Toivomus uutisvinkkien lähettämiseen

  • 1 / 1
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 11.8.2012 6:26
Ranneliike.netin toimitukselle voi lähettää uutisvinkin etusivun vasemmassa reunassa olevan valikon kohdan "Palaute ja apua" kautta.
Siellä on Palautelomake, jossa voi valita: Kohde/Uutis- tai linkkivinkki.

Sen kautta kaikki ranneliike.netin toimittajat saavat yhtä aikaa tiedon uutisvinkistä. Toimitukselle tulee jo vinkkejä monelta ihmiseltä. Niistä on ollut huomattava hyöty ranneliike.netin uutistoiminnalle. Useat silmät näkevät enemmän. Toimitustyötä tehdään kunkin kirjoittajan omalla ajalla ja vapaaehtoisesti. Tärkeitäkin uutisaiheita saattaa jäädä uutisvirrasta huomaamatta juuri silloin kun kaikilla kirjoittajilla sattuu olemaan samaan aikaan muita aktiviteetteja.

Pelkkä linkkivinkki uutiseen on hyödyllinen, mutta nopeaa uutistoimintaa auttaa, jos mukana on jonkinlainen kuvaus aiheesta. Vinkin lähettäjän nimi taikka nimimerkki auttaa esimerkiksi niin, että opitaan tiettyjen henkilöiden seuraavan juuri tietynlaisia aiheita, esimerkiksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien kehittymistä vaikkapa Venäjällä ja Baltiassa taikka homojulkkistapahtumia maailmalta.

Vinkkki voisi olla vaikkapa seuraavanlainen:

Nimi: Ville A.

Otsikko: Ranska, katolinen kirkko

Palaute: Katolinen kirkko tempaisee maanlaajuisen rukouksen mm. homojen oikeuksia vastaan:

http://www.reuters.com (Täydellinen linkki kyseisen uutisen sivulle)