• audinkopoika

Muotia, mellakkaa ja kaipuuta

Nyt se si tapahtui...Meinaan Kirsi Paakkanen luopuu Marimekosta. Marimekko on niit harvoja tuotteita, jotka ovat pärjänneet maailmalla. Toinen tuote suomes on si Nanso.
No entiselle pankinjohtajalle varmaan oiva sijoitus..Onhan Marimekko jakanut vuosien aikana kivat osingot.

Crowne Plazan luksussviitin julkkisbileet si olivat kans oikeudessa. Vapauttava päätös, ei näyttöä huumeiden käytöstä.
Olis kyl ollut kiva tietää ketä julkkiksia sie oli ollut...Enhän mie vaan oo juorunkipee;)

Arhinmäkikin vapautettiin syytteistä..syyttäjä kuulemma luopui syytteestä, koska mellakkapoliisit eivät olleet antaneet poistumis- ja hajaantumiskäskyä.
Saa nähä oliko sama sit muillakin, ettei niillekään oltu sanottu sitä. No joulukuussa se saadaan selville, kun tuomiot julistetaan.
Itse olin stadis ja mielestäni mellakkapoliisien toiminta oli selvää ylireagointia. Tää on miun mielipide.

Tänään aloin taas haikaileen jotakin viereeni. Sitä omaa bf. Olis kyl kiva ku jo semmonen tömähtäs miullekin.
Tarviipa pistää puhelin soimaan...josko joku kiva.....

3 kommenttia

mopsi22

31.10.2007 21:09

Joo, Nansokin taitaa vaan olla siirtänyt tuotantonsa Viroon. Ilmeisesti on laatu heikentynyt sen verran, että olisi tullut loppuviimeksi halvemmaksi jättää tuotanto Suomeen. Näin olen kuullut, mutten mistään kirjallisesti vahvistanut...Marimekolla kyllä monia kivoja juttuja; unikko vaan ylikaupallisetettu aikoja sitten. Pursuu korvista :S

Lellu

1.11.2007 01:48

unikko telkkari, en olis uskonut että sellaista oikeesti on, ellen salatuissa elämissä olisi nähnyt ;) eikös marimekko ollut aikaisemmin verimekko, kun olivat turkisbisneksessä mukana....? en tiedä ollenkaan miten asia on nykyään, ovat kait aktivistitkin löytäneet muuta boikotoitavaa.

aivan varmasti tömähtää sullekkin joskus. muista ettei rakkaus tule kello kaulassa vaan ämpäri päässä :)

talvipoika

1.11.2007 23:03

Marimekkomyynti oli aika kova juttu,kuinkahan kauan se uus omistaja haluu pitää sen hallussaan ettei vaa kävis nii et sekin sit myydän pois ja suomalaisomistus hävii.Tuntuu vaa siltä et tää raaka bisnesmaailma vie kaiken kotoisen ja rakkaan pois meiltä.Sitä ei sitten noi osin myrkyllisetkin kiinalaistuotteet pysty oikeen mitenkää korvaan.Tuleeko vielä aika.jolloin suomalaisuudessa vielä nähdään jotain hyvää omistajuutta ajatellen.Mua ainaki pelottaa tää nykymeno.
Sit toi oikeudenkäyttö ei kohtele samal taval kaikkia kansalaisii,siltä ainaki tuntuu ku kattoo mitä julkisuudes olevien jutut menee eli tasa-arvo on siitäki kaukana.Ihailen kansalaisaktivismia,noitten juttujen perusteella vois puuttuu nykytyyliin,jossa asemat ja varakkuus vaikuttavat ilmiselvästi tuomioihin eli 2000-luvun suomen laki ei ole kaikille sama.