurooppalaisista haluaa, että kaikki Välimeren laittomasti ylittävät kännytetään takaisin. Siten meren yli yrittäminen ja hukkumiset lopetetaan.
Kielletään siis liikenne Euroopassa ja kriminalisoidaan ambulanssien käyttö liikenneonnettomuuksissa, niin ihmisten halu lähteä tien päälle lakkaa? Loogista.
Kyllä meren yli yrittävät voidaan palauttaa takaisin. Siten meren yli yrittäminen vähenee huomattavasti ja hukkumiset vähenee merkittävästi.
Jotkut typerykset haluavat kannustaa ihmisiä hukkumaan kannusten heitä ylittämään meri. Melko julmaa touhua hukuttaa ihmisiä tuolla tavoin.
Aivan samoin on ajotien ylittäminen kielletty muutoin kuin suojatietä pitkin. Siten on saatu huomattavasti vähennettyä auton alle jäämisiä. Sama rautateiden kanssa. Kielloilla ei tietysti kaikkia typeryksiä saa pelastettua, mutta luonto karsii tyhmimmät.
Joka tapauksessa ylityskiellon ja palautusten kannalla on jo suurin osa eurooppalaisista. Paikoin yli 90% ihmisistä kannattaa sitä. PS:n kannattama malli ei siis ole tässä mikään vähemmistön pyyntö, vaan Euroopan enemmistön vaatimus. Ja kannatus kasvaa jatkuvasti.
Tarkoitatko että "PS:n kannattama malli" on yhtä kuin kuin "Halla-ahon kannattama malli"?
Tarkoitan mallia, jota suurin osa perussuomalaisista ja jota moni Kokoomuksen ja Keskustankin edustaja kannattaa (mm H. Harkimo). Mallia, jota suurin osa briteistä kannatti ja siksi Brexitin puolesta äänesti. En tiedä mikä on Halla-ahon tarkka malli, enkä tiedä tarkasti millainen on PS:n nykyinen malli. Tai siis se monien perussuomalaisten kannattama malli. Kukin kannattaa omaa malliaan. Mutta pääperiaate kaikissa näissä on sama: Ei enempää kansanvaellusta, ei enempää asiattomia hakijoita, ei enempää turvapaikkaturisteja. Kiitos.
Kaikki järkevät ymmärtää, että emme voi kaikkia halukkaita sieltä Eurooppaan päästää. Se olisi tuhomme ja paluu keskiajalle. Nykyinen vaelluksen ja meren yli kulun tukeminen rikastuttaa lähinnä vain rikollisia ja lisää ihmiskauppaa. Italian mafia tienaa miljardeja. Se tienaa pakolaisilla enemmän kuin huumekaupalla. Ja me maksamme sen.

Kyselyn karu tulos: Eurooppalaiset tyrmäävät maahanmuuton
https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/115094-kyselyn-karu-tulos-eurooppalaiset-tyrmaavat-maahanmuuton

Suomalaiset epäilevät islamilaisten sopeutumista
57 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että islamilaisista kulttuureista tulevat eivät sopeudu Suomeen
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100922439779_uu.shtml
Oletin, että tunsit Halla-ahon ajatukset kun häntä tunnut lämpimästi kannattavan.
Mielipidetiedustelujen vastaukset perustuvat usein luuloihin, kun taas poliittisten päätösten ainakin pitäisi perustua tietoon eikä suosion kalasteluun. Kyllä ne turvapaikanhakijat seulotaan aivan riittävällä tarkkuudella niin, että "asiattomat" ja "turistit" käännytetään aikanaan. Kuinka tehokasta tämä toiminta on, riippuu taas kerran siitä, miten poliitikot priorisoivat toimintoja ja miten he osaavat laskea eri vaihtoehtojen kustannus-/hyötysuhteen.

