• audinkopoika

Vanha ystävä, Intiassa röntgen kuvien tulkintaa, ase leikkimistä ja vaalirahoitusta

Maanantai ja arkeen palaaminen joulun jälkeen. No päivä oli kiireinen mutta myös antoisa. Sain yhteyden vanhaa ystävääni, jota en ole tavannut vuosiin. Päätettiin tässä josus istua iltaa.

Eilen kirjoitin synnytyksistä. Tänään si sain terveysrintamalla jatkoa kun luin, että yksityinen terveyspalveluja tuottava yritys on hakemas lupaa röntgen kuvien tulkitesmiseen Intiassa. Siis Intiassa...
Mihin tämä menee, jos ihmisten kuvia ja papereita aletaan toimittaa toiselle puolen maapalloa. Eikö muka lähempänä ole enää röntgen kuvien tulkitsijoita. Kuka kantaa vastuun jos tulee virheitä? Minkä maan lainsäädännön mukaan virheellisesti tulkitut kuvat korvataan?
Kuulemma tässäkin raha ratkaisee. No lääninhallitus ei ole onneksi vielä myöntänyt lupaa.

On se kumma kun jatkuvasti joku leikkii ja paukuttelee jossakin leikkiaseilla ja toisia uhkaillen. Poliisit joutuvat suuriin operaatioihin ns. aikuisten "leikki"asehullujen kanssa. Koska tiedämme onko ase oikea vai leikkisellainen. On viimeksi ollut Metrossa sellainen ja nyt tänään Helsingin Konalassa, johon lähti seitsemän partiota hoitamaan asiaa.
Joku muutos kyllä on asiaan tultava

Kyllä on kunnallisvaaleihin taas rahaa pistetty. Helsingissä ja Tampereella kärki melki 50 000 euroa.
Hulluja summia... Nokialla oli noin 3000 ecua kärki.
Kokoomus yleensä pisti paljon.
Ilkka Kanervan ilmoituspaperit ovat kuulemma matkalla hukkuneet Turussa. Heh..heh...Ilelle sitä sattuu..tai si hänen avustajalleen...