Lesboelämää

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2014.

New age juttuu

Tuppaa nuo netin aarteet katoamaan, muutamanvuoden välein, joten laitanpa tämän tänne.
http://keskustelu.ellit.fi/threads/maadoitus-ja-suojaus.1475618/

MAADOITUS JA SUOJAUS
On hyvä tehdä maadoitus ensiksi ja sen jälkeen suojaus. Voit tehdä myös chakrojen ja auran puhdistuksen samassa yhteydessä.

Tiedät, että maapallo on elävä olento niin, kuin ihminen, eläimet, kasvit ja kivet. Kutsumme maapalloamme Äiti Maaksi tai Maaäidiksi. Me kaikki olemme osa Äiti Maata. Äiti Maalla on keskus, ydin, sydän.. kuinka vain haluat asian ajatella.

Istu jossakin rauhallisessa paikassa, voit sulkea silmäsi, jos keskittyminen on siten helpompaa. Voit pitää käsiä rennosti polviesi päällä kämmenet avoimina ylöspäin. Näin tunnet energiat paremmin. Peukalon ja etusormen kärki voivat koskettaa kevyesti toisiaan. Kuvittele, että jaloistasi tai häntäluustasi tai välilihastasi lähtee esim. juuret Maaäidin keskustaan ja juuret kietoutuvat ja työntyvät tiukasti kiinni ytimeen. Juurien tilalle voit kuvitella myös kettingin, jonka sitten kiinnität mielessäsi Äiti Maan keskustaan. Tai voit kuvitella tukevan narun, jonka päässä on ankkuri, joka sitten ankkuroituu tiukasti ytimeen. Juurien, kettingin, narun jne. tilalle voit keksiä itsellesi sopivan välineen, kunhan se vaan menee sinusta Maaäidin ytimeen ja kiinnittyy sinne tiukasti.
Hyvä keino maadoittautua on myös kuvitella valopilari, joka lähtee välilihasta Maaäidin sydämeen. Valitse siis itsellesi sopivin tapa.

Maadoittautumisen jälkeen voit pyytää Maaäidin energiaa nousemaan ylös jalkojasi pitkin ja virkistämään ja antamaan voimia sinulle.

Laitan tähän myös puhdistamisesta, joka on myös tärkeää tehdä aika ajoin:
Maadoittamisen jälkeen voit vaikka puhdistaa aurasi ja chakrasi: Kuvittele istuvasi esim. kristallinkirkasta vettä syöksevän putouksen alla. Kuvittele kristalliveden puhdistavan koko kehosi, aurasi, kaikki chakrasi yksitellen. Voit kuvitella peseväsi nämä nopeasti tai jos siltä tuntuu, niin hitaasti ja tarkasti joka alueeseen keskittyen. Voit käyttää myös mielikuvasaippuaa ja harjaa, jolla jynssäät sitkeimmät liat pois. Muista huuhdella hyvin. :)Voit kuvitella olevasi myös sateenkaariputouksen alla, josta syöksee vettä, joka on kuin sateenkaaren värjäämä. Voit kuvitella olevasi myös ihan tavallisessa suihkussa tai lempeässä vesisateessa. Mikä vaan sinusta itsestäsi tuntuu mukavammalta. Myös ollessasi ihan oikeasti suihkussa voit pyytää, että vesi puhdistaa sinut myös ""syvemmin"". ""Vesi vanhin voitehista."" :)
Kuvittele, että kaikki likavesi menee esim. maadoituksen yhteydessä kuvittelemaasi juurta pitkin Maaäidille, joka sitten taas käyttää sen hyväkseen omaksi energiakseen.

Puhdistamisen jälkeen kuvittele esim. pääsi yläpuolelle valo-/kultaenergiapallo. Pyydä tästä pallosta energiaa virtaamaan itseesi, täytä itsesi (jalat, kädet, muu keho, pää) ja aurasi esim. kullanvärisellä energialla alhaalta ylös. Voit kuvitella myös valon täyttävän itsesi. Pyydä tätä kulta-/valoenergiaa tulemaan ja täyttämään myös chakrasi, jotka voit täyttää myös jokaisen sen omalla värillä. Alhaalta ylös.