Siitä Halla-ahon mallista on tietoa vaikkapa täällä:
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005059913.html
Ikävä kyllä TonTonin esilletuoma muslimien huono kotoutuminen taitaa olla ainakin osaltaan totta. Ylellä esitetty ohjelma Tanskan sharialaki oli aika karua katseltavaa. Suurimpien moskeijoitten imaamit julistivat suoraan kameralle kunnioittavansa Tanskan lakeja, mutta todellisuus oli toinen, kun kamerat eivät olleet paikalla. Uskovaisia suorastaan rohkaistiin siihen, etteivät he olisi kotoutuneet tanskalaiseen yhteiskuntaan. Sharialakia harjoitettiin niin pitkälle kuin mahdollista, jopa Tanskan lakien vastaisesti. Ohjelma laittoi miettimään, mitä oppeja moskeijoiden suljettujen seinien sisällä oikein opetetaan, tuskin nuo muutamat moskeijat olivat poikkeus. Toivottavasti Suomeen ei rakenneta mitään suurmoskeijaa, jonka suojissa nuoret muslimit pääsevät radikalisoitumaan.
Ikävä kyllä TonTonin esilletuoma muslimien huono kotoutuminen taitaa olla ainakin osaltaan totta. Ylellä esitetty ohjelma Tanskan sharialaki oli aika karua katseltavaa. Suurimpien moskeijoitten imaamit julistivat suoraan kameralle kunnioittavansa Tanskan lakeja, mutta todellisuus oli toinen, kun kamerat eivät olleet paikalla. Uskovaisia suorastaan rohkaistiin siihen, etteivät he olisi kotoutuneet tanskalaiseen yhteiskuntaan. Sharialakia harjoitettiin niin pitkälle kuin mahdollista, jopa Tanskan lakien vastaisesti. Ohjelma laittoi miettimään, mitä oppeja moskeijoiden suljettujen seinien sisällä oikein opetetaan, tuskin nuo muutamat moskeijat olivat poikkeus. Toivottavasti Suomeen ei rakenneta mitään suurmoskeijaa, jonka suojissa nuoret muslimit pääsevät radikalisoitumaan.
Tämä onkin erinomainen aihe. Halla-aho esitteli ongelman: Liian moni hukkuu Välimereen.
Kaikki tietää miksi ihmisiä hukkuu niin paljon: Koska moni lähtee matkalle meren yli täysin merikelvottomilla aluksilla ja liian lisäksi monta ihmistä ahtautuu niihin. Ja tuo on bisnestä. Miljardien eurojen bisnestä.
Kaikki tietää myös miksi meren yli yrittäjiä riittää: He ovat kuulleet, että heidät pelastetaan ja viedään paikkaan, jossa saa ilmaista rahaa ja ilmaisen elämän.
Halla-aho esittää ongelman korjaamiseksi, että merelle lähtijöitä ei enää pelasteta. Kun tämä tieto kerrotaan myös meren toiselle puolelle, ei lähtijöitä enää ole (niin paljoa).
Tällöin hukkumisetkin vähenee. Ja lisäksi mereltä kiinni saadut tulisi palauttaa takaisin. Tämäkin vähentäisi vaaralliselle matkalle lähteviä.

Tuo uutinen taas keskittyy Halla-ahon syyttämiseen hirviöksi, koska jokin moraalinen sääntö velvoittaa "pelastamaan" ihmiset mereltä silläkin hinnalla, että siitä seuraa yhä useampien hukkumiskuolemat ja rikollisuuden kasvu multimiljardibisnekseksi. Mutta sille ummistetaan silmät, koska uskotaan "pelastamisen" olevan oikein. Nämä uskovat eivät suostu ajattelemaan järkevästi tai näkemään toimiensa seurauksia.
Miten sinä estäisit nämä hukkumakuolemat?

Ja lisäksi: Poliittiset päätökset harvoin perustuvat oikeaan tietoon, vaan useimmiten näkemyksiin ja politiikkaan.
Ongelma on, ettei eurooppalainen heteronainen synnytä, niin työntekijöitä ja synnyttäjiä otetaan muista maista. Se alkaa olla pakko, koska ikäpyramidi on heilahtanut nurin ja vanhusten määrä kasvaa.

Uskontotieteilijät ennustavat, että sekularisoitumisen jälkeen kristinuskon korvaa islam. Siihen ollaan menossa luonnollisen väestönkavun myötä.

Naisten tasa-arvoliike halusi abortit ja ehkäisypillerit. Tulos on sitten tässä. Naiset ovat ryhmänä aggressiivisia ja sotaisia. ( Naisvaltaisilla aloilla riidellään ja tapellaan loputtomiin, kun eivät osaa tehdä ryhmässä työtä. Miehet osaavat ryhmätyön ja saavat paremmat palkat ).

Minusta on erikoista, että naiset haluavat olla steriilejä ilman kuukautisia suurimman osan elinvuosistaan. Tällaista luonnotonta kemikaaleilla pelaamista. Miehillä ei ole tällaisia koskaan. Naiset aloittaa hyvin nuorina ehkäisypillereillä tai hormonikierrukoilla ja jatkavat estämällä vaihdevuodet. Tuntuu, että terveydenhulto ja tiede painottuu näihin "naisten vaivoihin". Sitten miehet kuolee aikaisemmin, mutta vanhoja naisia hoidetaan toistakymmentä vuotta vanhustenlaitoksissa.

Miehet painaa duunia ja kuolevat ennenaikaisesti. Heidän terveydestään ei olla niin kiinnostuneita: saavat kuolla. Ovat hyvin sairaita eivätkä valita.

