• Marco

Homoja siellä, Homoja täällä, halusit tai et!

Tulppa aukesi!!

... ja nyt tuntuu ettei loppua näy - olen pahoillani! Aikanaan olin aktiivinenkin kirjoittelija (jotkut saattavat muistaa mininovellejani täältä ranneliikkeestä). Sitten tuli tulppa ja lähes päivälleen kolme vuotta sitten lakkasin kirjoittamasta. Jollain tapaa aika ei ollut sille vaan otollinen - oli niin paljon muutakin menossa tuohon aikaan. Noh, tänään se tulppa lähti kuin luumuja olisin syönyt ja nyt pesee;

Ei mulla sen suurempaa tällä kertaa ollut mielessä, mutta olen leikkinyt ajatuksella tässä useita kertoja viime aikoina.

Kuvitellaanpa, että ihan kaikki homot, lesbot ja kaikki siltä väliltäkin jättäisivät yhden työpäivän väliin, eivät etukäteen ilmoittaisi mitään, mutta jäisivät vain pois töistä.

Mietitäänpä tarkkaan, mitkä olisivat vaikutukset!

Jos omaa tuttavapiiriä (tai sitä homotutkaa käytän), niin vaikutukset olisivat dramaattiset esimerkiksi niinkin arkista asiaa ajatellen kuin työpaikkaruokalan ruuanvalmistus ja esillelaitto, sekä perushuolenpito.

Eipä taitaisi terveydenhoidostakaan mitään tulla, aamun metro/bussi/ratikka -matkat jäisivät väliin puhumattakaan kun kotimatkaa sitten kävellen siinä taittaisi niin harva ambulanssi, poliisiauto tai muukaan yleiseen järjestyksen pitoon liittyvä asia tulisi vastaan.

Kotinurkilla olisi turha mennä paikalliseen rankan työpäivän jälkeen 'yhdelle', ja lähikaupan kassallakin saisi vain huhuilla rahastusoperaatiota tapahtuvaksi.

Illalla telkkaria katsellessa ei olisi välijuontoja, uutisissa olisi ankkureista puute - ja säätietoja vain näytettäisiin trikkitaustalta, mutta henkilö niistä kertomassa olisi kadoksissa.

Jos olisin kipeänä niin lääkäriin pääsy olisi todella hankalaa, eikä apteekistakaan heruisi palvelua työntekijävajauksen vuoksi.

Jos taas terveydestä ei olisi mitään pahaa sanottavana, mutta nälkä vaivaisi (enhän saanut ruokaa kaupasta) niin lähiravintola auttaa, tai sitten ei - siellä istuisin turhaan odottamassa henkilökuntaa. Sen v*****ksen jälkeen en saisi drinksuakaan mistään. Eikä lohtushoppailustakaan tulisi mitään kun vaatekaupoista puuttuisi myyjistä iso osa.

---

Seuraavan kerran kun joku riemuidiootti (ai että rakastan tätä sanaa!) tulee sanomaan minulle, että "vittuun homot, ei niitä tarvita" tai "en mä tunne enkä tiedä yhtään vitun rööriroopea" sanon takaisin, että 1) ensinnäkin puhut juuri yhden sellaisen kanssa ja 2) suurin osa päivittäisestä elämästäsi suoritat toimissa, joissa vastaosapuolena on homo!

Siinähän on sitten Ridge-Petteri hetken matkaa H:na, mutta tuskin se sitä tajuaa. Sitä sopii laskea kuinka valtavan iso osa tämän(kin) yhteiskunnan perustoimista on sen-vitun-homon harteilla ja jos se ei työtään tee se olet sinä riemuidiootti (ai että!!!) joka siitä ensimmäisenä kärsii.

Sellaista...

---

Tässä yhteydessä esitetyt ammatit, niiden edustajat tai työpaikat ovat osittain kuvitteellisia, mutta eivät aivan tuulesta temmattuja, joten se kuka nyt saa hirveän hingun selvittää "kuka se on!!!!" niin voin kertoa; olet myöhässä, mutta hyvä ihminen, katso ympärillesi ja ajattele aivoillasi, ne kaiketi ovat toimintakuntoiset!

Muistakaa voi ja silli!

1 kommentti

Rokkihomo

21.7.2010 02:39

LBGT-yleislakko. Tuota pitää vilauttaa ihmisten silmille enemmänkin!