Kato Mua! Kato Mua! Blogi on huomionhakuisuutta?

Kaikessa paskassaan olen huvittunut. ihanaa kun elämä lykää syliin ihania asioita samalla kun se karuudellaan tappaa :D
Hyvä päivä tänään :D


IRL

Jokohan alkaisi olemaan aika astua kaapista. Ei tämä muuten näin vaikeaa olisi jos olisin itseäni osannut kuunnella lapsesta saakka tai edes aikuisiällä. Elämäni kun olen ajanut heterogeeniseen vakiotilaan, mutta jos nytkohta? Alkas käydä tuskasta projektia läpi. Joutus kokemaan mm. pitkän, pimeän yksinäisyyden jota ennen ei koskaan ole ollut. Voittoon tämä tie vie vaikka haudassa pitäisi käydä :Dryminällä mennään

ja lujaa kans!

Piti ensin vetää itsensä piippuun ja nyt sitte tullaan piipusta pois jotta ei ihan ihmispaistia saada. Kovaa hommaa.

Oon täällä puolivälin tietämillä, mut lyhyempi matka tonne ylös on :)

On tehty päätöksiä, on tehty töitä ja fysiikka kohta kohdillaan, samoin mieli. Kohta ollaan paremmilla huudeilla ja laitetaan rytmiä elämään.

Kiitoshei :)


menis vaan helpolla läpi

tulis vastan elämäni nainen johon rakastusisin ja jolta saisin vastakaikua. pikkuhiljaa alkais varovasti meidän juttu. vois olla vapaa ja onnellinen eikä enää yksin. yksin vaikka ihminen onkin ja muitaki ihmisiä. tulis vaan se rakkaus ja pystys irrottautuun tästä.. puhuisit mulle..


Neuvothan minua?

Osaatteko kertoa mitä se on kun joku on mielessä unohtumaton?

Sellainen persoona jota ihailee, kunnioittaa ja jossa näkee paljon sitä mitä itsekin ehkä tahtoisi olla?

Kuitenkin samalla näkee sen vahvuuden ja hienon olemuksen läpi siihen sieluun joka joskus murenee, siihen huoleen siellä sisällä ja muuhun hyvin syvälle sisimpään olemukseen. Näkee sen, että on samanlainen ihminen kuin itse eli ei takerru liikaa ihmisen psyyykeen heikkoihin kohtiin vaan jatkaa energisen positiivisesti elämäänsä samalla ollen kunnioittava ja todella hieno esimerkki muille.

Molemminpuolin näemme ja tunnemme sen, että meillä molemmilla olisi toisillemme jotain annettavaa.
Sitä ei kumpikaan missään kohtaa pysty kiistämään etteikö meidän välillä olisi seksuaalista jännitettä, mutta se me molemmat tiedetään, että se ystävyys mitä meillä voisi olla on jotain niin hienoa ja korvaamatonta että siihen ei maailama kykene.

Jep. Paljon saa lukea paskoja juttuja ja muuta skeidaa, mutta tää on nyt sitte tän muijan realismi ja sanaton viestintä meidän välillä, kehon salattu kieli mitä pyrittiin estään ja kaikki... Aikamoista sontaa tää olis jos jonku kirjottamana lukisin..no en mä lukis ees.. mut ne pari kaveria maailmas tietää tunteen... aargh! En oo koskaan rakastunu (sanoinko rakastunu? no korjataan et viehtyny tai tavannu vastaavaa tai jotain)

Kumpikaan meistä ei oo toisillemme ulkosesti semmonen mitä ihaillaan. Sä et tykkää mun muotosesta ja näkösestä muijasta ja mä en sun muotosesta ja näkösestä, mut tää helvetin oleminen, fiilis ja muu! Ei oo muulla mitään väliä!

Molemmilla on kumppanit joista varmasti ihan pirusti välitetään, mut se mitä meillä vois olla...tota sivulausetta en ees olis saanu kirjoittaa..

En silleen tunne tunteita, mut neuvothan minua? Mitä tää on?

Asiasta ananakseen. Klishe. Jumppamaikka. Voih! Niin ihana! Mulla on eka jumppamaikka johon iskeny enemmän silmäni mut en menny hänen tunnilleen kun vaihtu kurssi :P

Neuvothan minua? Miksi ne ihmiset joihin tunne henkistä vetoa ja joiden kanssa tunnen enemmän sitä todellista halua ja... miksi he ovat ulkoisesti erinäköisiä kuin he joita muuten ajattelen.Kovasti ovat, lähes vastakohtaisuuksia ovat he joiden kanssa tunnen todellisuutta.Aaargh! Taas se iski!