Naiset täyttävät lääkäriasemat ja päivystyspoliklinikat ja ovat joka paikassa suu auki valittamassa. Valittamalla kun saa.
Ikäpyramidin muuttuminen ikätolpaksi on hyvä asia. Ei se mikään vääristymä ole. Se on tavoite! Maapallo ei kestä jatkuvaa pyramidikasvua. On maailman etu ja toivottavasti pelastus, jos ihmisten määrän lisääntyminen pysähtyy, tai edes hidastuu. Emme me tarvtse Eurooppaan emmekä Suomeen lisää iihmisiä, etenkään huollettavia ihmisiä.
Lisäksi automaation tulosta on puhuttu jo pitkään. Sen pitäisi korvata työtä tekevä ihminen.
Lisäksi useat tuhannet vanhukset muuttaa joka vuosi pois Suomesta.
Suomen ongelma on juuri siinä, että kohta täällä on pelkkiä huollettavia ihmisiä, kun uusia syntyy harvakseltaan ja rajat halutaan pistää kiinni. Niillekin, jotka tänne on armosta hyväksytty, perheen yhdistäminen tehdään mahdollisimman hankalaksi. Sitten ihmetellään, jos kotouttaminen ei onnistu ja yksinään ajelehtivat, marginaaliin sysätyt miehet, joiden ainoa yhteys perheeseensä on puhelimen ja skypen kautta, alkavat oirehtia,

Automaatio ja robotisaatio vähentää joillakin aloilla manuaalisen ihmistyön tarvetta. Ongelmana on vain, että robotit eivät maksa veroja eivätkä käy ostoksilla.
Rajat halutaan laittaa kiinni nimenomaan huoltoa hakevilta juuri siksi, ettei huollettavia tulisi enää lisää.
Nyt on tullut jotain 40.000 ihmistä, joista 30.000 oli täällä vuoden verran vain huollettavana. Ja jääneistä 10.000:sta noin 9.000 jää tänne huollettavaksi.
Näiden 30.000 elintasosurffaajan täällä käynnin kustannus oli pari miljardia euroa. Ja se raha meni täysin hukkaan. Ei meillä ole sellaiseen varaa.

Miten tuolla toiminnalla hoidetaan huoltosuhdetta, kun tänne otettaan pääosin vain huollettavia? Rikollisuus nousee, kulut nousee ja suomalaisten turvattomuus lisääntyy.
Töihinhän tänne saa tulla kyllä, ei rajoja hyötymuutolta kiinni laiteta. Vain haittamuutolta.
Tänne kyllä tullaan töihin heti, kun töitä on tarjolla. Suomestakin nuoret lähtevät pois töihin Norjaan, Saksaan ja Ruotsiin.

Kannattaisi myös olla huolissaan siitä, kun suomalaiset koulutetut nuoret muuttavat pois. Jo reilusti yli 100.000 nuorta on muuttanut tällä vuosituhannella pois Suomesta, koska täällä ei ole ollut työtä. Tilalle on otettu näitä huollettavia. Eli takkiin on tullut pian 200.000 ihmistä. Onko se mielestäsi hyvä asia? Ketään ei kiinnosta nuorten pako Suomesta. Halutaan vain tänne lisää huollettavia. Omituista.

Robottien ei tarvitse maksaa veroja, kunhan vain tuottavat hyödykkeitä myytäväksi, joilla valtio tienaa ja antaa sitten rahan kansalaisille käytettäväksi. Mutta jos kaikki yksityistetään, niin silloin automaation tuoma hyöty valuu ulkomaille eikä jää suomalaisille.

Et kommentoinut hukkumiskuolemien ehkäisyä lainkaan?
TonTon, ei ongelmia ratkaista niiden suuruutta voivottelemalla vaan pohtimalla niihin ratkaisuja.

Tyypillinen perussuomalainen/perustrumpilainen ratkaisu on rakentaa muuri ja työntää pää pensaaseen. Ihmisyys tarkoittaa keskinäistä muiden auttamista, yhteistä elämistä tällä planeetalla. Ne, jotka pitävät itseään parempana kuin muut ihmiset, ovat valmiita mihin tahansa, kunhan "meidän" omat edut säilyvät. Jokainen, joka ei ansaitse tulla luetuksi "meihin", ei ole edes ihminen vaan ansaitsee kuolla - ihan riippumatta siitä, onko tämä "toinen" lähellä vai kaukana. Tämä vain ei ole mikään ratkaisu pitkän päälle, sen on historia osoittanut moneen kertaan. Tuloksena on uusia, entistä pahempia ongelmia, ja ahneella ja itsekkäällä on paskainen loppu.

Minusta idea ihmisten jättämisestä hukkumaan Välimereen on niin barbaarinen ajatus, että se ei ansaitse enempää kommentointia. Ja ajatus, että venematkojen järjestäjät muka mainostaisivat tätä meren yli pyrkiville, on täysin absurdi. Ikäänkuin ihmisiä ei jo nyt hukkuisi aivan riittävästi hillitsemään lähtöhaluja. Eipä näytä hillinneen.

