• Enter

Chris Benoitin ympärillä kiehuu huhumylly ja arvailut hänen kilahtamisensa syyksi ennen kuin kiihkeästi odotettu patologin vastaus tulee julki.

Nyt hänen entiset ystävänsä kertovat Chrisin kuuluneen g-poikiin, jotka käyttivät GHB:a ( gammahydroksibutyraatti?), jonka lempinimi on deitti-raiskaus-huume.

Se aiheuttaa voimakasta masennusta siinä vaiheessa, kun aineesta yritetään päästä eroon tai lopettaa käyttö väliaikaisesti, jonka takia sen kanssa otetaan sekoitukseksi metyyliamfetamiinia ( "christal"), joka puolestaan voi aiheuttaa psykoottista käyttäytymistä.

Metyyliamfetamiinin vieroitusoireisiin liittyy outoa käyttäytymistä, johon liittyy uskonnollisia piirteitä ( selittäisi sekavat tekstiviestit ja Raamatut surmansa saaneiden vaimon ja pojan ruumiiden vierellä)

Ensimmäisinä päivinä alkaa hikoilu ja sitten kohoaa verenpaine. Neljäntenä, viidentenä ja kuudentena päivänä iskee psykoosi, jolloin näkee hallusinaatioita ja voi olla väkivaltainen. Vasta 11 päivänä on kuivilla ja pää selkenee, mutta sitten tulee päälle syvä masennus.

Kuvassa surmansa saaneet Nancy ja autistinen Daniel-poika.