Peurnaa Haakuralla

Näytetään bloggaukset elokuulta 2010.

Kusipääksi kuudessa vaiheessa!

Oletko liian mukava ihminen? Tuntuuko joskus, että sinulla on liikaa ystäviä (tuttavia)? Vapaa-aika ei riitä niihin kaikkiin sosiaalisiin rientoihin minne tulee kutsuja ikkunoista ja ovista? Ei hätää, esittelemme nyt helpon kuuden kohdan ohjelman, jonka toteuttaminen ei vaadi laisin ponnistuksia. Takaamme, että tulokset ovat välittömiä!

Et tarvitse kalliita jumppavermeitä, et jäsenkorttia kaupungin kuumimpaan klubiin - riittää, että teet sopivissa kohdissa arkista aherrusta patentoidut temppumme ja kas, saat olla monta kuukautta rauhassa!

6. Älä vastaa Facebookissa jätettyihin chat-viesteihin, älä ainakaan alle 10 minuutin

Jo alkaa ystävyys säröillä, kun "selvästi oot koneella" aikaan jätetyt rupatteluviestit eivät päädykään perille, onneksi Facebook väittää sinun olevan koneella kymmeniä minuutteja sen jälkeen kun olet unohtanut selaimen auki ja katsot telkkarista päivän saippuasarjaa.

5. Vastaa tekstareihin kun ehdit, mutta älä missään nimessä heti

Kun tekstariin ei kuulu alle minuutin vastausta on jo piru merrassa "sehän selkeesti välttelee". Unohda suosiolla sanonta "ei puhelimeen ole aina pakko vastata, sen voi laittaa myös pois päältä" - se on sontaa!

4. Skippaa baarissa käynti jos väsyttää

Kuinka kehtaatkin sanoa ei, kun "sen kerran baariin pyydetään". On suorastaan törkeää, että seuranpyyntöön vastaa kieltävästi, turha selittää, että takana on 60h työviikko.

3. Älä käy syömässä työporukkasi kanssa

*bum* ja harteillasi on antisosiaalisen työpaikkajuron leima, joka on "ikuisella dieetillä". Ei sillä, että vuorokauden energiantarve tyydyttyy vallan mainiosti kunnon aamiaisella ja illalliseksi nautitulla rehellisellä kotiruualla.

2. Hanki jotakin Applen tuotteista - jos uskallat hanki iPhone

Johan löytyy mielipiteen antajaa ja virnuilijaa ympäriltä sillä siunaan sekunnilla, kun kaivat kännykkäsi esiin. Kommentoijaa on jonoksi asti, kaikilla sama idioottimainen virne naamalla ja kysymys huulilla "meinaatkos soittaa, onko palkkeja?"

1. Kerro katsovasi Big Brotheria!

Voi sitä inhon määrää minkä saat päällesi! Olet tirkistilevä yökötys, tyhmääkin tyhmempi ja aivan ääliö. Et ansaitse mitään kunnioitusta lähipiirissäsi, kaltaisesi yökötykset kohtaavat varman sosiaalisen itsemurhan!

Onneksi olkoon, saat olla rauhassa, ladata akkuja ja nauttia niistä hetkistä, kun ei ole pakko olla sosiaalinen, mennä ja tulla kuten muut haluavat ja rahaakin säästyy!

Ja mikä parasta, ihmiset ympärilläsi ovat niin paljon parempia kuin sinä ;-)


Kabareekanoja ja matsomiehiä

Usein kuulee huomattavia negatiivisia kommentteja kuinka sateenkaariväen ravintoloissa, pubeissa ja klubeilla käy hirveitä ilmestyksiä, ylipänttäytyneitä barbie-poikatyttönukkeja jne.

Näitä kommentteja tulee niin omista riveistä, kuin valtaväestönkin piireistä.

Hei haloo!

Menkääpäs joskus esim Ravintota Teatteriin, kohtuuselvinpäin ja seuratkaa ympäristöä - ei ne kuulkaa ole valtaväestön paikoissakaan mitään malleja ne ihmiset - voin sanoa että pahimmat ylilyönnit on kävelly vastaan näissä Onneloissa, Teattereissa ja muissa näyttäytymispaikoissa :)

Eilen kun mainitussa Teatterissa tuli seurueessa istuskeltua niin välillä oli oikeasti pokassa pitämistä - voi hyvää päivää :P