Ranneliike.net uudella palvelimella

Ranneliike.net on nyt siirtynyt uudelle palvelimelle. Samalla mm. keskustelujärjestelmää on uudistettu ja oman nimimerkin rekisteröiminen on mahdollista. Uutta on myös mobiilipalvelut. Toivottavasti viihdyt uudistetun ranneliike.netin parissa!



- smo (yksi ylläpitäjistä)
Voisiko nuo käyntikorttien sähköpostiosoitteet ilmaista samalla tavalla kuin tähänkin asti eli JavaScriptinä? Ja jos sen osoitteen haluaa näkyville niin kuvana, kiitos.



Nyt ei oikein viitsi pistää s'postiosoitetta käyntikorttiin, kun spämmirobotit sen heti äkkäisivät :(



- NL (yksi käyttäjistä)
Käyntikorttien sähköpostiosoitteet näkyvät nyt kahdella eri tavalla: sisäänkirjautuneilla osoitteet näkyvät normaalisti ja muilla on käytetty samaa JavaScriptiä kuin aiemminkin. Spammirobotit eivät siis pääse enää lukemaan niitä osoitteita.. :)
  • 4 / 6
  • Hapatus
  • 1.5.2004 22:55
Mobiiliosio ei oikein iske. Varsinkin: mitä ihmettä nuo kaikki naisten ryntäät ja takalistot tekevät tällä sivustolla? Osio lienee jonkun kaupallisen firman vakiotuote. Jos soittöäänien yms. myynti on tosiaan tarpeen esim. rahankeruusyistä, palvelun tuottajaa voisi ainakin pyytää vähän mukauttamaan tarjontaansa...
Nyt kaikki ei ihan ole kunnossa, vai?!



Onko tarkoituksellista, että keskusteluihin ei voi enää osallistua rekisteröitymättä? Tuttu yritti kirjoittaa viestin samalla nimimerkillä kuin ennenkin, mutta rekisteröitymättä, ja sai vastaukseksi:



Virhe: Valitun nimen käyttö ei ole sallittua.



- NL (yksi käyttäjistä)
Ongelma on nyt korjattu ja kaikilla pitäisi olla mahdollisuus kirjoittaa keskusteluihin.. :)