Enter

Vapaaottelija Benoit oli saanut lääkäriltään joka 3-4 viikko 10 kuukauden annoksen (!) Cypionate- nimistä anabolista steroidia, joka annostellaan pistoksena kehoon viime vuoden toukokuusta tämän vuoden toukokuuhun. Itse asiassa lääkäriltä oli saanut vähän kaikenlaista mömmöä resepteinä kuin karkkikaupasta ikään, noin miljoona annosta muutaman vuoden aikana mm. Xanac-nimistä lääkettä, jolla on samanlaisia vaikutuksia kuin ekstaasilla ja amfetamiinilla. Onko Benoit välittänyt niitä eteenpäin, jos on niin kenelle? Kuvassa lääkäri, joka on pidätetty.


Chris Benoitin ympärillä kiehuu huhumylly ja arvailut hänen kilahtamisensa syyksi ennen kuin kiihkeästi odotettu patologin vastaus tulee julki.

Nyt hänen entiset ystävänsä kertovat Chrisin kuuluneen g-poikiin, jotka käyttivät GHB:a ( gammahydroksibutyraatti?), jonka lempinimi on deitti-raiskaus-huume.

Se aiheuttaa voimakasta masennusta siinä vaiheessa, kun aineesta yritetään päästä eroon tai lopettaa käyttö väliaikaisesti, jonka takia sen kanssa otetaan sekoitukseksi metyyliamfetamiinia ( "christal"), joka puolestaan voi aiheuttaa psykoottista käyttäytymistä.

Metyyliamfetamiinin vieroitusoireisiin liittyy outoa käyttäytymistä, johon liittyy uskonnollisia piirteitä ( selittäisi sekavat tekstiviestit ja Raamatut surmansa saaneiden vaimon ja pojan ruumiiden vierellä)

Ensimmäisinä päivinä alkaa hikoilu ja sitten kohoaa verenpaine. Neljäntenä, viidentenä ja kuudentena päivänä iskee psykoosi, jolloin näkee hallusinaatioita ja voi olla väkivaltainen. Vasta 11 päivänä on kuivilla ja pää selkenee, mutta sitten tulee päälle syvä masennus.

Kuvassa surmansa saaneet Nancy ja autistinen Daniel-poika.


Chris Benoit`n viimeinen hymykuva, joka otettiin hänen luottolääkärinsä vastaanotolla muutamia tunteja ennen kuin Chris palasi kotiin ja teki surmatyönsä. Kuolinyönään Chris lähetti 5 kpl tekstiviestejä, joissa 4:ssä hän ilmoitti kotiosoitteensa, mistä hänet löytää ja yhdessä, missä koirat ovat ja mikä talon ovista on auki. Viimeinen tekstiviesti( ja elonmerkki hänestä ) oli aamulla klo 3:58. Mahdollinen syy tapahtumaan on avioparin riitely kehitysvammaisen pojan hoitamisesta ( fragile X syndrome ).Vaimo olisi halunnut että Chris olisi ollut enemmän kotona jakamassa hoitovastuuta pojan kasvatuksesta. Olisiko se ollut liikaa pehmoilua Chris`n mielestä?

On kohtalon ivaa, että mies, jolla oli pakkomielle lihaksikkaasta vartalosta ja halusi näyttää sarjakuvahahmolta, sai pojan, joka ei täyttänyt näitä ihanteita. Siksikö hän kilahti?
Pastori Michael A. Stevens on nostanut kirjallaan kissan pöydälle. Kirjan aiheena on kaappihomous afroamerikkalaisten veljien keskuudessa. Stevens soittaa nyt hälytyskelloaan kaappihomojen vaimojen ja lasten puolesta. Tämä on jo toinen kirja aiheesta. Ensimmäisen kirjan kirjoitti J.L King ja sen nimi on On The Down Low: a Journey into the lives of "straight" black men who sleep with men. Synnin on kerrottu olevan erityisen yleinen pastoreiden ja kuoronjäsenten keskuudessa. Miten on pastori Stevensin laita?


Tehosairaanhoitaja Chaz Higgs 43v surmasi vaimonsa Kathyn 50v viime vuoden heinäkuussa sukkinyylikoliinilla, lihasrelaksantilla, jota käytetään, kun laitetaan henkitorveen putki. Ensiavussa luultiin hänen vaimonsa saaneen sydänkohtauksen. Chaz yritti muutama päivä kuoleman jälkeen itsemurhaa ja jätti lapun, missä kertoi menevänsä katsomaan vaimoaan. Yritys epäonnistui. Myöhemmin hän lörpötteli puolihuolimattomasti töissä työkaverilleen, miten sukkinyylikoliinilla voi tappaa ihmisiä. Siksi hän jäi kiinni. Viime tiistaina Chaz yritti itsemurhaa uudelleen todistajan lausuntonsa jälkeen vetämällä ranteensa auki. Nyt hän jätti viestin, että oli suunnitellut sitä vuoden verran. Chaz saa elinkautisen ilman valitusoikeutta ja istuu vankilassa erityisvalvonnassa.
Vapaapainija Chris Benoit murhasi vaimonsa ja 7-vuotiaan poikansa kuristamalla nämä, jonka jälkeen hän hirttäytyi kuntosalilaitteeseensa talonsa alakerrassa. Asunnosta löytyi anabolisia steroideja ja useita lääkereseptejä kasvuhormonille ja steroideille. Nyt käydään kiivasta keskustelua " roid rage`sta" eli hallitsemattomista raivokohtauksista, joita hormonien liikakäyttö aiheuttaa. Voi olla, että Chris oli burn out eikä jaksanut enää jatkaa esiintymistään vapaapainijana. Hän oli laittanut Raamatun murhattujen pään viereen. Eikö hän tiennyt, että Raamattu tuomitsee murhan ja itsemurhan!?