• audinkopoika

Hiljasta, ylimääräinen sekunti ja synnytys nettiin

Sunnuntai ja komia ilma Nokialla. Kävin päivällä hiukan liikenteessä. Ihan vaan kattomas onko ihmisiä liikenteessä. Eipä ollut kuin muutama.

Nyt saamme tänä vuonna yhen sekunnin lisäaikaa. Kuulemma Ranskassa toimiva kansainvälinen IERS-organisaatio on päättänyt lisätä vuoden pituuteen täsmälleen yhden sekunnin uudenvuodenaattona. Kuulemma maailman kiertoliike vaatii sitä. Puhuvat ns. karkaussekunnista jota on lisätty vuodesta 1972 lukien 22 kertaa. Siis ei ihan joka vuosi kumminkaan.
Lisäksen tarkoitus on saada täsmäämään tietokoeajat jne toisiinsa.

Tuli tuosta tietokoneista mieleen, että kaikkee sitä tehdään. Nyt kuulemma siirtävät Tampereen Yliopiston sairaalan (Tays) synnytysvalmennuksen nettiin helmikuun tietämillä. Ei kannata enää järjestää ryhmävalmennuksia.
Kuulemma ei kannata enää neuvoo henkilökohtaisesti ihmisiä. Onkohan asia tosiaan näin? Mites ne ihmiset joilla ei ole nettiä?
Oliskohan taas rahan voima puhumassa?
No kohtahan porukka voi vaikka synnyttää netissä. Ei tulisi silloin häirinneeksi terveysviranomaisia.

1 kommentti

arkadas

28.12.2008 22:30

Itsepalvelun puolelle - synnytyksissäkin;)
Mietis nyt, lääkärinvastaanottokin netin kautta... Täytät vain oirekyselyn, kytket verenpainemittarin piuhan PC:n kylkeen ja kohta voitkin osteskella virtuaalilääkkeitä virtuaaliapteekista - ei itselle jää muuta kuin sairastaminen ;) Niin ja se lääkärintodistushan menee suoraan siitä nettitohtorilta pdf-muodossa työnantajan sähköpostiin...