Pienen lapsen avautumisblogi

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2009.

Liikennevalopileet

Haa hienoa. On jopa rahaa huomiseen juhlintaan.
Vähän jännittää kyllä, onneksi tulee paljon (?) kavereita mukaan. Voidaan sitten rohkaista toinen toistamme.

Kraah, pitäs varmaan painua nukkumaan ku en ehtiny tänää edes suihkuun joten se ois hoidettava huomenna kanssamyös. Mut tänään kaivan vielä vaatteet valmiiks esille ja siivoon vähän huonetta.


Nananananaa

Weehee, en edes käynyt baarissa eilen! (?! :O)
Sen sijaan käytiin Maija Vilkkumaan keikalla, kiitos vanhempien lahjoittamien lippujen, ♥

Oltiin ensin vähän tuskissamme, kun sali näytti olevan täynnä keski-ikäisiä... Kelattiin jopa, että nyt ollaan menty väärään saliin :D Mut ei, kyllä se ihan oikee paikka oli ja keikka aivan loistava. Mitä ny alkuun ihmiset vähän jäykisteli, loppua kohden lähti kyllä ääntä aika tavalla yleisöstäkin. Ei olis malttanu ollenkaa lähteä, saman tien ois voinu toisen keikan kattoo siihen putkeen. :) On se Maija vaan nii-in ihana! Varsinkin kun soittivat nii paljon vanhoja kappaleita.

Niin siis keikka meni sen verran myöhään, että kaikkiin baareihin oli tullu jo väh. 20 vee ikäraja eikä me mihkää pubiin jaksettu mennä. Tulin sit vaan kotiin nukkumaan (ja lukemaan TPR:n päivityksen...), ja nukuinki aika hyvin.

Nyt pitäs pestä naama ja tukka ja muutenki pistää ittensä ihmiseks, Karo on tulos tännepäin ja jotai kivaa vois tehrä. :>