• peter

Rutto vai kolera?

Viimeisen merkinnän jälkeen on ehtinyt vettä Seinessä virrata. Jos joku on kaivannut, niin tässä kuulumisia ensi hätään: Uusi työ alkoi vihdoin tämän vuoden alussa. Ranskassa ei yksinkertaisesti ole mitään saumaa työmarkkinoilla jos ei puhu kieltä, jonka opettelemiseen ensimmäinen täällä vietetty vuosi sitten menikin. Alliance Françaisen kursseja voin muuten suositella erittäin lämpimästi! Häitä tehdään kesäkuulle, joten tekemisen puutetta ei yleensä ole iltaisinkaan.
Yritän taas lämmittää blogia vähän useammin, mutta katsotaan nyt. Palstalla on jo kaksi lifestylistiä, joten yritän pitää Pariisiläpän taidenäyttelyistä ja samppanjamerkeistä minimissä.

Kaikkea Pariisiläppää ei kuitenkaan voi välttää: Illalla ollaan menossa kaverille vaalivalvojaisiin. Kutsuviestissä luki, että hänellä on jääkaappi täynnä samppanjaa, ja jos tilanne käy todella tukalaksi voidaan lisäksi vaihtaa kanavaa... Se kertookin kaiken olennaisen täkäläisestä vaalitunnelmasta. Juuri kukaan ei tunnu äänestävän kummankaan ehdokkaan puolesta, vaan jompaakumpaa ehdokasta vastaan. En halua ruttoa, otan mieluummin koleran. Jos tämä maa saadaan näillä eväillä nousuun, niin lupaan järjestää meille homohäät Notre Damessa!

1 kommentti

martin

7.5.2012 20:37

Notre Dame, c'est la Vierge! Pourtant, en attendant les noces...