Minttukaramellejä

Kolmas kesälomapäivä

What a day.

Ei voi kyllä muuta sanoa. Pari paskaa lääkärikäyntiä ja hieman outoja ja hyviäkin juttuja. Oh my Lord, pahin oli ehkä se kun keitin perunaveden pohjaan. Keitellyt kuitenkin näitä jo 10 vuotiaasta että.. No unohdus kävi!

Ostarilla sitä huomasi tsiigailevansa vastaantulevia naisia ja miettivänsä kaiken näköisiä *hymy*


Pyykkipäivä <3

Mä en tiedä miksi mutta suorastaan pidän pyykkipäivistä. Heräsin aamulla aikaisin monta kertaa torkkuun ja tosin päivä alkoi vasta puoli tuntia sovitusta mutta minkäs teet :) Kahteentoista asti on aikaa antaa koneen jauhaa. En saa siitä mitään älyttömiä kiksejä mutta lähinnä kai se on kodintöistä se helpoin ja miellyttävin. Ja lisäksi pyykkitupa on mitä eroottisin paikka :D

Hieman on vatsanväänteitä epäsuhtaisesta ruokavaliosta ja stressistä johtuen sekä koiralla että minulla. Pitänee olla hieman kevyemmällä sapuskalla ja tarkkaan miettiä mitä suuhunsa pistää.. Tästä tulikin mieleeni aamulla lukemani feisbuuk pläjäys että Mansesterilaiset vuokraisivat oman pellon ja työlistäisivät luomuviljelijän sitä hoitamaan saadakseen lähiruokaa. Hmm.. Hyvä idea mutta.. en vielä luvannut ihan varmaksi osallista. Luomu kun on pitkälle vietynä vähän haasteellisempikin asia kuin että se on vain kivaa ja turvallista.

Aurinko paistaa ja sää suosii.. Tekisi mieli mennä grillaamaan itseään mutta kun asuu betonineliöiden ympäröimänä ei oikein tiedä mistä löytäisi tarpeeksi suojaisan paikan.. will see.


1. kesälomapäivä :)

Herään aamulla puhelinsoittoon. Veli kyselee haluanko lähteä käymään esimerkiksi Särkänniemessä. Pää lyö tyhjää hetken ja päätän haluta koska samalla voin toteuttaa päätökseni voittaa kammoan korkeia paikkoja kohtaan. Saan samalla syyn nousta sängystä ylös. Kummallisesti eilen illalla laittamani herätys ei ole minuun tepsinyt.. se siitä "herään kesälomallakin aikaisin ja pidän päivärytmini kasassa" - ajatuskesta? :)

Olen näköjään todellakin rohkaistunut tutkimaan seksuaalisuuttani pidemmälle, sillä huomaan myös vastanneeni kolmeen pilkesilmäkulmassa ilmoitukseen eikä yksikään niistä ollut miehelle *sisäinen ilo* :) Huomaan päivän mittaan odottavani innolla vastauksia. Ensimmäisen kosketukseni naiseen on askelta lähempänä .. ja nyt sinne Nässylle --->


Mietteitä..

Viimeinen työpäivä ennen kesäloman alkua, mietteitä ja polttavia kysymyksiä pään sisällä.. Miljoona ajatusta päässä vilistämässä ilman varsinaista päämäärää.

Olen saanut tänään paljon aikaan esimerkiksi siivousta - mikä on perin harvinaista, koiralle synttärikakun leipomisen, kokkausta ihan itseäkin varten, asioiden hoitamista ja viimeisin eli tänne rekkaantuminen. Aihe omasta seksuaalisuudesta on ollut pinnalla pitkään ja olen saanut kuulla siitä paljon. Kaikki varmaan alkoi siitä kun yläasteikäiset luokkakaverit alkoivat ihmetellä ääneen rintojeni kokoa. Havaitsin etten voi piilottaa seksuaalisuuttani muilta. En voi muuttua pojaksi tai näkymättömäksi vaikka kuinka toivoisin. En pääse muilta ihmisiltä piiloon isojen ja rumienkaan vaatteiden taakse. Ei ole pakopaikkaa. Pitää kohdata kehonsa, uskaltaa tutustua siihen ja myöntää sen muuttuvan. Antaa luonnon tuoda oman piirteensä niin mieleen kuin kehoonkin.

Olen päättänyt kohdata kehollisuuteeni, unelmani ja salaisimmat fantasianikin ilman syyllisyyttä, häpeää tai pelkoa muiden eriävistäkin mielipiteistä. Teen elämästäni juuri minun näköisen, ehkä hieman lepakkomaisenkin ;) Ismo Alangon sanoin elämä on ruma, kaunis ja rakas, rikas, rämä, mutta oma :)