Lesboelämää

Sarjoja

Palstalle oli joku laittanut linkin tämmöseen
http://projectfree.tv ja http://www.watchseries-online.eu/?s=pretty+little+liars&search=
Onpas hankala linkki..eli menee tonne projectfreetvseen ja klikkaa tv-shows laatikkoo laittaa hakuun prettylittle liars ja sitten tulee niitä episodeja..Tai sitten copypastaat koko rivin ja laitat osoiteriville :)
En o ikinä kuullutkaan.
Emisonin texti

"Älkää vaan aina ajatelko seksiä, en tiedä oletteko kuulleet sarjasta nimeltä Pretty Little Liars, pääosin suunnattu nuorille, mutta jos alatte katsomaan tuotantokaudesta 1 (nyt on 4) kesäkuussa alkaa 5 kausi, niin jäätte koukkuun, se on tosi hyvä jos vaan alatte katsomaan vaikka kertookin nuorten elämästä, se on trilleri/draama/jännitys sarja. Siinä jokaisella nuorella on jollain osa-alueella ongelmia, mm. miksi kirjoitankin tänne niin sarjassa on henkilö Emily joka taistelee aluksi seksuaalisuutensa kanssa ja hmm. tästä Alisonista en sanokaan mitään, katsokaa itse! "
Näkysköhän traileri suoraan http://www.free-tv-video-online.me/player/youtube.php?id=VE27hGHRK7E

Laitan tähän lisää linkkejä, jos uusia löytyy :), etteivät huku keskustelupalstojen syövereihin..
Orange is new black..en tiedä pystyykö vaan kirjautumalla katsomaan.
http://www.imdb.com/title/tt2400770/?ref_=tt_ep_ep1


Lesbo-aiheista sälää

Aikuisen naisen päiväkirja on sitten hävinnyt :/ siinä ei kyllä ollut lesbo-teemaa, mutta hyvin käsitelty seksuaalisuutta.

http://www.city.fi/ilmiot/lukijat+kysyvat+lesbo+vastaa/3370

Ja LeZ Talk on muuttanut muotoaan..
http://www.bloglovin.com/blog/2072641/lez-talk
Ja män näköjään pysty sitä lukeen..paitti jos laittaa säkäpostinsa tohon, kun en ole naamakirjasssa.

http://www.blogilista.fi/haku?query=lesbo+blogi

http://www.blogilista.fi/avainsana/lesbous/1/suosio

http://www.afterellen.com/

http://www.pinterest.com/lisabellabsa201/lesbian-cartoons/

http://lesbianlife.about.com/od/lesbianmusicians/a/TopLesbianBands.htm

http://www.with-rainbows.com/

Meit on moneks..Herkät ihmiset

Tää juttu nousee puheeks suunnilleen kerran parissavuodessa.
Eli miksi tyttöystävä ei halua nukkua samassa sängyssä?

Lähetetty: Kes Tou 27, 2009 6:15 pm Viestin aihe: Orloff: Vinkkejä tunneherkkien toimiviin ihmissuhteisiin Vastaa lainaamalla viestiä
VINKKEJÄ HERKKIEN IHMISTEN TOIMIVIIN IHMISSUHTEISIIN

Kirjoittanut Judith Orloff (spiritlibrary.com)
Toukokuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Yksinäisyys syö toisia enemmän kuin toisia. Mutta syy miksi se ripustautuu kiinni, ei aina ole selvää katsottaessa asiaa perinteisen lääketieteen silmin. Praktiikallani ja työpajoissa minut on yllättänyt se, miten monet herkät, empaattiset ihmiset tulevat luokseni haluten romanttista kumppania ja kuitenkin pysyvät yksin vuosia. Tai he ovat suhteessa, mutta ovat jatkuvasti väsyneitä ja pakahtuneita. Syy ei ole pelkästään se, "ettei ole saatavilla sopivia ihmisiä", eikä heidän "uupumusneuroosina". Ammatillisesti ja henkilökohtaisesti olen huomannut jotain muutakin olevan tekeillä.

