Uusi ulkoasu

Nyt kun ranneliike.net on ollut uudessa kuosissaan muutaman päivän, niin ylläpitoa kiinnostaa, miltä uudistus on tuntunut. Asiat on toivottavasti entistä paremmin esillä ja toivottavasti silmää miellyttävällä tavalla myös.
No musta se entinen pinkki tausta oli pirteämpi ja muutenkin entinen ulkoasu selkeämpi. Ei tämä uusikaan nyt pöllömpi ole...
Uusi ulkoasu on huomattavan pirteä, kertoo myös siitä että sivustolla tapahtuu jotain eikä se ole jämähtänyt siihen tilaan kun se on kerran saatu pystyyn... Kaiken ei aina tarii olla homonpunaista. :)

-Crazax-
uusi layout on oikein mukaisa :) minusta tämä on toimivampi kuin edellinen. linkit on hyvin sijoiteltu.

silmää miellyttää.
  • 5 / 12
  • Statisti
  • 19.2.2003 10:58
Ulkoasu on nyt parempi, kun kuva on vaaleampi ja muodot pyöreämpiä.

Yksi asia häiritsee näin käytännössä, mutta ei periaatteessa. Tuo liehuva sateenkaarilippu. Käytännössä lähinnä siksi, että jos sivuilla käy työpaikan koneelta, täytyy tarkastaa selustat, että ei duunikaveri näe, kun ei tiedä tämän asenteita ja suhtautumista. Periaatteessa lippu saa toki liehua.
Silmiin sattuu, kun joutuu pimeässä tuijottelemaan kirkkaan valkoista ruutua teeveestä.. =/
Muuten todella kivat ja onnistuneet sivut ja mä tuijottaisin näitä pelkän sisällön vuoksi vaikka tausta ois neonvihreä.. =D
Oho, tulipas paljon muutosta kuin viimeksi kävin täällä :) mukavampi ja pirteämpi näköinen sivu, mutta taustat saisi olla hieman pikkasen himmeämpi ;) mutta ei liikaa :)

Mjamm... pyöreitä muotoisia.. ;-)
Tykkään uusista sivuista. Vau! Kaikki on nyt niin paljon organisoidumman näköistä, eikä pinkki koskaan ole sisältynyt lempiväreihini...
Tosi onnistunut redesign, tosin pyöreät muodot tuovat tosin mieleen erään kotimaisen lentoyhtiön ... mutta toisaalta sopivat tänne. Sivujen pehmeys saa tulijan tuntemaan itsensä tervetulleeksi.
Mua vain harmittaa tässä keskustelupalstassa tuo "Keskustelut - Alueet" nuolet, jotka on siirretty alalaitaan. Mikä idea siinä on, että reunoilta pääsee 'pikaisesti ylös' ja kuitenkin taaksepäin pääsee näppärästi alhaalta...?!
Ihan tyylikkäät sivut, vaikka en ole vanhoja nähnytkään. Tuo sateenkaarilippu on kyllä tyhmä. Pitääkö homouden tarkoittaa aina lähes järjestään jotain kauheaa pinkkiä tai moniväristä sekamelskaa?
Minusta ranneliikkeen uusi ulkoasu on tyylikäs ja virtaviivainen. Mikä parasta, asiasisältö on reipasta, kantaaottavaa ja yleistajuista.

Kannatan lämpimästi myös lipun liehumista ylpeyden merkkinä. Sen sijaan ylenmääräinen surffailu millään töihin liittymättömillä saiteilla työaikana ei ole oikein reilua. Ei sen takia tarvitse laskea sateenkaarilippua.