Resurssit pitäisi osoittaa olojen parantamiseen lähtömaissa, tarvittaessa roistohallituksiin kohdistetuilla kansainvälisillä pakotteilla ja pakkokeinoilla ja luomalla paikallisia työmahdollisuuksia vaikka aluksi YK:n ja muiden järjestöjen ohjauksessa. Taakanjako pakolaiskriisin hoitamiseksi Euroopan maiden kesken kunkin maan todellisten voimavarojen mukaisesti taas on saatava toimimaan ja säännöt yhdenmukaisiksi kaikissa maissa. Tällaisia aloitteita on turha näiltä halla-ahoilta odottaa.
Ei tässä ole kyse siitä, kuka on parempi ihminen. Kaikkia Afrikan ihmisiä ei vaan voi pelastaa meidän voimin. Maapallo ei kestä sellaista väestöräjähdystä, että kaikki syntyneet tuodaan Eurooppaan jossa eläisivät 100-vuotiaaksi Taikaseinän rahalla.
Historia on osoittanut, että nykyisenlainen toiminta johtaa tuhoon.

Et näytä tuntevan tilannetta. Italian mafia tienaa satoja miljoonia pakolaisilla. Lue uutisia.
Miksi muuten meren yli lähdetään kuoleman uhalla, jos ei siksi kun heille on uskoteltu pelastajien olevan lähellä ja vievän Eurooppaan, jossa annetaan kaikki. Näinhän ne tulijat itse on kertoneet. Ovat maksaneet matkasta rikollisille tuhansia euroja. Ovat saaneet ohjeet ja kuljetuksen. Lue uutisia.

Eivät ne siellä meren takana juuri tiedä hukkuneista. Rikolliset myyvät matkaa paratiisiin. Meren toisella puolella ei ole mitään merkitystä hukkuuko mereen tuhat vai kymmenen tuhatta ihmistä vuodessa. Matkasta maksavia ihmisiä riittää. Siellä on sata miljoonaa ihmistä joka vuosi haluamassa Eurooppaan. Se kymmenen tuhatta ihmistä kuolee joka tapauksessa joko rikoksiin, murhiin, väkivaltaan tai muuhun. Sitä paitsi miljoona ihmistä kuolee jo matkalla sinne rannikolle. Jos pari tuhatta vielä hukkuu mereen, ei sillä ole minkäänlaista ehkäisevää merkitystä.

Resursseja on osoitettu jo monta sataa miljardia lähtömaiden olojen parantamiseen useiden vuosien ajan. Auttaako?
Rahat kulkeutuu rikollisille. Afrikassa on paljon enemmän enemmän rahaa kuin Euroopassa. Afrikan viidellä rikkaimmalla ihmisellä on enemmän rahaa "pankissa" kuin koko Suomessa. Miksi heiltä ei pyydetä apua??
Afrikassa on luonnonrikkauksiakin paljon enemmän. Ne rahat ja varat vaan on jakautuneet huonosti. Miksi pitää jatkuvasti antaa miljardeja jo ennestään monimiljardööreille??

Arabimaillakin on enemmän rahaa kuin Euroopalla. Miksi he eivät auta? Siellä käy presidenttimmekin huiskuttamassa ja pyytävät heitä tänne juhlimaan. Mutta ei, ei vaadita heitä auttamaan. Miksi ei? Ovat paljon meitä rikkaampia. Ilmeisesti myös parempia, kun heidän ei tarvitse osallistua auttamiseen.
Tai auttavathan he. He tukevat sodassa omaa puoltaan ;) Siksihän siellä sota on, koska arabimaat maksavat sodan.

Miksi ihmeessä meidän pitää maksaa, kun rikkaat samalla vain rikastuvat? Miksi ei vaadita rikkaita auttamaan? Miksi pitää meidän köyhiltä ja sairailta ottaa ne rahat?

Ja jos Välimereen hukkuvat muutamat tuhannet muslimit itkettää, niin miksei itketä heidän joka vuosi raiskaamat tuhannet eurooppalaiset tyttölapset?

Ja lopuksi, Eurooppaan ei mahdu kaikki halukkaat tulijat. Pakolaisia tulijoista on vain murto-osa. Oikeilla pakolaisilla ei ole rahaa maksaa tuhansia euroja matkasta. Oikeat pakolaiset ovat pakolaisleireissä rahattomina. Vain britit on noutaneet sieltä pakolaisensa. Muut on keskittyneet nyt elättämään Euroopan läpi vaeltavia elintasopakolaisia. Salakuljettajat ja rikolliset on tienanneet sillä kymmeniä miljardeja. Me maksamme sen.
Kyse ei ole siitä, että ketkä on parempia ihmisiä. Kyse on siitä, että tällä tavalla miljoonat kuolee, rikolliset rikastuu ja meidän kulttuurimme, ja lopulta kansamme, tuhoutuu. Olemmeko me huonompia ihmisiä ja ansaitsemme tulla hävitetyksi?
Tuo oli tumma maammon marja
syntymässä säikähtänyt,
näki kauhut kaikkialla,
haltiat pahat havaitsi,
ei hyviä ensinkänä.

