• Miso

It's hard to deal with the pain

Vihdoin ja viimein sain piilarit silmiin! Viimeksi yritin ylitte 4 kk sitten. Silloin meni hermot niin pahasti, etten oo sen koomin edes yrittänyt muuta kuin nyt.
Vihaan piilareita.
Tai en vihaa piilareita vaan niiden LAITTAMISTA SILMÄÄN!
Heti ensimmäisen tilaisuuden tullen, meen Viroon silmäleikkaukseen.
Rakastan silmälaseja, koska niillä voi täydentää ja korostaa vaatteita, ja ne on muutenkin siistit, mutta jos niitä on pakko käyttää...

Oltiin tänään Sakun kanssa Sakun isän työnä saunomassa ja kahvilla. Oli ihanaa päästä saunomaan taas pitkästä aikaa. En siis tykkää olla saunassa, mutta kerran pari kuukaudessa se on ihan okei. Rentouttavaa, ja voi pistää kasvonaamion naamalle ja rentoutua.

Sakukin menee tänään (torstaina) kouluun. Sillä kun on kaksoistutkinto ja lukio alkaa ennemmin kuin kauppis, niin lukion tunneille pitää mennä (vaikka tänäänkin sillä on vain kaks tuntia: yhdeltätoista ja yhdeltä).

Käytiin kirpparilla ja verho-ostoksilla tässä yks päivä. Löysin kirpparilta aivan ihanan pitkän, valkosen, ohkasen ja taskullisen neuletakin. Ja Saku löysi kirpparilta karvakauluksisen talvitakin. Mun neulepaita makso 3€ (H&M olis maksanu aivan varmasti 15-20€) ja sakun takki makso 2€ (H&M olis maksanu lähes samanlainen takki varmasti montamontamonta kymmentä euroa!)
Verhojakin löydettiin muutamat, mutta ajateltiin, että haetaan ne vasta muutaman viikon päästä. Löydettiin sellaset hopean, mustan ja valkosen väriset verhot, jotka sopii täydellisesti talveksi ikkunoihin.

Selailin myös Ikean sivuja. Siellä oli ihana musta kirjahylly. Sellanen, jossa ei oo takaseinää ollenkaan ja siinä on monta sellasta neliönmuotoista luukkua.
- Se hinta vain ei ollut kovin kaunis.

Päätin, että tänäjouluna lahjotetaan rahaa joko Syöpäyhdistykselle tai Setalle.
Syöpäyhdistykselle olis kiva lahjoittaa rahaa, mutta toisaalta myös Setalle.
Syöpäyhdistys on sillätavalla sydäntä lähellä, koska Sakun äiti kuoli pari vuotta, n. 3-4 vuotta sitten syöpään.
Seta taas on lähellä sydäntä, koska... Noh, Olen homo, yllätys, yllätys.
Viimevuonna tuli annettua rahaa Amnestylle.
Oon parina viimevuosina tosiaan tehnyt niin, etten oo ostellut yhtäkään joululahjaa (paitsi Sakulle), vaan sen sijaan lahjoittanut jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle rahaa.
Itse en muutenkaan juhli joulua, ainakaan mitenkään kristillisellä tavalla. Uskon kuitenkin, että joulu on antamisen aikaa, mutta ei mitää materialististahömppää.

Mutta kello lähenee kohta kahta yöllä, joten taidan mennä nukkumaan.

p. s. Tässä on Sakun blogin linkki, jos joku haluaa lueskella : ) http://konkreettistahomopornoa.blogspot.fi/

4 kommenttia

Terhola

9.8.2012 09:17

Moi :)

Piilarit vioi olla tosi työläät käyttää - viime yrityksestäni on 10 vuotta. Tänä aikana piilolinssit ovat kehittyneet ja monipuolistuneet niin, että kaltaiselleni öllerölle löytyi sellaiset kertakäyttölinssit, jotka ovat tyrmistyttävän helpot painaa silmään ja vieläpä ottaa pois (minulle juuri pois ottaminen oli hankalampaa - enen vanhaan). Optikko varmasti jeesaa eri mallien kanssa, jos linssit yhä takkuavat.

Nermal

9.8.2012 09:55

Itsekin pari vuotta sitten kokeilin vähän aikaa piilareita, yli 20 vuoden silmälasien käytön jälkeen. Toisaalta tuntui mukavalta näyttää välillä hieman eri näköiseltä, mutta piilarien laitto silmiin oli tuskallista. Vielä useiden kuukausien käytön jälkeenkin minulla meni helposti 15-30 min piilarien saamiseen silmiin. Lopulta hermoni eivät kestäneet piilarien kanssa tappelemista, ja luovuin niiden käytöstä. Kuulemma eri piilarimerkeissä kuitenkin on eroja, joten jos jotkut piilarit tuntuvat hankalalta, kannattaa kokeilla jotain toista merkkiä.

Miso

9.8.2012 14:35

Jep, onhan ne linssit paljon kehittyneet, ja jokaiselle ihmiselle varmasti löytyy sopivat. Tuskaa se silti on, laittaminen ja poisottaminen.
Kyllä se kuitenkin on tästä pikkuhiljaa alkanu luonnistua, tapella saa, mutta ainakaan ei mee enää hermot niin pahasti : D Mulla on tapana pistää hyvää musiikkia oikein lujalle, sen tahdissa sitten silmiäni sörkin : D

boy84

10.8.2012 13:24

Vaikutatte kivoilta tyypeiltä, tsemppii kaikkeen :)