• takkukaroliina

... tässä elämä on .

laineet lyö rantaan, aurinko paisaa pilvettömältä taivaalta, lokit mekkaloi ja ... on kaunista. istun leirikeskuksen saunan terassilla ja ihmettelen, . miten onkaan niin kaunista? oon leirillä, kehitysvammasten aikuisten kesäleirillä ja mieli on jotenkin levottoman rauhallinen ja rauhallisen levoton. joskus sillon tällön ajatus karkaa eilisiin, mutta sitte vaan pakotan itteni takas tähän hetkeen; se on mennyttä, ei se tuu takasin.

asiat on alkanu selviimään, ilman tosin että mulle on itelleni selvitetty mitään. voin vaan sanoa että nykytekniikka on ihan perkeleellistä ja kaikesta saa tietää jotain kautta, halus tai ei. sen verran vaan voin sanoa että jos valehtelet, piä huoli että se toinen on mukana jutussa: jos sinä väität sitä tai tätä mutta toinen tulee ja kuvien avulla osottaa sen vääräksi, ... mieti. kuva kertoo kuitenkin enemmän kun tuhat sanaa, halusit tai et. tai mieti myös sitä, että sun teoilla on myös seuraukset. jos todella haluat irti, päästä irti ja anna myös toisen olla. älä huutele aina sillon tällön että katos, oot poistanu minut listalta! tottakai olen, mitä muuta mun pitäs tehä? kirjottaa joka ilta samalla tavalla rakkaudesta kun ennen? kattoa niitä kaikkia kuvia ja komnmentteja jotka nyt on osotuksena sun uudesta rakkaudesta? ei, en miä halua itteäni turhaan repiä enää. olkoon ja ihan sama, en miä jaksa, nyt miä haluun eteenpäin.

huoh, nyt on tosiaan sellanen hetki kun haluu tarttua kiinni taas elämästä ja antaa kaiken typerän ja valheen olla. tiiän, oon naiivi ja tiiän että välitän joskus liikaa, mut en enää halua että ihmiset käyttää sitä hyväkseen, että ne käyttää minua hyväkseen. kliseistä ehkä, mut oon kyllästyny siihen että ihmiset talloo mun yli kun olisin kynnysmatto ja aion tehä asialle jotain. helpompi sanoa ku tehä, mutta tässä suhteessa miä aion muuttua. piste ja aamen.

joutsenet on taas rannassa. miten ne jaksaakaan kattoa toisiaan vuodesta toiseen? niillä on tänä kesänä kaks poikasta, ainakin. pieniä rumia ankanpoikasia .. niinhän me kaikki, ite ainkin. en tiiä millon mutta joskus kyllä, miäkin aion päästä lentoon ja olla kauniimpi ku kukaan koskaan olis uskonu, enemmän kun itekään uskon. sen teen !

sitä odotellessa, ... nautin kesästä.