Pani äiti paimenehen. -
Paimen metsästä palasi,
tuli outona tupahan,
haasteli haralla hapsin:
"Oi emoni, älä minua
pane karjan paimenehen!
Lempo seisoi suon selällä,
Hiidet hirnui kankahalla,
juuttahat jälestä juoksi,
maasta Maahinen kohosi."

Ei pojasta paimeneksi. -
Pantihin kalan kutuhun.

Palasi mereltä poika,
tuli valjuna tupahan,
kertoi kynnet kylmillänsä:
"Kauhea saloilla kansa,
meren kansa kauheampi!
Näin minä Tursahan tulevan,
meren kahtia menevän,
Kalpea karilla istui,
Tyhjä alla ammotteli.

Ei pojasta merelle miestä. -
Pantihin palon tekohon.

Palasi palolta poika,
tuli vauhkona tupahan,
sanoi silmin seisovaisin:
"Hirveät meriset hirmut,
tulen hirmut hirveämmät!
Sylki kyyt kyventä, liskot
puhui liekkiä punaista,
Syöjätär porossa keitti,
Kehno käänti kattilata."

Suku jo surmata saneli:
"Mitä työstä tyhjän miehen!"

(Ote Eino Leinon Helkavirsiin kuuluvasta runosta Tumma)
Ehken viitsi, kun sekään ei liittyne keskustelun aiheeseen.

Onko tämä rasistinen lause?
"Hoitelehan turkkilainen asia kuntoon ensin Turkissa ja tule sitte tänne huuteleen"
Minusta tuo lause täyttää rasistisuuden määritelmän; siinä henkilön syntyperää käytetään perusteena vaatimukselle vaieta. Rasismi ei sinänsä liity alatyyliseen kielenkäyttöön (jota tuossa toki on mausteena), mutta syntyperän käyttämiseen aseena sitäkin enemmän.
Mutta perussuomalaisen haukkuminen pissahousuksi perussuomalaisuuden takia ei ole rasismia?
Tai perussuomalaisen haukkuminen rasistiksi siksi, kun joku toinen persu on pyytänyt turkkilaista hiljentymään, koska hän on turkkilainen, ei ole rasismia?
Rasismi liityy aina ihmisen etniseen taustaan. Rasismia ei siksi ole esimerkiksi homojenkaan haukkuminen. Sellaiselle on kyllä toinen nimi. Molemmissa tapauksissa haukkuminen kuitenkin kohdistuu henkilöön liittyvään ominaisuuteen. Molemmissa tapauksissa kyse on jonkin ominaisuuden omaavista yksilöistä, ilman muuta suoranaista yhteyttä samaan viiteryhmään kuuluviin. Yksilön ei voi katsoa tällaisen ominaisuuden kautta olevan vastuussa muiden samaan viiteryhmään kuuluvien mahdollista teoista tai tekemättä jättämisistä.

Sen sijaan jokin poliittinen taikka aatteellinen viiteryhmä (vaikkapa perussuomalaiset) syntyy samoin ajattelevien ihmisten lyöttäytyessä yhteen. Tällöin on perustellumpaa yleistää viiteryhmän piiristä ilmaistut kannat viiteryhmää koskeviksi. Perussuomalaisten piiristä tulee aika-ajoin selvästi rasismin tunnusmerkit sisältäviä ulostuloja, joten ei ole ihan tuulesta temmattua pitää tällaisia ajatuksia tiukemminkin viiteryhmään liittyvinä.
Lisäksi yrityskin siihen suuntaan että kansanedustajan pitäisi vaieta jostain asiasta tekee Seppo Huhdan huutelut vielä törkeämmiksi: poliittinen keskustelu ja erityisesti kansanedustajien, kuten Ozan Yanarin oikeus puhua ja kirjoittaa on osa sellaista järjestelmää jonka Perussuomalaiset ilmeisesti haluavat lopettaa.
Geschwitz, jos täällä voisi peukuttaa, niin peukuttaisin kirjoitustasi. Juuri noin perussuomalaiset haluaisivat tehdä.
Persupoliitikkojen typerä öyhöttäminen senkun lisääntyy

Kuten jo edellisistä kommenteista ilmenee, tällä kertaa Espoon perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Seppo Huhta esitteli perussuomalaisuutta kaikelle kansalle, lukekaapa:
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702162200071929_pi.shtml
Jopa eräs persu närkästyi Huhdan öyhötyksestä:
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005091215.html

Seppo Huhta ei ole ensimmäistä kertaa päätään aukomassa. Sitä mukaa kun persujen kannatus vähenee, persupoliitikkojen oikeusjutut ja typerehtiminen lisääntyvät.
Kiitos. Noilla spekseillä maahanmuuton vastustajat ja maahanmuuttokriittiset eivät ole rasisteja. Ja etenkään perussuomalaiset eivät ole rasisteja. Perussuomalaisissa on monenlaista etnistä taustaa omaavia mukana.
Jos haluaa rajat kiinni, se ei ole rasismia. Jos haluaa puolustaa omaa etnistä vähemmistöään ja toimii oman etniset vähemistön selviytymisen puolesta, ei ole rasisti.