Tämä itsesi/aurasi/chakrasi täyttäminen on tärkeää, koska jos et tee esim. ""kullalla"" täyttämistä, niin poistamasi ""lian"" tilalle tulee muuten uutta ""likaa"", koska tavallaan puhdistettuun paikkaan on jäänyt tyhjä tila ja se pyrkii nopeasti täyttämään itsensä millä aineella tahansa, mitä on saatavilla.

Edellisessä oli jo suojaustakin, sillä valoenergia suojaa. Valitse esim. seuraavista suojaustavoista itsellesi sopiva/sopivat. Kun pyydät suojausta, kuvittele tapahtuma myös mielessäsi.

– Helppo ja nopea tapa suojata itsensä on pyytää ympärilleen valopallo tai kultainen valopallo suojaksi. Lisäksi voi pyytää enkeleitä tämän valopallon ympärille.

– Suojaksi voi pyytää myös sähkönsiniset suojaristit eteen, taakse, oikealle, vasemmalle, ylös ja alas. Visualisoi myös ristit ympärillesi.

– Arkkienkeli Mikaelia ja sinienkeleitä voi pyytää myös suojelemaan itseä. Näe/visualisoi arkkienkeli Mikaelin läsnäolo edessäsi, takanasi, oikealla ja vasemmalla puolellasi, ylä- ja alapuolellasi. Näe itsesi siniteräksiseen kypärään ja haarniskaan pukeutuneena, jotka estävät minkään fyysisen tai henkisen vaaran saavuttamasta kehoasi tai mieltäsi. Pyydä lisäksi sinienkeleitä suodattamaan sinivaloa yllesi. Pidä tätä mielikuvaa yllä koko päivän ajan. Liitä mukaan vielä seuraava dekree. aloita se hitaasti ja painokkaasti. Opittuasi sen ulkoa, voit nopeuttaa dekreetä. Lausu dekree mielellään ääneen, jos voit. Toisto: kolme tai yhdeksän kertaa.

”Pyhä Mikael edessä! Pyhä Mikael takana! Pyhä Mikael oikealla! Pyhä Mikael vasemmalla!Pyhä Mikael ylhäällä! Pyhä Mikael alhaalla! Pyhä Mikael, Pyhä Mikael minne menenkin! MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä! MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä! MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä!”

Toinen tapa pyytää suojausta arkkienkeli Mikaelilta: Pyydä arkkienkeli Mikaelin sininen suojaviitta ympärillesi ja vielä voit pyytää sinienkeleitä suodattamaan sinivaloa suojaksi yllesi.

- Pyydä lisäksi myös omaa suojelusenkeliäsi tulemaan ja kietomaan suojelevat siipensä ympärillesi suojaksi.

- Tehokkain tapa on pyytää Kristusenergiaa laskeutumaan alas sinuun ja ympäröimään sinut.

- Voit pyytää suojausta myös näin: ""Pyydän, että Jeesuksen Kristuksen energia antaa suojan muinaisuudesta peräisin olevia mustia voimia vastaan, nykyisyyden mustia voimia vastaan ja tulevaisuudesta tulevia mustia voimia vastaan. Ottaen huomioon myös pahan silmän.""

Suojauksen voit aina pyytää myös asuntosi/kotisi ympärille.

