• Hjördis och Puppe

CASTAFIORE!!!

Torstaina oli kuin olikin kotitoimistopäivä ja kaikki meni hyvin lounaaseen saakka. Hans oli loihtinut jälleen herkullisen lounasmenun, kampasimpukat olivat täydellisiä ja korvasienet kaikessa myrkyllisyydessään täydensivät niitä täydellisesti! Olimme tyytyväisiä.

Mutta, parin kuplivaisen jälkeen lähdimme täydentämään iltasaunajuomavarastoa Erottajan A-Markettiin.
Olimme saaneet lahnaa tutulta kalastajalta ja mietimme täydellistä viiniä sen seuraksi. Noh... kaamea katahan siitä syntyi. Kaikkien Katojen äiti. Mrs. KATASTROOOF!!!

Hjördis halusi Chardonnaytä (jota minä inhoan yli kaiken), kun taas minä laskin kalan rasvaisuuden piikkiin ja halusin tukevampaa viiniä kalan kanssa, eli halusin jopa hieman tanniinisuutta ateriaan, eli punaisen puolelle olin valmis menemään - Pinot Noiriin... Mutta ei... Noh, ainahan voisi ostaa ne kaksi pulloa, mutta minun etikettini ei anna periksi, että samalla aterialla juodaan eri viiniä! Oli sitten perkele pakko ostaa sitä Chardonnaytä (JOKA EI HELEVETTI SITTEN KÄY SEN LAHNAN KANSSA EI YHTÄÄN!!!).
Noh, sai herra sitten kävellä yksin kotiin rakkaan Chardonnaynsä kanssa. Ostin itselleni pullon porttia, jonka aion nauttia ylhäisessä yksinäisyydessäni. Savustetun lahnan kanssa voin sen tilkan Chardonnaytä muodon vuoksi nielaista, mutta... *shivers* kaikki vain etiketin takia.
Sanomattakin on selvää, että Hjördis nukkuu sohvalla pari seuraavaa yötä.