Miso

Michael, you're dancing like a beautiful dance whore

Kipeänä <3 Flunssaa, päänsärkyä, kurkkukipua, kuumetta... no, ainakin on hyvä sauma lopettaa poltteleminen.

Olin töissä viikonloppuna vaikka olinkin kipeänä, joten tämä flunssakurkkukipusärkykuume tais vähän pahentua.

Pitäis siivota ja pistää pyykit ja miljoona muuta asiaa, mutta tämän päivän taidan vain nukkua, koska huomenna alkaa viimeinen vuosi kauppaoppilaitoksessa ja toiv. parannun edes pikkasen.


Ei saa kysyä lahjan hintaa mitä se koskaan auttaa Kun tuli on irrallaan

Tehtiin Sakun kanssa eilen kirjallinen sopimus polttelemisen lopettamisesta : D Lakko alkaa maanantaina 13.8 kello 18.00. Pistetään myös säästöön aina se summa, joka pistettäis tupakkaan, eli jotain 27 € viikossa, 108 € kuukaudessa. Aika iso summa o.o Suurinpiirtein seitsemän vuotta tuo 108 € on menny kuukaudessa tupakkaan, eli 9072 € menny seitsemässä vuodessa o.o
Ehkä maanantaista lähtien alkaisi vähän rikkaampi elämä (rahallisesti ja terveydellisesti).
Sovittiin, että nyt saa vielä polttaa, mutta ei todellakaan maxiaskia päivässä entiseen malliin. Maanantainakin saa polttaa kello 18.00 asti, muttei saa ostaa askia, eikä tietenkään edes yksittäisiä tupakkeja yms. ; )
Kirjattiin myös sopimukseen ylös seuraamukset, jos jää kiinni polttelusta, esim. 1. kiinnijäämisestä viikon tiskivuorot, 2. kiinnijäämisestä 2 viikon tiskivuorot ja pyykkäämiset, 3. kiinnijäämisestä kuukauden kaikki siivoamiset (päivittäinen tiskaus, imurointi, pölyjen pyyhkiminen ja järjestely joka toinen; imurointi ja lattioidenpesu joka viides päivä; pyykkäys tarvittaessa yms.).
Kovat paikat tulee olemaan : /
Mutta pidän asioita lopettamisenkin suhteen ajantasalla täällä : )

P.s. Mihin kesä on yhtäkkiä kadonnu?
Kesäloma oli ja meni, enkä oo edes tehny nyt kesällä oikeestaan mitään.


It's hard to deal with the pain

Vihdoin ja viimein sain piilarit silmiin! Viimeksi yritin ylitte 4 kk sitten. Silloin meni hermot niin pahasti, etten oo sen koomin edes yrittänyt muuta kuin nyt.
Vihaan piilareita.
Tai en vihaa piilareita vaan niiden LAITTAMISTA SILMÄÄN!
Heti ensimmäisen tilaisuuden tullen, meen Viroon silmäleikkaukseen.
Rakastan silmälaseja, koska niillä voi täydentää ja korostaa vaatteita, ja ne on muutenkin siistit, mutta jos niitä on pakko käyttää...

Oltiin tänään Sakun kanssa Sakun isän työnä saunomassa ja kahvilla. Oli ihanaa päästä saunomaan taas pitkästä aikaa. En siis tykkää olla saunassa, mutta kerran pari kuukaudessa se on ihan okei. Rentouttavaa, ja voi pistää kasvonaamion naamalle ja rentoutua.

Sakukin menee tänään (torstaina) kouluun. Sillä kun on kaksoistutkinto ja lukio alkaa ennemmin kuin kauppis, niin lukion tunneille pitää mennä (vaikka tänäänkin sillä on vain kaks tuntia: yhdeltätoista ja yhdeltä).

Käytiin kirpparilla ja verho-ostoksilla tässä yks päivä. Löysin kirpparilta aivan ihanan pitkän, valkosen, ohkasen ja taskullisen neuletakin. Ja Saku löysi kirpparilta karvakauluksisen talvitakin. Mun neulepaita makso 3€ (H&M olis maksanu aivan varmasti 15-20€) ja sakun takki makso 2€ (H&M olis maksanu lähes samanlainen takki varmasti montamontamonta kymmentä euroa!)
Verhojakin löydettiin muutamat, mutta ajateltiin, että haetaan ne vasta muutaman viikon päästä. Löydettiin sellaset hopean, mustan ja valkosen väriset verhot, jotka sopii täydellisesti talveksi ikkunoihin.

