• roxo.profundo

Mietteitä..

Viimeinen työpäivä ennen kesäloman alkua, mietteitä ja polttavia kysymyksiä pään sisällä.. Miljoona ajatusta päässä vilistämässä ilman varsinaista päämäärää.

Olen saanut tänään paljon aikaan esimerkiksi siivousta - mikä on perin harvinaista, koiralle synttärikakun leipomisen, kokkausta ihan itseäkin varten, asioiden hoitamista ja viimeisin eli tänne rekkaantuminen. Aihe omasta seksuaalisuudesta on ollut pinnalla pitkään ja olen saanut kuulla siitä paljon. Kaikki varmaan alkoi siitä kun yläasteikäiset luokkakaverit alkoivat ihmetellä ääneen rintojeni kokoa. Havaitsin etten voi piilottaa seksuaalisuuttani muilta. En voi muuttua pojaksi tai näkymättömäksi vaikka kuinka toivoisin. En pääse muilta ihmisiltä piiloon isojen ja rumienkaan vaatteiden taakse. Ei ole pakopaikkaa. Pitää kohdata kehonsa, uskaltaa tutustua siihen ja myöntää sen muuttuvan. Antaa luonnon tuoda oman piirteensä niin mieleen kuin kehoonkin.

Olen päättänyt kohdata kehollisuuteeni, unelmani ja salaisimmat fantasianikin ilman syyllisyyttä, häpeää tai pelkoa muiden eriävistäkin mielipiteistä. Teen elämästäni juuri minun näköisen, ehkä hieman lepakkomaisenkin ;) Ismo Alangon sanoin elämä on ruma, kaunis ja rakas, rikas, rämä, mutta oma :)