Moni kansanedustaja on pyydetty vaikenemaan tekojensa takia, joskus jopa erotettu. Ministeri Ilkka Kanerva, pääministeri Jäätteenmäki, Juhantalo ja moni muu. Tässä Huhdan tapauksessa oli kyse ihan samasta. Yanarilla ei ollut paljoa varaa arvostella, koska hän toimii selkeästi eri tavoin kuin sanoo. Huhdan käytös oli silti virhe. Ei valehtelijaa saa sanoa valehtelijaksi. Se on sääntö.
Eli Huhdalla ei ollut oikeutta kirjoittaa mitä kirjoitti, vaikka kansanedustajalla mielestäsi tulisi olla oikeus kirjoittaa?
Huhta ei ole kansanedustaja. Tosin ei sillä oikeastaan pitäisi olla merkitystä. Kansanedustajankin sietäisi ymmärtää olla käyttämättä aseena henkilöön liittyviä ominaisuuksia, kuten henkilön etnistä taustaa. Ja toki Yanar on Suomen kansalainen siinä missä Huhtakin.
Demarikansanedustajat haluaa perussuomalaiset vaientaa ja pois eduskunnasta. Katainen leimasi perussuomalaiset vaarallisiksi sivilisaatiolle. Miksi perussuomalaisilla ei ole ilmaisunvapautta tai oikeutta kansan edustamiseen? Heitä kuitenkin äänesti suuri osa kansasta.
Turkkilaisuus ei ole sen etnisempi ryhmä kuin perussuomalaisuuskaan. Turkkilainenkin voi olla kristitty, muslimi, kurdi tai moni muu etninen ryhmä. Turkkilaisuus ei ole sen kummempi etninen tausta.
Turkkilaiset itse ovat kansanmurhanneet ihan hiljattain mm. armenialaisia. Nytkö kansanmurhaajamaasta tullut saa väittää, että perussuomalainen on paha rasisti, kun turkkilaiselle vihjaillaan oman kansa tapojen olevan kansanmurhaamista, naisten alistamista ja muuta vastaavaa. Kotona saa naisia alistaa ja Suomeen saa tulla huutelemaan naisille oikeuksia, vaikka oikeasti vastustaa niitä? Kuullostaa ihan samalta kuin Tanskan moskeija valehtelee, ettei Tanskassa ole sharialakia tai että imaamit noudattaa Tanskan lakeja :D
Yanar ei kestä oman etnisyyytensä karmeiden tekojen arvostelemista, vaan haukkuu suomalaisia ja etenkin perussuomalaisia itsensä pienestäkin arvostelusta jota poliitikon tulee kestää! Yanaria voisi turkkilaisena verrata Hitleriin. Ainoa syy, miksi turkkilaiset ei kelpaa EU:iin on juuri tuo rasistisuus muita kansoja ja etnisyyksiä kohtaan. Vai eikö Yanar olekaan "oikea" turkkilainen?
Etnisellä ryhmällä tarkoitetaan ihmisjoukkoa, jonka katsotaan muodostavan erillisen ryhmän, joka perustuu sen jäsenten yhteiseen kulttuuriperintöön, uskontoon, kieleen, alkuperämaahan tai ulkonäköön. Etnisyyden käsite viittaa niihin kulttuurisiin piirteisiin, joita käytetään tämän ryhmittelyn pohjana. ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Etninen_ryhm%C3%A4 )

Turkkilaisuuden määritelmä nimenomaan perustuu etnisyyteen ja syntyperään. Poliittinen viiteryhmä taas ei perustu sen paremmin etnisyyteen kuin syntyperäänkään, vaan yhteiskunnallisiin mielipiteisiin.
Etnisyydessä ei ole mitään arvosteltavaa. Ei turkkilaisen yksilön syyksi voi panna turkin valtion tekemiä rikoksia.

Perussuomalaisuudelle (ja muillekin poliittisille/aatteellisille ryhmille) tunnusomaista on se, että joukko ihmisiä on mielipiteidensä perusteella lyöttäytynyt yhteen. Jossain poliittisessa ryhmittymässä toimivan yhteiskunnallisia mielipiteitä ei voi erottaa samalla tavoin yksityiseksi, sillä poliittiset yhteenliittymät perustuvat nimenomaan siihen vapaaehtoisesti liittyneiden henkilöiden yhteiskunnallisiin mielipiteisiin.
Turkkilaisuus on monen etnisen ryhmän yhteisö. Wiki voi väittää mitä haluaa. Etnisyys on kuitenkin enemmän heimoperäinen termi kuin syntymämaaperäinen.
Kansalaisuus on yhtä lailla valittavissa. Moni suomeen muuttanut pitää itseään lopulta suomalaisena. Sitten, kun valitsee olevansa suomalainen, on suomalainen.

