Ajankohtaista/uutiset -keskustelu

Kehitysehdotus koskien Ajankohtaista/Uutiset -osiota.

Noihin uutisiin liittyy usein keskustelua, välillä vilkastakin sellaista. Nämä keskutelut jäävät kuitenkin helposti huomaamatta ja ne myös siirtyvät ajan kuluessa piiloon uusien uutisten saapuessa sivustolle.

Mielestäni olisi hyvä, jos käyttäjä näkisi helpommin mistä uutisissakin keskustellaan - ja myös pystyisi myöhemmin etsimään esiin jonkin mieleen jääneen keskustelun. Nyt nämä molemmat asiat ovat hankalia ja jotenkin piilossa.

Ehdotan, että tavallisen "Keskustelun" alle tulisi uusi ryhmä "Ajankohtaista", johon päivittyisi automaattisesti linkit uutisista ja niiden alla olevista keskusteluista. Näin uutisiin liittyvä keskustelu olisi paremmin näkyvillä ja keskustelukin voisi vilkastua.
Tuo listaus on jäänyt minulta huomaamatta. Tuohan on kätevä!

Varmaan jo riittäisi sekin, että tuo linkki olisi jossain näkyvällä paikalla. Esim. Keskustelu-osaston alla.

EDIT: Ehkä tuo linkin antama listaus on kuitenkin hieman liian raskas normaalikäyttöön, se kun generoi dataa yli megatavun verran. Ihan käyttökelpoinen kuitenkin: löysin erään artikkelin keskustelun tuon avulla.
  • 4 / 6
  • Public eye
  • 25.6.2015 16:01
Uutisissa on näköjään tieto Ruotsin jääkiekkoliiton uudesta, avoimesti homosta puheenjohtajasta. Jostain mystisestä syystä kirjoitukseen ei (jälleen kerran) kaivata lukijoiden kommentteja, mutta kommentoin nyt sitten ihan kiusallani täällä.

Kirjoituksessa on nimittäin viittaus Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtajaksi jälleen viime vuoden lopulla valittuun Kalervo Kummolaan, joka jättää pestin tähän kauteen. Olisin vain halunnut lisätä, että itse asiassa Kummola keskeyttää kolmivuotisen puheenjohtajakautensa jo ensi vuodenvaihteessa ja jättää paikkansa täytettäväksi. Ehdokkaina uudeksi puheenjohtajaksi on mainittu mm. viime vuonna jääkiekkoilun lopettanut Saku Koivu ja kansanedustaja (kok), entinen maalivahti Sinuhe Wallinheimo.

Valittiinpa meillä uudeksi puheenjohtajaksi miltei kuka tahansa, muutos on parempaan. On täällä sukupolvenvaihdosta jo odoteltukin, vaikka ruotsalaiset ovatkin myös tässä suhteessa valinnoissaan aivan omaa luokkaansa, valovuosia edellä suomalaisen urheilueliitin ajattelua.

(Ujo kysymys: mistä mahtaa johtua, että tietyt uutiset eivät yhtäkkiä siedäkään kommentointia? Olen huomannut, että varsinkin urheilu-uutisten kohdalla tätä esiintyy, ei niinkään muiden aiheiden yhteydessä. Ei täällä niin hillitöntä debattia sentään ole syntynyt [muutamaa, rajattuihin aiheisiin pitäytyvää trollia lukuun ottamatta], että sitä ehdoin tahdoin täytyisi jo lähtökohtaisesti rajoittaa.)
  • 5 / 6
  • Pete
  • 20.7.2015 19:25
Lukioiden kommentit ovat nyt jo muutamaan otteeseen kadonneet uutisotsikoiden alta. Vain itse artikkeli näkyy. Eivät kommentit. Lainkaan.
Tällaisesta katoamisesta ei ole tullut tietoa muualta, enkä ole itsekään sellaista havainnut. Onko mahdollista saada jotain tarkempaa kuvausta ongelmasta? Koskeeko tällainen katoaminen yksittäisiä juttuja vai kaikkia?

Joitain juttuja on julkaistu alkuaankin ilman kommentointimahdollisuutta, mutta tietääkseni kommentteja ei ole mistään poistettu.