• Miso

I'd die for you, you know I would

Parisuhdepelit <3 Täykkärit <3 Sukulointi <3 Kissat <3 Kuroshitsuji <3 Huonekalujen shoppailu <3 Seisovat pöydät <3 Uudet kirjat <3 Kesken unien herääminen </3 Siivoaminen </3

Ihaninta ikinä juoda teetä puoli kahdelta yöllä hienoista astoista, suitsukkeiden palaessa ja kynttilänvalossa Sakun, Petrin ja Merin kanssa <3
Kaiken kruunaa keskustelut vanhoista lastenohjelmista, niiden seksistisyydestä, poliittisuudesta yms. Ja tietenkin siitä, miksi nykyajan lastenohjelmat on niin paskoja? Miksi niiden sanoma on paskanjauhantaa? 80-luvun lastenohjelmat kunniaan!
Ja nyt kun ollaan juotu kupilliset - tai muutamat -, on aika ottaa uusi kirja kainaloon ja suunnitella nukkumaanmenoa. Tietenki ensiksi illan pakolliset kaunistautumisrituaalit.

2 kommenttia

martin

8.8.2012 22:46

70-luvun alun lastenohjelmat olivat parhaita, sitten taso romahti.

Miso

8.8.2012 23:08

Itte tykkään - ja näyttäisin mieluusti lapsille sellaisia lastenohjelma, joissa on selvä sanoma. Esim. Alfred J. Kwak on hyvä lastenohjelma, jossa keskitytään tämänkin päivän ajankohtaisiin aiheisiin. Vaikkei lapset sitä silloin tajua selkeästi, varmasti alitajunta hyrää tuhatta ja sataa.