Mutta miksi edes päästämme puolueisiin kansanmurhaajakansaa? Kun ei sinne haluta persujakaan, jotka ei sentään ole ketään murhanneet. Eikö turkkilaiset ja muut kansanmurhaajat ole sivilisaatiollemme vaaraksi? Eihän heitä hyväksytä EU:hunkaan juuri siksi.

Jos joku sanoo olevansa natsi, hänet heitetään vankilaan vaikka ei olisi ketään vahingoittanutkaan. Mutta jos sanoo olevansa turkkilainen, otetaan heti mukaan ehdolle, koska turkkilaiset, vaikkakin ovat kansanmurhaajia, on niin ihquja ;)
Ihmiset on niin eriarvoisia ja heitä kohdellaan eriarvoisesti, etenkin demareiden ja vihreiden taholta.
Upeaa persulogiikkaa, kerrassaan mahtavaa!

TonTon, olet saanut minut taas kerran sanattomaksi! (Mahdoitko itse lukea ajatuksella sepustustasi?)
TonTon, kerropa kuka on heitetty vankilaan sanottuaan olevansa natsi? Perussuomalaisten(kaan) sananvapautta ei ole kukaan kieltämässä, mutta jos julkisuuteen jonkun mielipiteen heittää niin saattaa käydä niin että joku on eri mieltä. Sitä sanotaan myös kritiikiksi.
Ei ole Suomessa linnaan (kaiketi) joutunut, mutta pidätetty muistaakseni on. Ja Saksassa on pidätetty natsitervehdyksestä ja saanut vankeutta, kun opetti koiralle natsitervehdyksen ;)
Mutta sanoin, että on vaadittu perussuomalaisia poistumaan hallituksesta ja eduskunnasta. Katainen jopa hiljattain kuvaili perussuomalaisia vaarallisiksi. Jos sitten tokaisee turkkilaisen olevan soveltumaton johonkin asiaan, niin onko se pahempi? Sehän oli periaatteessa totta.
TonTonin ja monien muiden persujen itse julki lausumasta omasta rasisimistaan huolimatta ein usko. että kaikki Perussuomalaisia äänestäjäneet ovat rasisteja. (Siis ainakaan viime vaaleissa persuja äänestäneet, ensi vaalien jälkeen tilanne voi olla toinen.)
Lähes jokainen meistä on rasisti. Suunnilleen 90% suomalaisista ei haluaisi mustalaisia naapurikseen. Ja 80% ei haluaisia huumeidenkäyttäjää naapuriksi.
Ja 98% muslimeista ei haluaisi meitä naapuriksi ;)

Kun homot marssii ja haukkuu heteroita, se on ok.
Kun mustat marssii ja haukkuu valkoisia, se on ok.
Kun muslimit marssii ja haukkuu eurooppalaisia, se on ok.
Kun valkoiset marssii ja arvostelee muslimeja, se on rasismia.
TonToin,
odotan kiinnostuneena tietoja siitä, milloin homot ovat marssineet haukkuakseen heteroita, mustat ovat marssineet haukkuakseen valkoisia, muslimit ovat marssineet haukkuakseen eurooppalaisia (siis myös eurooppalaisia muslimeja?).
Tuossa toisessa ketjussa joku (Kolmoisriitti) sanoi, että vain homot hakevat oikeata tasa-arvoa. Tavallaan muiden haukkumista.
Peli poikki - tapahtumassa haukuttiin persuja ja poliiseja.
Gay-ihmiset haukkuivat presidentti Trumpia: "Not my president"
Tanskan moskeijoissa haukutaan avoimesti tanskalaisia ja Tanskan lakeja. (Siitä esitettiin dokumentti just ja joku siitä jo kommentoi aiemmin). Vastaavasti voidaan olettaa, että samaa tapahtuu Suomessakin.
Muslimit kokoontuneet haukkumaan aika monesti Suomessakin suomalaisia.
Jotkut homot ovat marssineet homoavioliittoa vastaankin.

