Kato Mua! Kato Mua! Blogi on huomionhakuisuutta?

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2011.

Aaargh! Taas se iski!

Taas meni kuukausia ajattelematta.. Mutta nyt se iski taas ja pakko ajatella... En enää ite jaksa lukea yhtään (kokoajan toistuvaa, mutta silti niin todellisuudenmakuista ja surullista) kokemusta siitä kuinka ihminen herää omaan itseensä. Mulla on se päällä...kuukausi ja vuosia, useita vuosia... Aina työnnän sen pois mielestä... Taas ja taas ja taas... Todellisuus ei katoa. Ja todellisuudesta saa olla aina kiitollinen. Kaiken kivun jälkeenkin todellisuus on paras lääke joka palkitsee ihmisen. Palkitsee kun uskaltaa olla tarpeeksi rohkea. Se on kohta jossa voi ihailla itseään :)

Olen yksi niistä sadoista naisista jotka ovat järjestäneet itsensä ns. vakaaseen tilaan, vakaaseen suhteeseen väärän sukupuolen kanssa (hoh-hoijaa...taas omaa minuuttani...) Hoh-hoijaa..taas yksi muija joka pettää omaa luontoaan. Jep. Olen kasvanut siihen, että on vain hetero. Ei vaihtoehtoja. Pakotin itteni tykkään miehistä, pakotin itteni harrastamaan seksiä miehen kanssa.

Miksi kolme viimeistä miestäni ovat jokainen olleet viimeinen mies? Alan uuteen suhteeseen> ihan ok> hetkeen en ajattele naisia. Välillä joudun tekemään sen eteen kovasti töitä> suhde jotenkin ajautuu vakaaseen tilaan jossa ollaan. Enää ei ole kyse vaan ajan viettämisestä vaan olemisesta (vaikka jokainen suhde on käytännössä erilainen) > säikähdän ja olen kiltti tyttö tunnetusti vahvan olemukseni takana ja taas haluan naista! Miehet vaan sattuu tielle, niitä tulee ja mä otan sen vastaan. Kyllä kiinnyn mieheen kuten ihmiseen ja todella hyvään ystävään, mutta se on kaukana siitä mitä on pitää naisesta, ihailla naista. Rakastaa naista on jo niin suurta, että räjäytän pääni. Kosketus, pehmeys, muoto, huulet...kerrankin voin tuntea itse mitä on se josta ne puhuu..ihastuksen tunne, pilvissä oleminen, todellinen ikävä ja kaipuu, kaikki!
Ei riitä viaton bissen maine, ei riitä epäilys.En ole kaapissa vaan kaapin takana.
Sitäpaitsi seurustelukumppanini on avoin. Suhde on sellainen, että olen epäillyt hänen olevan homo tai ainakin bisse. No jokaistahan minä epäilen, mutta tämä suhteen laatu ja olemus, hänen puheensa, kysymyksensä. Jääköön se seuraavaan osaan :)

Taas tapasin sattumalta ihanan naisen... pari kertaa törmäsin..hän ei ulkoisesti vastannut sitä profiilia jollaisiin naisiin ihastun, mutta mulle asenne on tärkeä ja tämä mimmi puree! Sharmikas..ihana...vahva ja samalla niin suloisen herkkä...luokseen viattomasti kutsuva ja samalla räjähtävän eroottinen..enemmän kuin voin toivoa. Miten voi olla paketissa kaikki? Miten ensivaikutelma voi antaa kuvan näin? En ole koskaan näin vahvasti tuntenut näin pian.. En nää sua enää..en ehkä ollenkaan? Tulethan vielä paikanpäälle? Minä ainakin saavun ;) Olen hämmästynyt siitä vaikutuksesta jonka teit minuun. En aliarvioi olemustasi, vaan olen ihmeissäni kuinka nainen jollaista en tavanomaisesti välttämättä huomaa (?) onkin minulle yhtäkkiä niin valtavasti..
En tiedä mikä sä olet? Tutka piippaa ja katse on se joka kertoo eniten..

Tämä vuosi on hyvä. Tämä vuosi on erilainen. Huomenna on uusi kuu ja minä en ole haihattelija. Olen tekijä ja se on tiedossa.