Tosikot hoi

Näissä keskusteluissa liikkuu niin tosikkoa porukkaa, että teitä on sitte kiva kiusata.
  • 2 / 11
  • Public eye
  • 9.7.2003 14:28
Vielä kivampaa on vaihtaa oikeita mielipiteitä. Jos niitä on.
Joo, me ollaan kaikki takakireitä tiukkapipoja ;-)

Oikeesti, joskus on ihan kiva keskustella asioista ilman drinksuja, hileitä, armotonta piletystä ja muuta bilehomon arkeen kuuluvaa tauhkaa. Oli sitten tiukkapipoista tai ei... Kunkin oma asia miten asiat ottaa ja vastuuhan on aina lukijalla, miten hän asian tulkitsee :-)
Niin kiusaajahan ei ole vakavissaan missään muussa kuin oman itsensä tehostamisessa. Kun mielessään kehittelee aiheen, joka vaikka ns. tosikoilta voisi kirvoittaa tietyntyyppisiä vastauksia voi sitten hykerrellä omaa kuviteltua erinomaisuuttaan kun vastauksia alkaa tulla.

Varsinaisia netin savolaisia sanoisin...
  • 5 / 11
  • Public eye
  • 10.7.2003 11:39
Ei-savolaisena mutta tietyissä asioissa aika tosikkona sanoisin, että EvilS:n kuvailema toimintatapa ei vastaa mielikuvaani savolaisista, sen paremmin kuin hämäläisistä, pohjalaisista, lappilaisista, turkulaisista, hesalaisista, karjalaisista, pirkanmaalaisista, ruotsalaisista tai mistään muustakaan kansanryhmästä.

Vastaavia heittoja jostain on syystä esiintynyt näillä palstoilla viime aikoina useamminkin, liekö syynä se paljon puhuttu kateus (joka sekään ei ole yleisestä käsityksestä poiketen mitenkään nimenomaan suomalainen ominaisuus...)

Jospa puhuttaisiin älykääpiöistä vain älykääpiöinä yrittämättä personifioida ominaisuutta minkään tietyn etnisen ryhmän yksinoikeudeksi.
Hehheee... tämähän osoitti aika hyvin ketjun ensimmäisen viestin todeksi :-D

T: Länsi-Suomalainen jörö
  • 7 / 11
  • Public eye
  • 10.7.2003 12:13
Totta, ja eihän sitä kukaan ole kieltänytkään. Sopivasti annosteltuna tosikkous on minusta pelkästään hyväksi, kunhan siitä ei tee itselleen uskontoa...
Juu...ja heleää heinäkuuta vaan yleisellekin...vaikka ei kai sillä heinäkuulla ole yhtään sen suurempi oikeus olla heleä, kuin esimerkiksi kesäkuulla tai elokuulla!?

Aion olla "Suomalainen juntti" ja jatkaa kielikuvien viljelyä jatkossakin. Myös tosikko-uskiksista välittämättä :)
(Ai miksikö suomalaiset olisivat juntimpia kuin esim ruotsalaiset tai venäläiset...hmmmm...)

No mutta onhan se kuitenkin kiva, että jotkut jaksavat viihdyttää kansaa :-D ..vaikka sitten itsensä kustannuksella :)))
savolaisuus vain tiettyjen ominaisuuksien kuvaajana ilman viitteitä syntyperään...
Kielikuvat ovat usein hauskoja, ainakin silloin, kun ne kohdistuvat "meihin". Silloin, kun ne kohdistuvat "niihin", joista kaikki tietävät, millaisia "ne" ovat, ollaan joskus vaarallisen lähellä arkipäivän rasismia.
Mutta sellainen ei tietenkään kuulu "meidän" tapoihimme, kaikkihan sen tietävät.
Niinpä niin. No en kuitenkaan ole rasisti vaikka itsekäs ja pinnallinen satidilaishienostelija olenkin ;-))))