• Hjördis och Puppe

Kuplivaa Wappua!

Ah, Se on jälleen Wappu, meidän shampanjaa rakastavien mielijuhla, nyt saa olla kuplissa aivan luvan kanssa! Varsinkin kun siivousfirma kävi eilen siivomassa residenssimme kaikki sopet, tätä toimenpidettä oli sangen eläväistä seurata Wagnerin Valkyrian soidessa taustalla ja nauttia samalla pari lasillista sherryä ja portviiniä.

Perinteen mukaan seuraamme parvekkeelta juhlakansan juhlintaa ja nauttien niin shampanjasta kuin hyvin pitkästä brunssista hyvien ystävien seurassa. Vasta kylmät alkupalat on saatu nautittua! Onneksi herra Aurinko kunniottaa tänään läsnäolollaan ja saa shampanjan eloon kristallilaseissa!

Täältä yläilmoista käsin näyttää siltä, että joidenkin juhlijoiden tilannetta ehken kuvaa Liberacen elävä sanonta vuosien takaa, kenties sen kuulemme huomenna heidän suustaan kun Walpurin lasku selviää tiliotteelta: ”I cried all the way to the bank!”

Mutta, keittiöstä kantautuu sellainen tuoksu, että on parempi siirtyä tässä vaiheessa lämpimien kimppuun ja tavata Wapun kunniaksi vanha tuttumme, vanha leski!
Poks ja Ching Ching!