Tunneherkät ihmiset ovat laji sinänsä. Siinä missä toiset voivat kukoistaa yhdessä parina, itseni kaltaisille "empaatikoilla" liiallista yhdessäoloa voi olla vaikeaa kestää ja se saattaa saada pimahtamaan. Miksi? Meillä on taipumusta imeä intuitiivisesti kumppanimme energiaa ja ylikuormittua, ahdistua tai uupua, kun meillä ei ole aikaa rentoutua omassa tilassamme. Olemme superreagoijia - aistikokemuksemme suhteesta vastaa esineiden tunnustelemista 50 sormella viiden sijasta.

Energeettisesti herkät ihmiset välttävät tietämättään romanttista kumppanuutta, koska syvällä sisällään he pelkäävät "hukkuvansa". Tai he tuntevat hukkuvansa, kun ovat parina hermoja rasittavassa ja rajoittavassa elämäntavassa. Jos tätä ei ymmärretä, emaatikot voivat jäädä pysyvästi yksinäiseksi - haluamme kumppanuutta, mutta paradoksaalista kyllä, se ei tunnu turvalliselle. Yksi empaattinen asiakas kertoi minulle: "Tämä auttaa selittämään sen, miksi 33-vuotaana minulla on ollut vain kaksi vakavaa suhdetta, jotka kumpikin kestivät alle vuoden." Kun me empaatikot opimme asettamaan rajoja ja neuvottelemaan mieltymyksistämme, läheisyydestä tulee mahdollista.

Jotta tunteiltaan empaattiset voisivat olla mukavasti suhteessa, perinteinen parimalli on määriteltävä uudelleen. Useimmilla tämä merkitsee henkilökohtaisen tilatarpeen varmistamista - fyysisten ja ajallisten rajojen asettamista jonkun kanssa, jotta ei tunne toisen olevan "päällä". Empaatikot eivät voi kokea täysin tunnevapautta toisen kanssa, ennen kuin he tekevät tämän.

Tilantarve voi vaihdella tilanteenne, kasvatuksenne ja kulttuurinne vuoksi. Minulle ihanne-etäisyys julkisessa paikassa on vähintään käsivarren mitta. Lääkärin odotushuoneessa kasaan laukkuni ja kansioita viereeni penkille pitääkseni toiset poissa. Ystävien kanssa etäisyys on noin puolet tästä. Kumppanin kanssa se vaihtelee. Joskus on hurmaavaa olla kietoutuneena hänen käsivarsilleen, myöhemmin minun saattaa tarvita sulkeutua omaan huoneeseeni. Yksi poikaystävä joka todella tajusi asian, laittoi työhuoneeni oveen "Pysy poissa" -kyltin! Minulle se oli aidon rakkauden merkki.

Kaikilla meillä on näkymätön energiaraja, joka asettaa mukavuusalueen. Omanne määrittäminen ja siitä kertominen estää teitä valumasta kuiviin toisten vuoksi. Silloin läheisyys voi kukoistaa, vaikka olettekin tunteneet tukehtuvanne aiemmin. Mahdolliset kumppanit tai perheenjäsenet voivat tuntua tunnevampyyreilta, silloin kun ette tiedä, miten lähestyä henkilökohtaista tilakysymystä. Teidän on ehkä koulutettava toisia - tehtävä selväksi, että tässä ei ole kyse rakkaudettomuudesta heitä kohtaan. Kun voitte tehdä tämän, pystytte muodostaman kehittyviä ihmissuhteita.

Jos olet empaatikko tai jos tavalliset parisuhdeodotukset eivät sovi sinulle, voit käyttää seuraavia vihjeitä.

