• audinkopoika

Rikkautta ja nukkumista

Nyt se juorutiedot si tulivat julki. Köyhä ei voi muuta kuin olla kateellinen.

Ihmettelen ku sähkö on niin kallista, siis siirtomaksut ym. laite ja lukumaksut. Vaikka kuinka pimeessä olis, niin sähkölasku liian huikea.
Oliskohan osa miunkin rahoista mennynä Fortumin herroille? Kymmenen kärjessä ku oli jopa 6 niitä juuri ilmestyneellä verolistalla.
Taidan käydä www.vaihtovirta.fi sivuilla ja kilpailuttaa ees se kulutus, toinen vaihtoehto on energiaviraston sivuilla.

Urheilulla tienaa..jokku ja eivät ees maksa veroja suomeen. Kuten Räikkönenkin tekköö, Sveitsissä kirjoilla.

Nyt tällä viikolla vietetään univiikkoa. Aloin itsekin miettii, tuleeko nukuttua riittävästi? Itse nukun jotain vuorokaudessa 8-9 tuntii. Onkohan se normaalimäärä?
Mites muilla toi nukkuminen?

2 kommenttia

arkadas

2.11.2007 06:31

Kateus on suomalainen perisynti - siitä pitäisi päästä eroon (itse kenenkin). Ja tuosta sähköstä.. Itse huomasin Fortumin veloittelevan messinkiä sähkölaskussa - edellinen määräaikainen (2 v) sopimus meni toisella yhtiöllä vanhaksi ja siirryin sen kummemmin ajattelematta Fortumin asiakkaaksi... Nyt on sähköyhtiö vaihtumassa edullisemmaksi, tosin Fortum veloittaa siirtomaksun... Laskeskelin vaihdon tuomaksi säästöksi n. 250 €/v...

mopsi22

2.11.2007 14:35

Miten päin vaan vääntää, on asuminen (varsinkin vuokralla) ihan älyttömän kallista :( Tosin asiaan saattaa jonkin verran vaikuttaa myös elämäntyyli ;)

Itse saan nauttia loppuvaiheen opinnoista; lukujärjestys "pakollisen" ohjelman osalta tyhjä. Gradua tehdään ja tentteihin luen, jahka viitsin. Joten nukkuminen onnistuu juuri niin suurissa määrin, kuin huvittaa :))