• mizrahim

jälleen lördag

ja puolipäivä. hilpeänä heräsin, nukuin "sikeästi". Puhelinkin löytyi sitten eilisten takapihan kekkereiden jälkeen. Hiukan muistimaailma jotenkin horjuu, mutta mukavaa oli ja jäleen pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin- persooniin ja elämäntyyleihin. Eilinen päivä menii sitten mestaritallin rannassa mattoja pesten. Sää hyväili sielua ja kehoa. Sielläkin sai taas uusia kasvoja elämäänsä.

Hauskaa oli japanilaisturistien ryöppy, ihmettelivät ja kuvasivat kun meikä jynssää räsymattoa.
Kyllä sitä juttua varmaan sitten riittää Fujin paikallistoimistossa, kun takahuoneessa verhon takana niitä parhaan laatuisia kuvia esitellään lomamatkalta kahvitaúolla, no Kampai sille.
mä taidan olla rakastumassa ihmiseen jota näen aniharvoin. Pitänee alkaa Niemi yhtiöille soittaa ja pyytää jokunen laatikko tänne. ;=) no jos kuitenkin tänpäivän vielä töitä omassa paikassaan paiskisi ja tuttuja nurkkia koluaisi. mutta ei rankasti kun on sentään sapatti. Ajatusten vilinää ylös ja alas ja mitään järkevää ei saa kirjoitettua. Mutta kaikille teille 400 000 parhaalle ystävilleni toivotan mukavaa lördagia. Muistakaa, moni pari saa tänään toisensa.. forewer (hope so).
sabath shalom jaAmore tu´ M.

2 kommenttia

Tom Dooley

14.7.2007 12:34

Mihin sinä niitä laatikoita tarvitset ;) ? - Ja, ehdottomasti kuin myös! Lähden fyysisesti töihin...

mizrahim

14.7.2007 15:37

laatikoita voi käyttää niin moneen tarkoitukseen, säilöä niihin tavaroita jotka haluaa kulkeutuvan muuttuvan elämän mukana oi Tom Dooley :)))