• Torontolainen

Davie Village Vancouver

Kävin pikimältään Vancouverin Davie Village -alueella, joka suunnilleen vastaa näitä Churchin kulmia. Torontossa meno on vaisuuntunut, mm ravintola Zelda muutti pois korkean vuokran takia eikä uutta vuokralaista ole ilmaantunut. Pari parempaa ruokaravintolaakin sulki, halvempia tilalle. Joku järjesti keskustelutilaisuudenkin aiheesta "Is the Village soon dead". Vancouverin Davie Villagessa ei ainakaan heti näin kisojen jälkeen näyttänyt olevan samaa ongelmaa. Tosin Montreal Rue Ste Catherinen itä lienee maan laajin gay village edelleen. Torontossa osa harrastuksesta on siirtynyt Queen Westin suunnalle. Kuvan pikkubussilinja C23 muuten vie Vancouverissa rautatieasemalta (Viarail, Amtrak) suoraan gay-alueelle liikennelaitoksen hinnoin. (Ehkä Suomesta kisoissa käyneet toimittajat ovat tehneet gayvillage-reppareita BC:stä, en ole huomannut.)

3 kommenttia

Torontosta

3.4.2010 03:23

Tango/Gruise aukeaa pian uuden omistajan kanssa. Church Street on taas uudistumassa. Ala moiti kadun bussineksia, siella on menoa. Tietysti se on oikein kallista vuokrata sielta tilaa kun melkein koko katu on omistettu firmoilla ulkomailta niinkuin Hong Kong. Kuinka kauvan olet ollut taalla, huomaan et pitkaan?

Torontolainen

4.4.2010 00:14

Mitä lie tulee Zeldan paikalle?? Olen seurannut kadun elämää vuodesta 1990, mutta asunut näillä nurkilla vasta pian viisi vuotta. itse asiassa naamanikin voi olla tuttu. Tarttis ehkä joskus käydä kaljalla Eaglessa, esim.

Torontosta

4.4.2010 02:14

Olen ollut taalla koko ikani, myos asunut Greenwin penthouse n 30v, sita ennen 48 Isabella St, ja sita ennen Leaside. En ole ollut Black Eagles pitkaan aikaan. Yksi suomalainen jonka tunsin oli Tapio, en olle hanta nahnyt vuosiin, oli bartender Shearton @ Queen St.