Tee maadoitus ja suojaus aamuin illoin koko päiväksi/yöksi, ja jos tuntuu tarpeelliselta niin muulloinkin päivän mittaan. Tee maadoitus ja suojaus aluksi keskittyen tapahtumiin, opi luottamaan, että asiat todella tapahtuvat. Voit myös ""tunnustella"" tapahtumia. Aikaa kuluu n. 5-15 min. Riippuu siitä kuinka pitkän puhdistuksen esim. teet. Kun olet tottunut tekemään nämä asiat, niin maadoitus tapahtuu muutamassa sekunnissa. Samoin suojaus. Tärkeintä on tahto ja luottamus.Opittuasi tekemään maadoituksen, puhdistuksen ja suojauksen voit tehdä ne myös liikkuessasi esim. luonnossa tai ihan missä vaan. Vaikka työ-/koulumatkalla, jos et esim. kotona aamulla ehdi.Lisäksi, jos kohtaat jonkun henkilön tai asian, joka aiheuttaa sinussa negatiivisia tunteita, niin voit pyytää ""väliinne"" esim. enkelin, sähkönsinisen suojaristin, ruusun/ruusuja, sydämen/sydämiä jne. mikä tapa sinulle vain sopii. Näin tehdessäsi ihminen/asia on helpompi kohdata.

Myös aura on hyvä opetella kokoamaan sopivan tiiviiksi pakkaukseksi ympärilleen. Tämä sen vuoksi, että lähempänä itseä oleva aura on helpompi pitää suojattuna ja kontrollissa, niin ettei se ""lakaise kuin luuta"" ja kerää itseensä vierasta ja epätoivottua energiaa. Tähän riittää, että käsket auraasi tulemaan ympärillesi tiiviiksi sinulle sopivaksi ""pakkaukseksi"". Tarvittaessa voit pyytää sitä isommaksi ja pienemmäksi. Harjoittele.

Maadoituksen ja suojauksen voi tehdä myös seuraavasti: Pyydä maadoitus Maaäidin sydämeen, niin kuin aikaisemmin kuvasin. Pyydä tämän jälkeen maadoitus myös ylös Taivaan Isään samoin periaattein kuin Maaäitiin, mutta esim. valopilari lähtee päälaestasi ylöspäin. Voit pyytää myös, että Maaäidin energia nousee ylöspäin sydämeesi ja esim. universaali energia tulee alas sydämeesi, missä se kohtaa Maaäidin energian. Tutkiskele energioita vähän aikaa sydämessäsi. Kuvittele siis olevasi kahden valopilarin ""jatkona""/välissä. Kuvittele sitten ympärillesi kultainen valopallo suojaksi. Tämä on hyvä tapa, koska silloin maadoitus on tasapainoisesti sekä Äitiin että Isään. Olemmehan me myös osa Isää, niin kuin Äitiäkin. Olemme Yksi.

Esim. luonnossa liikkuminen, puille puhuminen ja puiden halailu sekä maassa makaaminen lähentävät ihmistä ja Äiti Maata ja näin olet kiinteämmin osa Äiti Maata, fyysistä olomuotoasi, sitä miksi olet täällä maapallon piirissä. Maadoittaminen helpottaa elämistä tässä ja nyt.

Maadoitus on tärkeää tehdä myös yöksi, koska silloin liikumme paljon irti ruumiistamme esim. astraalitasoilla. Kun on maadoittanut itsensä, pääsee helpommin ja nopeammin takaisin omaan kehoonsa.
Myös suojaus yöksi on tämän takia todella tärkeä, koska yöllä nukkuessa esim. astraalitasoilla voi kohdata vaikka minkälaista ""heppua"".

Muista kuitenkin heittää pelko pois, sillä pelko houkuttelee ns. ""pahaa"". Ja muista, luota itseesi ja suojaukseesi, niin kukaan ei voi sinulle mitään. Tiukan paikan tullen pyydä/huuda Kristusta apuun.

Hyvä tai paha eivät kuitenkaan tule luoksesi ja sinuun, jos et anna siihen lupaa, tietoisesti tai alitajuisesti.

Käytin nimiä Maaäiti/Äiti Maa ja Taivaan Isä/Isä, mutta käytä itse näistä asioista oman tietosi mukaista nimitystä, sitä mikä sinulle on luontevaa.

Erilaisia tapoja maadoittaa, puhdistaa ja suojata löytyy erilaisista henkisen alan kirjoista, mutta mielestäni nämä mainitsemani tavat ovat aika kattavia. Tutustu eri tapoihin ja löydä niistä itsellesi sopivat.