Rekisteröityminen

  • 1 / 3
  • sunshine
  • 1.7.2005 8:22
Onko milloin viimeksi pohdittu tämän saitin muuttamista siten, että osallistuminen keskusteluihin ei olisi mahdollista ilman rekisteröitymistä käyttäjäksi?

Jo pidemmän aikaa on ala-arvoisimmat kirjoitukset olleet harmailla nikeillä. Mitä etua saavutetaan sillä, että voi kirjoittaa ilman kirjautumista? Mielestäni ei mitään. Kirjautumisen edellyttäminen on havaintojeni mukaan melko yleistä keskustelufoorumeilla.
Keskustelun muuttaminen toimimaan niin, että sinne kirjoittaminen vaatisi rekisteröimisen, on ollut keskustelun aiheena miltei koko keskustelufoorumin olemassaolon ajan. Viimeksi asiaa on mietitty isommin tänä keväänä.

Keskustelufoorumimme perusperiaate on kuitenkin olla avoin paikka mielipiteenvaihdolle, keskustelulle ja mielipiteille. Tästä syystä emme halua pakottaa ketään osallistumaan halajavaa rekisteröitymään, vaikka tietysti suosittelemme oman nimimerkin rekisteröimistä.

On valitettavaa, että tätä vapautta toiset käyttävät väärin, mutta olemme päätyneet kuitenkin siihen, että ylläpito pyrkii tarvittaessa puuttumaan keskustelun kulkuun. Lisäksi rekisteröityneillä käyttäjillä on työkaluja ilmoittaa asiattomista viesteistä. Rekisteröidyt nimimerkit myös erottuvat rekisteröimättömistä selkeästi.

Jokaisella keskustelufoorumin käyttäjällä on lisäksi mahdollisuus henkilökohtaisesti arvioida kunkin viestin sisältö ja hypätä yli ne viestit, joita ei halua lukea.


Aurinkoisin terveisin ylläpidon puolesta,


Sami Mollgren
  • 3 / 3
  • sunshine
  • 1.7.2005 12:10
Ok, kiitos nopeasta vastauksesta.

Tuo kirjoitusten yli hyppiminen on ihan käypä suodatin, ehkä sitä voisi entisestäänkin parantaa. Joskus vain tuntuu siltä, että on pakko älähtää jo periaatteesta. Eipä silti, että se mitään hyödyttäisi.