Piraattipuolue

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2011.

Homot hirteen! - YK siunasi seksuaalivähemmistöjen teloitukset

Vihaan "Afrikassa homoilla on paljon kurjempaa!" -argumenttia. Useimmiten sitä käytetään halpana yrityksenä lopettaa keskustelu Suomen seksuaalivähemmistöjen ongelmista. Suomen asioihin ei pitäisi muka toivoa parannusta, koska jossain muualla on vielä kurjempaa. Mutta joskus maailmalta kieltämättä vain kantautuu jotain niin järkyttävää, että omaakin perspektiiviä pitää hieman miettiä.

YK on päättänyt sallia homojen mielivaltaisen teloittamisen. Seksuaalinen suuntautuminen poistettiin yleiskokouksen äänestyksessä niiden asioiden listalta, jotka eivät kelpaa teloituksen syyksi noin muuten vaan. Oikeudenmukaisuutta ja ihmisoikeuksia edistämään perustettu järjestö siis antoi juuri luvan likvidoida väärää seksuaalista suuntautumista edustavat ihmiset jos siltä tuntuu.

Äänestyksessä afrikkalaisten valtioiden ja arabivaltioiden liittoutuma sai kasaan niukan enemmistön. Uskonnollinen fundamentalismi nähdään suurimpana tekijänä liittouman takana.

Tähän on vaikea keksiä yhtään mitään sanottavaa.

Ehkä tätä voi yrittää pitää jonain muistutuksena siitä, mihin homofobia voi johtaa. Meillä Suomessa seksuaalivähemmistöjä vain satunnaisesti kyynelkaasutetaan, mutta ei sentään teloiteta. Ollaan toki tyytyväisiä siitä, mutta ei kuitenkaan luulla että valmista olisi meilläkään. Tällä hetkellä ollaan tienristeyksessä. Toinen tie johtaa kohti aidosti suvaitsevaa ja tasa-arvoista tulevaisuutta, toinen taas kohti mielivaltaisia teloituksia. Kumpaa polkua sinä haluat Suomen seuraavan?

Bloggauksen isyysoikeus on Pirkanmaan vaalipiiristä Piraattipuolueen ehdokkaana olevalla Jaakko Koivulalla. Eräs julkaisu mm. tässä:
http://jaakkokoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/52967-homot-hirteen-yk-siunasi-seksuaalivahemmistojen-teloitukset