Määrittele henkilökohtainen tilatarpeesi - vinkkejä empaatikoille rentouteen ihmissuhteissa

Vihje 1: Mitä sanoa mahdolliselle kumppanille
Kun opettelet tuntemaan jotakuta, kerro hänelle, että olet herkkä ihminen ja tarvitset ajoittain hiljaista aikaa. Oikea kumppani ymmärtää, väärä ilmoittaa sinun olevan "yliherkkä" eikä kunnioita tarvettasi.
Selvitä itsellesi mieluisa nukkumistyyli
Perinteisesti parit nukkuvat samassa sängyssä. Jotkut empaatikot eivät kuitenkaan koskaan totu tähän - vaikka kuinka välittäisivät kumppanistaan. Se ei mitään henkilökohtaista, he vain tarvitsevat oman nukkumistilan. Puhu mieltymyksistäsi. Tunne joutumisesta "sänkyansaan" toisen kanssa saamatta hyvää yöllistä lepoa on kidutusta. Energiakentät sekoittuvat nukkumisen aikana, mikä voi ylistimuloida empaatikkoja. Keskustele siis vaihtoehdoista kumppanisi kanssa - erilliset sängyt, erilliset huoneet, nukkuminen yhdessä muutaman kerran viikossa. Koska ei-empaatikot voivat tuntea yksinäisyyttä nukkuessaan yksin, tee kompromissi, kun on mahdollista.

Vihje 3: Neuvottele tilatarpeestasi
Saatat olla innoissasi rakkaastasi, kunnes asutte yhdessä. Kokeile luovia elinolosuhteita, ettei kodistasi tule vankila. Hengitystilaa on pakko olla. Kysy itseltäsi: "Mitkä tilajärjestelyt ovat optimaaliset?" Paikka mihin vetäytyä, vaikka se olisi vain varastohuone? Osiin jaettu huone? Erilliset kylpyhuoneet? Erilliset talot? Minä pidän mieluiten oman makuu/työhuoneen, mihin vetäytyä. Näen kaunetta myös erillissiivissä tai vierekkäisissä asunnoissa, jos siihen on varaa. Tästä syystä: keskustelut, tuoksut, yskiminen, liikkuminen voivat tuntua tunkeilevilta. Vaikka kumppanini "värähtelyt" ovat yleviä, joskus olen mieluummin tuntematta niitä - vaikka ne vain leijuisivat lähelläni. En ole vain nirso - kyse on hyvinvoinnin ylläpitämisestä, jos asun jonkun kanssa.

Vihje 4: Matkusta viisaasti
Matkustaessasi jonkun kanssa saatat myös haluta erillistä tilaa. On seurani romanttista tai ei, minulla on aina viereinen huone, jossa on oma kylpyhuone. Jos huoneen jakaminen on ainoa vaihtoehto, lakanan ripustaminen huoneen jakajaksi auttaa. "Poissa näkyvistä" saa sydämen tulemaan rakastavammaksi.

Vihje 5: Ota säännöllisiä minitaukoja
Empaatikot tarvitsevat omaa lepoaikaa kasatakseen itsensä. Jo pieni "pakeneminen" estää tunneylikuorman. Vetäydy viideksi minuutiksi kylpyhuoneeseen ovi suljettuna. Kierrä kortteli. Lue eri huoneessa. Eräs potilas kertoi poikaystävälleen: "Minun on häivyttävä hiljaiseen huoneeseen kymmeneksi minuutiksi juhlista, vaikka minulla olisi hauskaakin" - itsestään välittämisen muoto, mitä mies kunnioittaa.

Vastaanotollani olen nähnyt tämän luovan lähestymistavan pelastavan avioliittoja ja tekevän jatkuvasta läheisyydestä turvallisen tuntuista myös tunneherkille (kaikenikäisille) ihmisille, jotka ovat olleet yksinäisiä ja joilla ei ole aiemmin ollut pitkäaikaista kumppania. Kun pystytte ilmaisemaan tarpeenne, tunnevapaus suhteissanne on mahdollinen.

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

http://www.youtube.com/watch?v=fVgkL7cDUmU