• Jambi

Esittäytyminen

Kiitos martin ja audinkopoika, enköhän mä tänne kirjottele jatkossakin, jos minkäki näköstä asiaa. Teksti voi olla hieman tökeröä, mutta toivottavasti siitä saa edes selvää.

Kun noita hyviä tapoja ei multa näytä löytyvän niin jos sitä näin myöhemmin sitten hieman esittäytyiskin. Eiks se o et parempi myöhään kun ei milloinkaan;)

Elikkäs mä oon tällänen hieman poikamainen opiskelija tyttö. Maailmaa on tullu nähtyä nuoresta iästä huolimatta monelta suunnalta ja kokemuksia on kertyny paljon niin hyviä kuin huonojakin. Olen avoin kaikelle uudelle ja jokainen ihminen ansaitsee mahdollisuuden, joten mustamaalaukset ei kovin uppoa tähän ihmiseen. Pohdiskelu on suuri osa mua ja monesti tahtoo ajatukset jäädä jonnekkin kaukaisuuteen vaikka maailma ympärillä olisi kaaoksessa.

Tällä hetkellä mun elämässä alkaa hieman vilkkua valoa tunnelin päässä, raskaiden viime vuosien jälkeen. Tiiän, että paljon surua ja rankkoja kokemuksia on edessä, mutta toivon että niistä mahdollisimman hyvin selvittäisiin. Voi olla, että tästä blogista tulee eräälainen terapia kanava, jonne tulee sitten kirjoteltua iloja ja suruja, mutta sen näkee sitten mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Nyt pitää siirtyä sängyn puolelle, että jaksaa huomenna töissä, mutta toivottavasti jatkossa kuva alkaa hieman tarkentua millanen ihminen täällä kirjottelee..

1 kommentti

martin

8.6.2008 14:53

Kiitos itsellesi esittäytymisestä! Kaikki ajallaan. Mukavaa saada Sinulta pohdintoja - valoa toivon!