Selailin myös Ikean sivuja. Siellä oli ihana musta kirjahylly. Sellanen, jossa ei oo takaseinää ollenkaan ja siinä on monta sellasta neliönmuotoista luukkua.
- Se hinta vain ei ollut kovin kaunis.

Päätin, että tänäjouluna lahjotetaan rahaa joko Syöpäyhdistykselle tai Setalle.
Syöpäyhdistykselle olis kiva lahjoittaa rahaa, mutta toisaalta myös Setalle.
Syöpäyhdistys on sillätavalla sydäntä lähellä, koska Sakun äiti kuoli pari vuotta, n. 3-4 vuotta sitten syöpään.
Seta taas on lähellä sydäntä, koska... Noh, Olen homo, yllätys, yllätys.
Viimevuonna tuli annettua rahaa Amnestylle.
Oon parina viimevuosina tosiaan tehnyt niin, etten oo ostellut yhtäkään joululahjaa (paitsi Sakulle), vaan sen sijaan lahjoittanut jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle rahaa.
Itse en muutenkaan juhli joulua, ainakaan mitenkään kristillisellä tavalla. Uskon kuitenkin, että joulu on antamisen aikaa, mutta ei mitää materialististahömppää.

Mutta kello lähenee kohta kahta yöllä, joten taidan mennä nukkumaan.

p. s. Tässä on Sakun blogin linkki, jos joku haluaa lueskella : ) http://konkreettistahomopornoa.blogspot.fi/


I'd die for you, you know I would

Parisuhdepelit <3 Täykkärit <3 Sukulointi <3 Kissat <3 Kuroshitsuji <3 Huonekalujen shoppailu <3 Seisovat pöydät <3 Uudet kirjat <3 Kesken unien herääminen </3 Siivoaminen </3

Ihaninta ikinä juoda teetä puoli kahdelta yöllä hienoista astoista, suitsukkeiden palaessa ja kynttilänvalossa Sakun, Petrin ja Merin kanssa <3
Kaiken kruunaa keskustelut vanhoista lastenohjelmista, niiden seksistisyydestä, poliittisuudesta yms. Ja tietenkin siitä, miksi nykyajan lastenohjelmat on niin paskoja? Miksi niiden sanoma on paskanjauhantaa? 80-luvun lastenohjelmat kunniaan!
Ja nyt kun ollaan juotu kupilliset - tai muutamat -, on aika ottaa uusi kirja kainaloon ja suunnitella nukkumaanmenoa. Tietenki ensiksi illan pakolliset kaunistautumisrituaalit.


I'm hurting you for your own good

Uudet kirjat <3 Veljekset ja kumppanit kokoontuu <3 Uusi höyrymoppi <3 Kloriitilla paikkojen peseminen <3 H. P. Lovecraft <3 Dagon <3 Täysikuu <3 Ostosten tekeminen <3 Ihanat unet <3

Sakun Veljen (Petrin) tyttöystäväkin tuli käymään meillä, ja ilmeisesti ainakin esn viikonloppuun täällä majailee.
Ostettiin Sakun kans tosiaan höyrymoppi. Vaikka sillä höyrymopilla on paljon yksinkertasempi mopata ja sillä pystyy tekemään 10004300 muuta asiaa, siltikin tunnun tykkäävän tavallisesta mopista enemmän O.o Pitää vain totetutella tohon uuteen moppiin.
Tilasin justiin Lovecraftin kootut teokset 3:sen ja 4:sen. Oon lukenut jo melkein ne kaks ekaa (jotka ei ole mun, vaan lainassa Sakun veljeltä), ja kauhea himo on tullut niihin kirjoihin. Seuraavaksi (eli Lovecraftin kootut teokset 3. ja 4. jälkeen) luen Poen kootut teokset kirjan, eli kiirettä lukurintamalla ainaki on.
Luen sen takia kesällä oikein paljon, koska sit ku koulu alkaa niin aikaa/jaksamusta ei oikein tahdo riittää. Harmi sinänsä : /


I want to hold you to the sun

Sotkeminen, siivoaminen, sotkeminen, siivoaminen, tavaroiden uudelleenjärjestely ja sisustushaaveet, ihmiset ei osaa pyytää anteeksi, painostava kuuman kostea ilma, koomaaminen, Emilie Autumn, tiskaaminen, valokuvat, Coca Cola, kahvittelut, kesäloman loppuminen parin viikon päästä, Liar.