Taas meni kuukausia ajattelematta.. Mutta nyt se iski taas ja pakko ajatella... En enää ite jaksa lukea yhtään (kokoajan toistuvaa, mutta silti niin todellisuudenmakuista ja surullista) kokemusta siitä kuinka ihminen herää omaan itseensä. Mulla on se päällä...kuukausi ja vuosia, useita vuosia... Aina työnnän sen pois mielestä... Taas ja taas ja taas... Todellisuus ei katoa. Ja todellisuudesta saa olla aina kiitollinen. Kaiken kivun jälkeenkin todellisuus on paras lääke joka palkitsee ihmisen. Palkitsee kun uskaltaa olla tarpeeksi rohkea. Se on kohta jossa voi ihailla itseään :)

Olen yksi niistä sadoista naisista jotka ovat järjestäneet itsensä ns. vakaaseen tilaan, vakaaseen suhteeseen väärän sukupuolen kanssa (hoh-hoijaa...taas omaa minuuttani...) Hoh-hoijaa..taas yksi muija joka pettää omaa luontoaan. Jep. Olen kasvanut siihen, että on vain hetero. Ei vaihtoehtoja. Pakotin itteni tykkään miehistä, pakotin itteni harrastamaan seksiä miehen kanssa.

Miksi kolme viimeistä miestäni ovat jokainen olleet viimeinen mies? Alan uuteen suhteeseen> ihan ok> hetkeen en ajattele naisia. Välillä joudun tekemään sen eteen kovasti töitä> suhde jotenkin ajautuu vakaaseen tilaan jossa ollaan. Enää ei ole kyse vaan ajan viettämisestä vaan olemisesta (vaikka jokainen suhde on käytännössä erilainen) > säikähdän ja olen kiltti tyttö tunnetusti vahvan olemukseni takana ja taas haluan naista! Miehet vaan sattuu tielle, niitä tulee ja mä otan sen vastaan. Kyllä kiinnyn mieheen kuten ihmiseen ja todella hyvään ystävään, mutta se on kaukana siitä mitä on pitää naisesta, ihailla naista. Rakastaa naista on jo niin suurta, että räjäytän pääni. Kosketus, pehmeys, muoto, huulet...kerrankin voin tuntea itse mitä on se josta ne puhuu..ihastuksen tunne, pilvissä oleminen, todellinen ikävä ja kaipuu, kaikki!
Ei riitä viaton bissen maine, ei riitä epäilys.En ole kaapissa vaan kaapin takana.
Sitäpaitsi seurustelukumppanini on avoin. Suhde on sellainen, että olen epäillyt hänen olevan homo tai ainakin bisse. No jokaistahan minä epäilen, mutta tämä suhteen laatu ja olemus, hänen puheensa, kysymyksensä. Jääköön se seuraavaan osaan :)

Taas tapasin sattumalta ihanan naisen... pari kertaa törmäsin..hän ei ulkoisesti vastannut sitä profiilia jollaisiin naisiin ihastun, mutta mulle asenne on tärkeä ja tämä mimmi puree! Sharmikas..ihana...vahva ja samalla niin suloisen herkkä...luokseen viattomasti kutsuva ja samalla räjähtävän eroottinen..enemmän kuin voin toivoa. Miten voi olla paketissa kaikki? Miten ensivaikutelma voi antaa kuvan näin? En ole koskaan näin vahvasti tuntenut näin pian.. En nää sua enää..en ehkä ollenkaan? Tulethan vielä paikanpäälle? Minä ainakin saavun ;) Olen hämmästynyt siitä vaikutuksesta jonka teit minuun. En aliarvioi olemustasi, vaan olen ihmeissäni kuinka nainen jollaista en tavanomaisesti välttämättä huomaa (?) onkin minulle yhtäkkiä niin valtavasti..
En tiedä mikä sä olet? Tutka piippaa ja katse on se joka kertoo eniten..

Tämä vuosi on hyvä. Tämä vuosi on erilainen. Huomenna on uusi kuu ja minä en ole haihattelija. Olen tekijä ja se on tiedossa.