Syyskuun kuukautinen

  • 1 / 1
  • Seuraaja
  • 18.9.2004 1:16
Olen lueskellut Ranneliikettä aika ajoin ja se, mitä se oli joskus aikanaan, on kasvanut mittasuhteisiin jotka täyttävät jo kohtalaisen ison homoasiaa ajavan sivuston määreet. Taitaa olla Suomessa jopa ainoa sivusto joka tarjoaa vihteen nojalla myös vahvaa faktaa. Tähän voisivat muutkin homppelisivut yrittää. Pelkät pippelin kuvat ja kaunis ulkoasu ei aina riitä! Rannelikke taitaa olla asenteensa ja selkeän linjasta suhteen tällä hetkellä ainoa kanava joka tarjoaa homoväestölle faktaa näinkin raflaavalla tyylillä. Todella upeeta (klisee ja silleen)!

Vaikka ihan kaikki - keskustelussa - käytävät asiat ole kovinkaan tärkeitä ja ajankohtaisia, ovat ne kuitenkin osa kokonaisuutta ja siinä mielessä aivan hyviä juttuja tuotavaksi tänne. Vaikka sitten vain heteroiden ihmeteltäväksi. Homot on ihan samanlaisia ihmisiä kuin heterotkin. Homot ei (ainakaan suurin osa) harrasta seksiä joka mahdollisessa paikassa eikä tartuta lapsia homoiksi. Homo on homo ja hetero on hetero. Kummastakin voi myös kasvaa Bi jolloin vastakkaista sukupuolta on lähestytty ainakin osittain. Mitä tähän sanoisivat liikkeet "Black Eye For a Queer Gyu"? Televisiota lainatakseni noin.

Asenteet HBLT-kansaakohtaan ovat muuttuneet enemmän välinpitämättömäksi, eli parempaan suuntaan. Miehet suutelevat kadulla juuri ennen eri teilleen töihin lähtemistä, niin aika harva enää katsoo ihmeissään. Uteliaita on, jotka yleensä pettyvät kun kyseessä onkin vain tuiki tavallinen suukko kumppanille juuri ennen töiin lähtöä.

Sellaista se, rakkat ystävät, on! Elämä on ihmeellistä.