• Avadil

Not ready to make nice

Kyllä kannatti jättää eilen ryyppäilyt. On ollut niin hyvä fiilis tänään ainakin tähän asti, nukuin yöllä lähemmäs 14 tuntia ja olen pirteä kuin punatulkku. Työtkin sujuu enemmittä angsteitta ja jaksaa taas jopa heittää huulta asiakkaiden kanssa. Äiti meni kummitädin kanssa Koffin ratikalla kierrokselle, tulevat sen jälkeen kuulemma käymään. Se vain potuttaa että välivuorolainen lähti kotiin eli en voi käydä äispän kanssa tupakalla. No, ehtii sitten kotonakin tietty.

Tänään voisi katsoa pitkästä aikaa leffojakin kun ei kuitenkaan nukuta ennen aamuyötä. Ja ah, voisi käydä saunassakin illalla. Tai yöllä. Jos ei naapurit häiriinny, tosin onhan nyt sentään lauantai jollen ihan väärin ole laskenut. Galleria-vieroitusoireet on olleet erittäin minimaalisia, olen harkinnut kuvien palauttamista vain kahdesti ja samantien luopunut ajatuksesta. On kivempaa olla koneella kun ei ole hirveää hinkua käydä kyttäämässä onko tullut kommentteja.

Käyttöjärjestelmä oli jumissa tänään päivemmällä ja olen vähän jännäkakka kalsareissa että meneekö jumiin taas. EIlinen oli kuulemma yhtä helvettiä, jokainen vuokraus piti kirjoittaa käsin paperille. Onneksi en ollut vuorossa. Nyt loppuu juttu kesken!! AAARGH

1 kommentti

audinkopoika

19.5.2007 21:31

Joskus kun jättää väliin, niin seurauksena voipi olla komia fiilis..
Punatulkku hyvin kuvaa pirteää fiilistä..semmonen on minullakin nyt, vaik on lauantai-ilta ja oon yksin :)