Huominen pitää huolen itsestään...

Seuraava

Esittäytyminen

Kiitos martin ja audinkopoika, enköhän mä tänne kirjottele jatkossakin, jos minkäki näköstä asiaa. Teksti voi olla hieman tökeröä, mutta toivottavasti siitä saa edes selvää.

Kun noita hyviä tapoja ei multa näytä löytyvän niin jos sitä näin myöhemmin sitten hieman esittäytyiskin. Eiks se o et parempi myöhään kun ei milloinkaan;)

Elikkäs mä oon tällänen hieman poikamainen opiskelija tyttö. Maailmaa on tullu nähtyä nuoresta iästä huolimatta monelta suunnalta ja kokemuksia on kertyny paljon niin hyviä kuin huonojakin. Olen avoin kaikelle uudelle ja jokainen ihminen ansaitsee mahdollisuuden, joten mustamaalaukset ei kovin uppoa tähän ihmiseen. Pohdiskelu on suuri osa mua ja monesti tahtoo ajatukset jäädä jonnekkin kaukaisuuteen vaikka maailma ympärillä olisi kaaoksessa.

Tällä hetkellä mun elämässä alkaa hieman vilkkua valoa tunnelin päässä, raskaiden viime vuosien jälkeen. Tiiän, että paljon surua ja rankkoja kokemuksia on edessä, mutta toivon että niistä mahdollisimman hyvin selvittäisiin. Voi olla, että tästä blogista tulee eräälainen terapia kanava, jonne tulee sitten kirjoteltua iloja ja suruja, mutta sen näkee sitten mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Nyt pitää siirtyä sängyn puolelle, että jaksaa huomenna töissä, mutta toivottavasti jatkossa kuva alkaa hieman tarkentua millanen ihminen täällä kirjottelee..


Friend or foe

Viime aikoina mua on paljon mietityttäny eräs asia. Monella mun kaverilla tai entisellä kaverilla on tapana käyttäytyä hirveän omistavasti mua kohtaan. Yleensä yksi kerrallaan, kun pääsee yhestä tälläisestä ihmisestä eroon toinen muuttuu siksi.

Oon lukenu viime aikoina sellasta terapeutin tekemää kirjaa ja oon miettiny johtuuko tämä asia musta vai oonko mä vain jotenki narsistimagneetti. On mulla toki ihan tavallisia ja henkisesti tasapainossaki olevia kavereita, mutta tuntuu että kokoajan on kumminki, joku joka yrittää hallita ja omistaa mut. Näin on ollu ykkösluokasta asti, tai siis silloin tapasin ensimmäisen lajiaan. Kyseinen henkilö teki ala-asteestani helvettiä, mutta kasvatti kyllä musta henkisesti vahvan, itsevarman ja jääräpäisen.

En tiiä sitten hyväksynkö mä liian helposti ihmisten virheet ja anna niiden olla sellaisia kuin ovat niin kauan kun eivät haittaa mun elämää. Siinä vaiheessa kun alkavat haittaamaan niistä on hirveän vaikea päästä enään eroon tai ainakin näistä narsisten luonteen omaavista ihmisistä.

On kyllä tullut mietittyä erästä toistakin puolta sillä viime aikoina sama kuvio on toistunut pariin otteeseen. Seurustelin entisessä kaveripiirissäni ja ex-tyttöystäväni halusi pitää asian salassa muulta kaveripiiriltä, sillä oletti että heistä kukaan ei pystyisi hyväksymään suhdettamme. Vaikka seurustelimme ns. "salassa" niin näytimme kyllä silti aika avoimesti tunteita, käveltiin käsi kädessä, halailtiin jne. Eräs heterotyttö, joka eli suhteessa oli hirveän mustasukkanen ja suuttui aina jos sai tietää että olimme viettäneet aikaa keskenään. Tilanne meni sitten niin että kerran pussailtiin ihan muiden nähden ja mun kuvitelma oli että muut olisi tajunnu asian viimeistään silloin. Mutta yllätys yllätys ei vaan varsinki tää tyyppi, joka oli mustasukkanen näistä meän näkemisistä otti oikeudekseen saada myös antaa pusuja mulle. Viiminen pisara ex:lle oli kun ostin sille korun eräästä kojusta ihan sponttaanisti ja kyseinen heterotyttö oli paikalla ja alko valittaan miks mä en koskaan sille tee niin. Siinä vaiheessa ex aukaisi suunsa ja kertoi suhteestamme. Tää mustasukkanen tyyppi ei muka uskonu ja suuttu kauheasti tiedosta. Siitä alkoi ehkä vyyhti, joka hajoitti koko kaveripiirin.

Tällä hetkellä eräs toinen heterotyttö käyttäytyy liian omistavasti. Tai siis se käyttäytyy ku mustasukkanen tyttöystävä, jonka tulee tietää jokaikisen taustat, joka moikkaa mua ja määräillä rahan käyttöä jne. Kyseinen henkilö on nähny mut ex:än kans ja yhen säädön kanssa ja en kyllä ole kertonu mitään lepakkoudestani, sillä en pidä asiaa tarpeena mainostaa, mutta kysyttäessä vastaan totuuden mukaisesti.

Joten oon siis miettiny, että johtuuko tää jostain heteronaisten jutusta että ne olettaa että käyttäytyisin kaikkia kohtaan samallalailla vai mikä ihme tän taustalla on.

En tiiä sitten pitäskö kyseisen tyypin ihmisille purkautua suoraan tyliin että en korjaa sun pyörää hyvää hyvyyttäni vaikka tyttöystävän pyörän korjasinki pelkän vihjailun saattelemana. Vai pitäskö "tulla kaapista" joka kerta kun tutustuu uuteen heteronaiseen kaveri mielessä sinkku aikoina. Tietenki parasta ois jos pystyis välttämään kyseiset ihmiset kokonaan, mutta tuntuu että niitä on ihan liikaa ja vaikea välttää...ehkä paremmin huomenna...


Sateen jälkeen

Nyt kun on tullu oltua kipeänä ja yksin oli virkistävää käydä ulkona. Sade oli painanu ilman saasteet maahan ja luonnon omat tuoksut valtasivat ilman niin raikkaina ja voimakkaina. Vaikka lämpimät kesäpäivät ovatkin ihania niin kyllä kesäinen sade päihittää kaiken. Onkohan ketään yhtä hassua, joka tykkäisi seisoa kesäisessä sateessa ja nauttia siitä täysin rinnoin?

Yksin ollessa on tullu mietittyä vaikka ja mitä. Tuli tämä blogiki alotettua ihan ajatusten inspiroimana:). Alussa oli hieman hankalaa kun oloki oli aika kurja ja sängyn pohjallaki ois ollu koiran kans kivempaa. Mutta nytten ku olo on parempi alkaa tästä yksin olostaki nauttimaan ja tulee tehtyä kaikkea mitä on aina aikonu. Tosin kovin pitkään tämäkään ei kestä sillä huomenna pitää raahautua töihin ja kiireinen ja vilkas viikko saa taas alkunsa.

Koiraa on ollu kyllä näinä parina viikkona tosi ikävä mitä se on ollu porukoilla hoidossa. Jotenki sitä on huomannu kuinka paljon siitä on seuraa ja on edes joku joka kuuntelee kaikki huolet, lohduttaa kun on surullinen ja jakaa ilot täydestä sydämmestä. Se on jotenkin niin outoa miten nuin pieni luonnon kappale voi valloittaa sydämmen niin suuresti...


Seuraava