Silkkisatiinin kahinaa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2012.

CASTAFIORE!!!

Torstaina oli kuin olikin kotitoimistopäivä ja kaikki meni hyvin lounaaseen saakka. Hans oli loihtinut jälleen herkullisen lounasmenun, kampasimpukat olivat täydellisiä ja korvasienet kaikessa myrkyllisyydessään täydensivät niitä täydellisesti! Olimme tyytyväisiä.

Mutta, parin kuplivaisen jälkeen lähdimme täydentämään iltasaunajuomavarastoa Erottajan A-Markettiin.
Olimme saaneet lahnaa tutulta kalastajalta ja mietimme täydellistä viiniä sen seuraksi. Noh... kaamea katahan siitä syntyi. Kaikkien Katojen äiti. Mrs. KATASTROOOF!!!

Hjördis halusi Chardonnaytä (jota minä inhoan yli kaiken), kun taas minä laskin kalan rasvaisuuden piikkiin ja halusin tukevampaa viiniä kalan kanssa, eli halusin jopa hieman tanniinisuutta ateriaan, eli punaisen puolelle olin valmis menemään - Pinot Noiriin... Mutta ei... Noh, ainahan voisi ostaa ne kaksi pulloa, mutta minun etikettini ei anna periksi, että samalla aterialla juodaan eri viiniä! Oli sitten perkele pakko ostaa sitä Chardonnaytä (JOKA EI HELEVETTI SITTEN KÄY SEN LAHNAN KANSSA EI YHTÄÄN!!!).
Noh, sai herra sitten kävellä yksin kotiin rakkaan Chardonnaynsä kanssa. Ostin itselleni pullon porttia, jonka aion nauttia ylhäisessä yksinäisyydessäni. Savustetun lahnan kanssa voin sen tilkan Chardonnaytä muodon vuoksi nielaista, mutta... *shivers* kaikki vain etiketin takia.
Sanomattakin on selvää, että Hjördis nukkuu sohvalla pari seuraavaa yötä.


Walpurin aftermath

Brunssit on brunssailtu ja vieraat saateltu matkoihinsa. On siis aika siivota paikat siivoojaa varten ja rentoutua surffailemalla hetkonen netissä ja valita illan elokuva. Hjördis plarailee leffakirjastoa, välitin toiveeksi, että illan elokuva on yhtä kepeä, aurinkoinen ja kupliva, kuin tämä päivä oli.

Olo on raukea ja onnellinen, raukeutta tietysti voi edesauttaa päivällinen shampajabrunssi...
Ajattelimme pitää huomenna yhteisen kotitoimistopäivän ja käydä "romanttisella" lounaalla. Harvinainen ylellisyys näinä päivinä, että voi pitää hieman rauhallisemman työpäivän, joten otamme siitä kaiken irti. Saatammepa ottaa jopa lasillisen tai pari kuplivaa lounaalla :-)

Kappas, illan elokuvamme on kuin onkin 'Piukat Paikat', our all time favourite! Elokuva-cocktailina tietysti Manhattan!

Zowie!


Kuplivaa Wappua!

Ah, Se on jälleen Wappu, meidän shampanjaa rakastavien mielijuhla, nyt saa olla kuplissa aivan luvan kanssa! Varsinkin kun siivousfirma kävi eilen siivomassa residenssimme kaikki sopet, tätä toimenpidettä oli sangen eläväistä seurata Wagnerin Valkyrian soidessa taustalla ja nauttia samalla pari lasillista sherryä ja portviiniä.

Perinteen mukaan seuraamme parvekkeelta juhlakansan juhlintaa ja nauttien niin shampanjasta kuin hyvin pitkästä brunssista hyvien ystävien seurassa. Vasta kylmät alkupalat on saatu nautittua! Onneksi herra Aurinko kunniottaa tänään läsnäolollaan ja saa shampanjan eloon kristallilaseissa!

Täältä yläilmoista käsin näyttää siltä, että joidenkin juhlijoiden tilannetta ehken kuvaa Liberacen elävä sanonta vuosien takaa, kenties sen kuulemme huomenna heidän suustaan kun Walpurin lasku selviää tiliotteelta: ”I cried all the way to the bank!”

Mutta, keittiöstä kantautuu sellainen tuoksu, että on parempi siirtyä tässä vaiheessa lämpimien kimppuun ja tavata Wapun kunniaksi vanha tuttumme, vanha leski!
Poks ja Ching Ching!