PiraattipuolueBradley Manning - mielenosoitus

Raoul Plommer Helsingin Piraattipuolueesta on järjestelemässä maailmanlaajuista mielenosoitusta Bradley Manningin puolesta Helsingissä:

http://plommer.puheenvuoro.uusisuomi.fi/65398-wikileaksin-epaoikeudenmukaisin-uhri

http://www.facebook.com/pages/Operation-Bradical/134357089967450#!/event.php?eid=198643910157810

Amnesty ilmoittikin jo, että he eivät osallistu. SETAlla olisi nyt hyvä tilaisuus osallistua.Sukupuolineutraali avioliitto

Julkilausuma seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien parantamisesta sukupuolineutraalilla avioliittolailla.

Allekirjoittaneiden Piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokkaiden mielestä valtion tehtäviin ei kuulu määritellä ihmistä tämän sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen tai ihmissuhteisiin liittyvien mieltymysten perusteella, vaan palvella kaikkia tasapuolisesti.

Valtion ei tule ottaa kantaa siihen, mitkä sukupuolet voivat solmia keskenään avioliiton. Uskonnollisilla yhteisöillä tulee olla oikeus oppeihinsa ja käytäntöihinsä, mutta niitä ei pidä käyttää syynä seksuaalivähemmistöjen epätasa-arvoiselle juridiselle asemalle. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tulisi saada lain edessä kaikki samat aviolliset oikeudet ja mahdollisuudet kuin heteroseksuaalisen enemmistön.

Adoptiossa tärkein huomioon otettava seikka on lapsen oikeus huoltajiinsa ja huoltajien sitoutuminen lapsen tulevaisuuden turvaamiseen riippumatta siitä, mitä sukupuolta huoltajat ovat. Huoltajien seksuaalinen suuntautuminen on lapsen hyvinvoinnin kannalta epäoleellinen seikka, ja se pitäisi todeta yksiselitteisesti adoptioon liittyvässä lainsäädännössä. Lapselle on suurin etu, että hänellä on rakastava ja vastuuntuntoinen huoltaja. Tähän ei vaikuta sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen tai perheen huoltajien sukupuolijakauma.

Allekirjoittaneet:
http://2011.piraattivaalit.fi/vaalit/julkilausumat/sukupuolineutraali-avioliittolaki/


Piraattien aikuisviihdetähti vilauttaa

Aikuisviihdetähti Oskar Elmgren, Uudenmaan piraattien puheenjohtaja ja ehdokas eduskuntavaaleissa, lupaa blogissaan tuottaa itse pornoelokuvaa ja julkaista sitä täysin ilmaisena kenen tahansa katsottavaksi nettisivuillaan ennen eduskuntavaaleja.

Oskar on varsin komea mies.

http://oskarelmgren.fi/fi/blog/uutiskommentteja/96-on-oikeusministereitae-ja-on-braxeja

Piraattipuolueen tämänhetkinen ehdokaslista on täällä: http://2011.piraattivaalit.fi/ehdokkaat/ehdokaslista/

Vaaliteemat ovat täällä: http://2011.piraattivaalit.fi/

Vaalikampanjan yksityiskohtaiset lahjoitusohjeet täällä: http://ostapiraatti.fi/lahjoitukset/


Homot hirteen! - YK siunasi seksuaalivähemmistöjen teloitukset

Vihaan "Afrikassa homoilla on paljon kurjempaa!" -argumenttia. Useimmiten sitä käytetään halpana yrityksenä lopettaa keskustelu Suomen seksuaalivähemmistöjen ongelmista. Suomen asioihin ei pitäisi muka toivoa parannusta, koska jossain muualla on vielä kurjempaa. Mutta joskus maailmalta kieltämättä vain kantautuu jotain niin järkyttävää, että omaakin perspektiiviä pitää hieman miettiä.

YK on päättänyt sallia homojen mielivaltaisen teloittamisen. Seksuaalinen suuntautuminen poistettiin yleiskokouksen äänestyksessä niiden asioiden listalta, jotka eivät kelpaa teloituksen syyksi noin muuten vaan. Oikeudenmukaisuutta ja ihmisoikeuksia edistämään perustettu järjestö siis antoi juuri luvan likvidoida väärää seksuaalista suuntautumista edustavat ihmiset jos siltä tuntuu.

Äänestyksessä afrikkalaisten valtioiden ja arabivaltioiden liittoutuma sai kasaan niukan enemmistön. Uskonnollinen fundamentalismi nähdään suurimpana tekijänä liittouman takana.

Tähän on vaikea keksiä yhtään mitään sanottavaa.

Ehkä tätä voi yrittää pitää jonain muistutuksena siitä, mihin homofobia voi johtaa. Meillä Suomessa seksuaalivähemmistöjä vain satunnaisesti kyynelkaasutetaan, mutta ei sentään teloiteta. Ollaan toki tyytyväisiä siitä, mutta ei kuitenkaan luulla että valmista olisi meilläkään. Tällä hetkellä ollaan tienristeyksessä. Toinen tie johtaa kohti aidosti suvaitsevaa ja tasa-arvoista tulevaisuutta, toinen taas kohti mielivaltaisia teloituksia. Kumpaa polkua sinä haluat Suomen seuraavan?

Bloggauksen isyysoikeus on Pirkanmaan vaalipiiristä Piraattipuolueen ehdokkaana olevalla Jaakko Koivulalla. Eräs julkaisu mm. tässä:
http://jaakkokoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/52967-homot-hirteen-yk-siunasi-seksuaalivahemmistojen-teloitukset