• mizrahim

etsin

Minä etsin oleellista, sillä tärkeä ei ole minulle enää kyllin. Minä haluan päästä kaiken ytimeen. Haluan löytää viimeiset kysymykset, etsiä syvimmät vastaukset.
ja vaikken niitä koskaan löytäisikään tai vaikka yhä uudestaan saisin nähdä, etten sittenkään ole löytänyt ydintä, totuuden perimmäistä juurta, haluan kuitenkin jatkaa tällä tiellä.
Sillä etsiminen antaa minulle voimaa, jonka varassa uskon etä tiettömienkin taipaleiden halki voi johtaa-jos vaikka kapeakin-polku.

Minä taistelen viiltävää kyynisyyttä vastaan, murskaavaa ironiaa ja viekasta sarkasmia vastaan. Katse voi olla murha-ase, sanat ovat myös tikareita. Pila voi satuttaa olemuksen herkimpään ytimeen.
Silloin kun sanamme ei vät enää tarkoita sitä mitä ne tarkoittavat, kun teeskentelemme ja pidämme kasvoillamme kahta naamiota, silloin kun vaikutus jonka teemme on aitoutta tärkeämpi, silloin ylitämme rajan josta tuho saa alkunsa, vaikka aluksi tuskin huomaamme sitä.
Haluan olla rehellinen. Haluan sanoa sen mitä tarkoitan. Haluan käyttää kieltä todellisen ymmärtämisen aikaansaamiseksi, en tehdä toisen naurunalaiseksi.

tässä Ulrich Schafferin ajatuksia, hitsi että ne pureutuvat niin syvälle joka kerta.
Laila tov M.

1 kommentti

audinkopoika

15.7.2007 20:40

Ihminen paljastuu aina vääristä kuvioista. Ihmisen keho huokuu vaan todellisuutta ja ihmisen tunnemaailmaa :)