• audinkopoika

Liikenteessä ja nuuskaa

Olipa piristävä päivä. Päiväl tuli käytyä torilla, viihdyin kivasti katsellessa ihmisten hyörinää. Nautin jopa sen kuuluisan kuuman koiran(sokerihillomunkki jossa välissä höyrymakkara) mausteina tietenkin ketsuppi ja sinappi. Semmonen Nokialainen erikoisuus tuo Kuuma koira ;)

Ilta tuli vietettyä Tampereella, jossa kiertelin hiukan kauppoja ja eksyin jopa perinteiseen Tillikkaan, jos sorruin syömään sen paikan erikoisuuden Pytti pannun. Nyt on masu viekin täynnä.
Pitäs vaan muistaa, et miulla käynnis elämätapamuutos(lue laihdutus), mut aina välil sortuu. Johtuneeko se heikosta luonteesta vai mistä. Vaikea sanoa.

Nyt se EU rokottaa jo Ahvenanmaatakin, ovat myyneet kuulemma kiellosta huolimatta nuuskaa. Sakkoja on tulos noin miljoona euroa.
On se kumma ku Ruotsalaiset saavat myydä, mut ei Ahvenanmaan alueella toimivat? Hölmöläisten hommaa sanon minä, joka on eläessään kerran kokeillut nuuskaa. En tykännyt.

1 kommentti

Daiko

24.10.2007 08:56

Ruotsissa "toimii" paljon paremmin monet muutkin asiat, mitkä Suomessa ja Ahvenanmaalla ei. Ahvenanmaa parka on joutunut Suomen "alaisuuteen". Jos itse saisin päättää, asuisin mielummin Ruotsissa.