• Avadil

Hahaa! Asiakas kehui mun tukkaa äsken. "Tosi ihana tollanen sekanen, siis hyvässä mielessä, tosi siisti"
Jep, se on jo aika saavutus ottaen huomioon että leikkasin sen lyhyeksi kohtalaisessa humalassa hetken mielijohteesta. Onhan se nyt kuukauden lyhyt ollut mutta vielä ei ole kaduttanut edes. Ulottui sentään yli hartioiden ennen. Ei se perkeleen VAV ollut tänäänkään auki :D Ilmeisesti mun ei sitten ole tarkoitus saada asuntoa enää tässä elämässä tai jotain.

Viime yö meni L-Koodin neljättä tuotantokautta katsellessa ja nyt vituttaa kun menin sortumaan. Sitten kun tulee telkkarista ei sitten yllätä enää mikään :| Mutta aijai siihen tulee kyllä niin hotti kottarainen ettei ole tosikaan. Muutenkin ketuttaa ettei sellaisia lepakoita ole oikeasti, ainakaan omissa piireissä.

Nyt on ihan pakko vähäsen ihkuttaa että tuossa naapurimäkkärissä on töissä tajuttoman söpö tyttö enkä ikinä tajua että se on täällä ennenkuin se on tossa kassalla ja sitten meen ihan lukkoon. Hävetti kun joskus menin kamalassa krapulassa kitisemään sille kuin on pää kipeä sun muuta ja se oli kyllä niin kiva. Tällä säkällä neiti on kyllä varmasti hetero, ja varmaan varattukin. Hyvä pessimismi hyvä!

Hyvästä puheenollen, Amorphiksen Alone on sitä. Ihan järjettömän hyvä piisi, voisin kuunnella tätä viikon putkeen. Odottelen innolla koska joku mummeli saa päähänsä valittaa tästäkin. Duunikaveri toi Dion levyn ja tuli vähän sensuuntaisia mulkaisuja että levynvaihtohan siitä tuli. En vittu tajua minkä takia on hyväksyttävää luukuttaa jotain Furtadon "Promiscuous girliä" tai Akonin "Smack Thatia" kun ottaa huomioon että muutenkin listahitit on pelkkää panemista, mutta että joku Dio sitten on ihan kamalaa vaikkei biiseissä ole kirosanoja eikä muutenkaan kehoteta pyörittämään sitä persettä.

Että kysynpähän vaan onko tämä maailma reilu häh! EI. Niinjuu ja jottei tämä hyvin alkanut raivari valuisi aivan hukkaan on pakko valittaa että baari jonka vessaa ollaan saatu käyttää tähän asti, on sitten näköjään meiltä kielletty KOSKA he eivät halua "alaikäisiä tänne leikkimään jos tulee tarkastajat käymään" Baarimikolle oli kuulemma ollut ihan turha selittää että ollaan kaikki täysi-ikäisiä ja kukaan ei ole mennyt sinne leikkimään vaan käymään jumalauta pissalla. Että tiedä sitten mitkä miesten kuukautiset hänelläkin oli päällänsä.

Hyvää päivää vaan ja terve!!

2 kommenttia

Splenetic

21.5.2007 21:33

Tuo on kyllä niin totta; kaikki ne niin sanotusti normaalit ihmiset keskittyy metallimusiikin tummaan äänimaailmaan ja natavat sen sammuttaa järjen valon, kun se vain on niin hiton hankalaa mennä sitä pintaa syvemmälle. Lopputuloksena on sitten tosiaan tuo kuvailemasi tilanne: niin kauan kun se ei kuulosta suomalaisen eläkeläisen korviin kovin pahalta, niin mitä väliä sillä on mitä ne lyriikat kehottavat heidän pikku pilttejään puuhaamaan keskenään.

Ja se Akonin kappale tosiaan on R A I VO S T U T T A V A !!! Häviää reilusti Amorphikselle tai Entwinelle (kuuntelen juuri Fatal designia).

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

audinkopoika

21.5.2007 22:42

Kivoja iltoja sinulle rauhallisen ja pirteän musiikin parissa :)
Sekä toivoo sinulle nopiasti sitä asuntoo...ps. vois vaikka soittamalla varmistaa, että on auki.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi