• roxo.profundo

Pyykkipäivä <3

Mä en tiedä miksi mutta suorastaan pidän pyykkipäivistä. Heräsin aamulla aikaisin monta kertaa torkkuun ja tosin päivä alkoi vasta puoli tuntia sovitusta mutta minkäs teet :) Kahteentoista asti on aikaa antaa koneen jauhaa. En saa siitä mitään älyttömiä kiksejä mutta lähinnä kai se on kodintöistä se helpoin ja miellyttävin. Ja lisäksi pyykkitupa on mitä eroottisin paikka :D

Hieman on vatsanväänteitä epäsuhtaisesta ruokavaliosta ja stressistä johtuen sekä koiralla että minulla. Pitänee olla hieman kevyemmällä sapuskalla ja tarkkaan miettiä mitä suuhunsa pistää.. Tästä tulikin mieleeni aamulla lukemani feisbuuk pläjäys että Mansesterilaiset vuokraisivat oman pellon ja työlistäisivät luomuviljelijän sitä hoitamaan saadakseen lähiruokaa. Hmm.. Hyvä idea mutta.. en vielä luvannut ihan varmaksi osallista. Luomu kun on pitkälle vietynä vähän haasteellisempikin asia kuin että se on vain kivaa ja turvallista.

Aurinko paistaa ja sää suosii.. Tekisi mieli mennä grillaamaan itseään mutta kun asuu betonineliöiden ympäröimänä ei oikein tiedä mistä löytäisi tarpeeksi suojaisan paikan.. will see.