Tens of Thousands in Paris March AGAINST Gay Marriage
http://www.bbc.com/news/magazine-22758434
http://www.ambrosekane.com/2016/10/17/tens-of-thousands-in-paris-march-against-gay-marriage/
Mielenkiintoista, TonTon, mutta vaikka kuinka yritin, en löytänyt viestistäsi vastausta kysymykseeni noista kuvittelemistasi marsseista. Se, mitä jotkut yksittäiset henkilöt tekevät jossain julkisessa tai yksityisessä tilaisuudessa ei täytä mielenosoitusmarssin tunnusmerkkejä.
Rajakit sen sijaan ovat mm. perussuomalaisten hiljaisella tai konkreettisella hyväksynnällä järjestäneet lukuisia marsseja ja mielenosoituksia, joiden aiheena on nimenomaan tiettyjen kansanryhmien vastaisuus ja iskulauseet.
En puhunut erityisesti mielenosoitusmarsseista vaan marssimisesta ja joukolla kokoontumisesta.
Toisaalta Suomen media on tosi huonosti uutisoinu muslimien marsseista Helsingissä. Onhan niillä nytkin meneillään jo ties kuinka monetta päivää (paikallaan oleva) marssi, jossa haukkuvat Suomen lakeja. Poliisikin jopa kuskas laitonta porukkaa sinne.
Rajakit on marssineet ihan samoin kuin muutkin. Tosin he ovat saaneet monenlaista väkivaltaista vastustamista osakseen. Eikös sieltä poliisikin ottanu jonkun kiinni, kun se piteli taskulamppua kädessä ja osoitti valon poliisiin. Toisaalla taas laittomasti maassa oleva komentaa poliisia ja poliisi tottelee :D
Sehän se pointti tässä olikin. 98% ihmisistä vastustaa rasistisesti jotakin.
Kehotan lukemaan uudestaan oman viestisi nro 190.

Mutta näinhän niitä vaihtoehtoisia "totuuksia" tehdään.

Ei pitäisi edes kysyä... mutta miten Rautatientorin turvapaikanhakijoiden mielenosoittajat ovat "haukkuneet" Suomen lakeja (tai komentaneet poliisia, et voi olla tosissasi)?
Tietääkseni ainoat, jotka ovat kyllä kärhämöineet poliisin kanssa ja rikkoneet lakia, ovat olleet vastamielenosoittajia.

Ja kyllä, olen lukenut ja kuullut molemmista mielenosoituksista ihan oikeista tiedotusvälineistä.

Mistä tutkimuksesta on peräisin "98 % ihmisistä vastustaa rasistisesti jotakin"?
Siellähän he (laittomasti maassa olevat) ovat Helsingissä vastustamassa (=haukkumassa) Suomen lakia. Miksi sinä kuvittelet heidän siellä olevan?
He eivät suostu poistumaan maasta eli vastustavat poliisia ja Suomen lakia.
"Oikeat" tiedoitusvälineet kertoo välillä mitä sattuu, niin kuin muutkin mediat. Kannattaa aina myös katsoa kuvat ja videot tapahtumista.
98% on oma arvioni. Eikä ole tutkimusta joka sen kumoaisi. Ulkomaisia pohdintoja toki aiheesta löytyy.

Tässä tutkimus kertoo, että 68% valkoisista on tietämättään rasisteja mustia kohtaan (2007).
https://qz.com/502019/if-youre-white-science-says-youre-probably-a-racist-now-what/

Ilkan kyselyn mukaan 80% ei halua pakolaisia edes lähistölle.
https://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/ilkan-kysely-lukijoista-suurin-osa-ei-halua-pakolaisperhett%C3%A4-naapuriinsa-1.1805009

Joskus 10-15 vuotta sitten oli uutisissa julkaistu joku kysely, ja siinä oli tulos, että lähes kaikki kysytyt vastasivat, etteivät halua mustalaisia naapurikseen. En nyt löytänyt sitä netin syövereistä..
2016 kyselyn mukaan kolmasosa ei halua moskeijaa naapuriinsa. Paikallisesti tällaiset kyselyt antaa paikoin jopa yli 90% vastustuksen. Euroopassakin paikoin yli 90% ihmisistä ei halua muslimeja naapurustoon tai edes maahansa.

Siitä päättelin, että 98% suomalaisistakin on rasisteja, ainakin jotakuta kohtaan. 98% suomalaisista rikkoo liikennesääntöjäkin joskus.
Jep jep. Näinhän nämä asiat koetaan.
Kiinnostavaa, kuinka suureen osaan suomalaisista nämä persutotuudet vielä tulevissa vaaleissa uppoaa...
Oikeus osoittaa mieltään on tärkeämpi oikeus kuin se mitä siivouskustannuksia siitä mahdollisesti tulee.
Toki on hyvä muistaa, että mielenosoituksen järjestäminen missä hyvänsä ei ole perustavaa laatua oleva oikeus. Mielenosoitukselle voidaan osoittaa toinen paikka, jos alkuperäinen paikka syystä tai toisesta katsotaan esimerkiksi häiritseväksi. Leiriytyminen ei myöskään ole itsestään selvästi mielenosoituksen kriteerit täyttävää toimintaa.

Edellinen ottamatta yksilöidysti kantaa mainittuun Rautatientorilla tapahtuvaan.