Järjestelin olkkarissa uudelleen huonekalut, mutta tuntuis sieltä jotakin silti puuttuvan.
Meillä on sellanen mintunvihreä lipasto, joka ei sovi oikein mihinkään muuhun sisustukseen, joten se pitäis maalata joko mustaksi tai vaaleen vihreäksi.
Kesälomakin loppuu parin vkon päästä... Unirytmiä kai pitäis ruveta rakentaan?


No loyal friend Was ever there for me

Elämäni Filosofia
Kahdella sanalla:
Minä Olen.

Petturuus, syylisyydentunne, surullisuus, epäonnistuminen, positiivinen yllätys viesteissä paransi päivän, runous, taide, puoleenpäivään nukkuminen, vesi, päärynäviini, viha, katkeruus.

Kuvassa Sakun viimeisin taideteos, jolle on löytynyt paikka keittiöstä : )


Joskus sen täytyy olla ilmaa, joskus voi ulos hengittää.

Liian vahva kahvi, kahvittelut, juoruilu, palkat, raha, rakkausongelmat (=ikuisuusongelma), parveketupakointi, koomaus, lämpöhalvaus, nukkuminen, lukeminen, pääkipu, 1½ h automatkat kuumuudessa, suitsukkeet.

Tänään yksi parhaimmista kavereista kävi taas vaihteeksi kahvilla. Mietittiin rakkausongelmia, palkkoja, rahaa, jaksamattomuutta yms. Huomenna uusiksi pikkasen isommalla porukalla : )

Sain justiin luettua toisen Lovecraftin kokoelmateoksen ja nyt olis vuorossa seuraava Lovecraftin kokoelmateos. Ehkä sen jälkeen saisin aloitettua Necronomiconin lukemisen.
Edgar Allan Poen kokoelmateoskin olis kesken kirjahyllyssä, mutta siellä on vain oikeastaan pari novelliä joista oikeasti tykkään.

Nyt kun pihallakin olis vähän hienommat ilmat, siltikin vietän päivät lueskellen kirjoja ja koomaamalla sängyssä.


Don't let me get me

Siivoamista, Omenatuoksuöljyä tuoksulyhdyissä, sadetta, asioiden hoitamista, ruoanlaittoa, lukemista (Lovecraft, kootut teokset, osa 2), Blood on the dancefloor, Euron arvoinen laiskuus, hakemuksien täyttämistä, torstain odottelua, uusi kansio papereille, elämää mullistavia päätöksiä, filosofiset mietinnät, vanhat kaverit, veljeily, ihanan viileet yöt, Jenni Vartiainen, Clash of heroes, ukonilman odottelua, pullat <3

Kuvassa yksjalkanen lokki helsingistä, jota meidän kävi sääliksi todella paljon. Ruokittiin sitä varmaan 2 tuntia : )


Why Does it rain?

En oo kerinnyt pitkään aikaan kirjottamaan mitään, koska on ollut kaikenlaista muuta tekemistä.
Nyt kun on ollu sellaisia vähemmän aurinkoisia ja sateisia ilmoja, on voinut tehdä kaikenlaista keskenerästä sisällä (... siivoamista...).
Ja Sakun veli on ollut meillä nyt pari viikkoa "käymässä".

Mutta päivän tai päivien avainsanat on: laiskuus, juominen, alkoholi, rahattomuus, tupakanhimo, rajoittunut ruoanlaitto, ukonilmat ja sade-/raekuurot, kotijuusto, runoileminen, angstaaminen, puhumattomuus, kahvi ja tee, makaroni ja riisi, vanhat kaverit, valokuvaaminen, työttömyys, liian lyhyt loma, kissat, veli, Täydelliset naiset, Simpsonit, Ren&Stimpy.