• Enter

Pienikokoinen lapsettomuushoitoklinikan sairaanhoitaja Melanie McGuire, 34 v päätti laittaa miehensä William T:n, 39v pois päiviltä ja elämänsä kokonaan uusiksi rakastuessaan klinikkansa johtajaan. Salasuhde alkoi suuseksillä lääkärin toimistossa, kun Melanie oli 38 kuulla raskaana. Hän väärensi reseptin( Hän oli maineeltaan hyvä ja empaattinen ja lisäksi luottohoitaja, joka teki paljon ylimääräistä työtä), jolla sai apteekista vahvaa rauhoittavaa lääkettä Chloral hydraattia, jolla huumasi isokokoisen miehensä ennen kuin ampui tätä vihreän tyynyn läpi päähän ja rintaan, paloitteli ruumiin neljään osaan sahalla, jotka hän sulloi jätesäkeissä kolmeen Kenneth Cole - matkalaukkuun, jotka ajautuivat Chesapeaken lahden rannalle Virginiassa toukokuussa 2004 ja tapaus tuli ilmi. Chloral hydraattia löytyi myös Anna Nicole Smithin ruumiista, kun hänet löydettiin kuolleena. Sitä käytetään unettomuuden hoitoon, ennen pieniä kirurgisia toimenpiteitä ja eläinten nukuttamiseen ennen leikkauksia. Tätä lääkettä Melanie oli ostanut klinikkansa potilaan nimiin väärennetyllä reseptillään 28 huhtikuuta apteekista vuonna 2004 päivänä, jolloin hänen miehensä katosi.

Salasuhde jatkui aina siihen saakka, kun poliisit ottivat Melanien kiinni. He pitivät yhteyttä toisiinsa lääkärin ostamilla erillisillä kännyköillä ja tapailivat silloin, kun lähtivät aikaisemmin töistä tai ottivat puoli päivää "omaa aikaa" kesken työviikon. He olivat rakastuneita ja kehittelivät yhteistä tulevaisuutta kunhan Melanie ottaisi ensiksi avioeron ja sitten hänen lääkäriystävänsä. Siihen kuului uusi talo ja lapsia. Iltaisin he leikkivät kunnollista koti-isää ja- äitiä omine rutiineineen, kun ruokaillaan ja lapsia laitetaan nukkumaan. Kun poliisit pidättivät Melanien, jonka mies oli "karannut", joutui mieslääkäri kovan paikan eteen ja kertoi suhteesta vaimolleen. Hän valitteli oikeudessa, että yhdessä hetkessä hän menetti työpaikkansa, vaimonsa ja lapset ja oli purskahtamaisillaan itkuun.

Kaksi päivää ennen miehensä kuolemaa Melanie oli ostanut aseen Pennsylvaniasta, jonka luodit täsmäävät ruumiista löydettyihin. Ostaessaan sen hän valehteli, että ostaa aseen, koska aviomiehellä on takanaan rikoksia eikä voi itse sitä tehdä ja he tarvitsivat aseen turvaksi, kun muuttavat maaseudulle. Myyjän mielestä Melanie oli ensimmäinen naissairaanhoitaja, joka koskaan on ostanut aseen hänen uransa aikana. Murha-asetta ei koskaan löytynyt ja se oli paha asia Melanien syyttömyyden kannalta. Sitä ennen Melanie oli etsinyt internetistä tietoa erilaisista murhaamistavoista, torjunta-aineiden käyttämistä myrkkyinä ja aseen hallussapitolaeista.

Viime vuonna hän yritti harhauttaa entistä oikeuden tuomaria lähettämällä hänelle nimettömän, jaarittelevan kirjeen, jossa vakuutettiin Melanien syyttömyyttä ja toisen, jossa yritettiin lavastaa hänen kuolleen miehensä sisko syylliseksi. Asian vakuudeksi mukaan oli laitettu William T:n auton avaimet, vihkisormus ja tekaistu lappu, missä luki, että Melanie " lavastetaan syylliseksi murhaan".

Melanie on vakuuttanut julkisesti yleisöä, että vaikka hänen tunteensa olisivat minkälaisia miestään kohtaan, jota hän aikaisemmin oli syyttänyt tekaistusta pahoinpitelystä, hän ei olisi voinut tehdä tällaista miehelleen. Oikeus ei uskonut, vaan tuomitsi kahden pojan äidin elinkautiseen. Tuomion kuultuaan Melani itki. Itkikö hän silloin, kun pisti miehensä pään ja jäsenet poikki?

Aikaisemmin poliisitutkinnassa, Melani oli katkerana vähätellyt miestään, joka pelasi kasinoilla uhkapelejä ja sai herkästi vihamiehiä, koska oli suuri suustaan. Viimeinen tikki Williamin arkkuun tai oikeammin matkalaukkuun, oli kun pariskunta joutui myymään unelmatalonsa. Silloin Melani päätti toimia paremman tulevaisuutensa hyväksi, johon ei kuulunut William mukana.

Syyttäjä voitti jutun, koska Melanien hius löytyi jätesäkistä, johon osia miehen ruumiista oli sullottu ja jätesäkit olivat samaa sarjaa, joita oli Melanien kotona. Se tarkistettiin muovin sulamispisteestä syntyvän identtisen graafisen käyrän mukaan. Lisäksi teipistä, jolla säkit olivat teipattu, löytyi Melanien kynsilakkaa. Yksi tuntematon kämmenselän jälki löytyi. Kuka oli Melanien apuna?

1 kommentti

martin

19.7.2007 23:16

Tässäpä malli elämänsä uuteen uskoon laittamisesta.