sivut vanhanaikaiset

  • 1 / 2
  • harrie
  • 1.7.2005 14:08
Mielestäni sivut näyttävät jotenkin vanhanaikaisilta ja hyppivät silmille.

Pitääkö tekstin olla liilalla, ja otsikoiden niin paksulla?

Entä käykö naiset niin vähän keskustelua kun on erikseen palsta naisille, ja yleisissä keskusteluissa taas on enemmän miehiä?

Musta sivu kaipaisi uudistusta!
Hei Harrie (ja toki muutkin)!

Lepakkolaakso.net (veljensä ranneliike.netin) tapaan syntyy pääasiassa kiinnostuneiden tekijöidensä vapaaehtoisen työn tuloksena. Molempien sivustojen idea on julkaista (etenkin) lukijoidensa kirjoituksia. Kaikki asialliset ja jotakuinkin kohtuullisella suomen kielellä kirjoitetut sateenkaarimaailmaa sivuavat novellit, pohdiskelut, pakinat ja muut kirjoitukset julkaistaan. Joskin silkka porno on molemmilla sivustoilla pannassa.

Ranneliike.netiä ylläpitävät ovat kaikki (homoja) miehiä, ja tällä hetkellä samainen porukka pitää pystyssä myös lepakkolaakso.netiä. Samanlaista panosta emme tietenkään pystytä (lesboille) naisille tarkoitettuun sivustoon antamaan. Siksi haussa on jatkuvasti naisia kirjoittajiksi, ylläpitäjiksi ja muutenkin kehittämään sivustoa. Mikäli Sinulla riittää intoa ja kiinnostusta kirjoittaa, niin olet hyvin tervetullut mukaan tekemään lepakkolaaksosta Suomen parhaan lesbosivuston. Ylläpitoon voi ottaa yhteyttä sähköpostitse.


Lepakkolaakso.netin (nykyisen) ja ranneliike.netin ylläpidon puolesta


Sami Mollgren